2009 Nisan Anneleri buraya

Saç boyatma ilk 3 ay riskli die biliyorum,aslında çok kesin olarak da açıklanmış bir zararı yokmuş,tedbir olarak sanırım öyle deniliyor,ama 3.aydan sonra boyatılailirmiş.ama ben de boyatmadım ne olur ne olmaz diyerek.Ama saçlarımı kestirdim,doğuma kadar da bir daha kestireceğim.Hatta geçenlerde TV de Nihat hatipoğlu na sordular kestirmek zararlı mı die,hayır ,dedi.Zaten ne zararı olabilir ki?

merhaba canım ;
ben ne boyattım ne kestirdim....

ama bizim süslü karılar boyattılar......

bana da dr 6 aydan sonra bişey olmaz dedi ama yinede araştırım azıcık röfle yaptıracamm ee bi girsem kuaföre 4 saaten erken çıkılmazz bebek olduğundada zor olur eee birde kendimii çok çirkin görüyorum bu ara azıcık piskolijim düzelir belkii

valla ben bu kadar sabrettim - doğumdan sonra gider boyatırım artık....
kuaför eve yakın zaten bebeğimine alır götürürüm...

ne yapıonuz kadınlar hatta hamile hatta büyük çoğunluğu başta ben (88 kilo olmuşum ya)şişman kadınlar hehehehehehe,aklım fikrim doğumda e adam bana 7 nisan doğum tarihi diye verince ve daha sezeryanmı normalmi öğrenmemize 9 gün kalınca ben başladım 3,5 duruma,düşünsenize normalse 24 gün sezeryansa 10 gün daha önce alırlarsa benim azıcık zamanım kalıyor heyecan yapıyorum valla elimde olmadan ama tatlı bir korku ve heyecanlaelaelaelaelae

ayyy nostalji olsun diye bir bakayım dedim nisan annelerine
ben de 2008 nisan annesi oldum:)))
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
şimdi ben heyecanlandım sizin yerinize:))
bu arada ben saç boyatmıştım
bir arkadaş da kordon dolanır mı bebeğin boynuna diye sormuş
gebelik boyunca kordon birçok kez bebeğin boynuna dolanırmış
önemli olan dogun esnasında dolanmamış olmasıymış
benim dr öyle demişti

teşekkürler şekerim...
bebeğinle sağlıklı bir uzun dönem geçirmen dileğiyle......

megilara ay ne tuhaf geliyor dimi valla nasıl anlarsın sen şimdi bizim halimizden,korkularımızdan acaba bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alabilecekmiyiz,doğum korkusu hepsini yaşadınız demi normal yani bu düşündüklerimiz

seni hatırlıyorum bana mail yollamıştın...
ne olur benide aranıza alın diye ....

bende fazla ısrarlar edince kıramadım.. - senide aramıza soktuk işte... delikafadulden delikafadulden

evet evet o sokak kedisi bendim nolur benide sevin kaynanam beni dövüo dedim mor çatı gibisiniz maşallah Allah razı olsun ühühüühühüh ağlarım şimdi

neyse şekerler ben kaçar akşamüstü gelirim muucucucuck

geçmişi okudumda benim dktorum ilk 3 ay oje ve makyajı bile yasaklamıştı.şimdi az biraz makyaj yapıyorum ki ben çokda süslüydüm gençken ama bebek için çirkin olmak bil gzeloluyo.saçlarımda nasıl beyaz bi bilseniz 1 kere boyattım 5.ayda naturel boyayla tabi onun akması daha kısa sürüyor şimdi 15 gün içinde birdaha boyamayı düşünüyorum bebeğim beni çirkin görmesin bu aradada hep saç bandı ve taçla idare ettim anne olmak böle bişey iştekaydirigubbakcemile3

tabiki normal canım
hele ben o kadar çok korkuyordum ki doğumdan
ama herşey okadar çabuk geçiyor ki
hepiniz sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alıp seneye bu zaman 2010 nisan annelerine tavsiyelerde bulunacaksınız:))

ayy kimseler yok uykucu ben... herkes burdayken gözlerimi açamadım şimdi de kimse yok neyse...

ay ay ay nisan annelerinden doguranlar bile var...bende ocak annesiyim inş. tek avazda yavrularınıza kavusursunuz gerci ben sezeryandım ondan da korkmayın hemen ayaga kalkıyosunuz....
walla cok sabırsızdım ah bir an önce dogursam diye sizde de heyecan doruktadır şimdi annelik harika bir o kadar da zor ...hepinize hayırlı dogumlar diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…