2009 Nisan Anneleri buraya

merhabalar millet günaydınlarr

allaaaaaah takvime bak ya 35 bitmiş az kaldı ya hadi kuzum merakla beklioz senii

Günaydın kızlar

kimse de yokmuş. baba izni konusunda bilgisi olna yokkk mu???
bizimki devamlı soruyor bana kaç gün izin var diyee

Canım ben 5 gün diye biliyorum.Hatta eşim pazar gecesi doğurmam konusunda çok ısrarcı:)

günaydın kızlar son halime koydum avatarıma inşallah bir daha bu kiloyu görmem tartıda.................................

Bence gayet iyi görünüyorsun.Öyle kocaman falan değil karnın

Geçmiş olsun tatlım.Aman dikkat et de fazla ilerlemeden engelle.

Tamamdır Sinem.Bir dahaki randevuda deneyeceğim:)

hamişler bugün 13 00da doktora gidiyoruz çok tatlı kızımı görcem.
eşimde hafta başı doğur diyo kaçacak ya!ama benim günüm pazartesi doluyo son güne yani 40+0a koymak risk.bir hafta öncede çok erken .bilemiyorum...
aslında bende 40+0 da doğurmak istiyoırum ya da 39+5te ama zor.hem de doğum öncesi iznim tam bitmiş olurr.ç.sizce????

normal doğumsa ne zamn doğacağını bebek seçsin bence ama tabiiki yinede sen bilirisn güzelcim

ayy çiçek şöyle bi göz attım da bebeğim 8.5 cm falan yazıyor.. ayyy nerden nereya geldik.. ben de 13. haftamda katılmışım.... hatta cinsiyeler öğrenilmeye başlamış ben hala bilmiyomuşum...

kıslar benim bildiğim de devlet memurlarına babalık izni 5 gün.. ama yanlış da biliyo olabilirim.. geçen yıl seminerde öğrenmiştim sanırım

olabilir canımmmmmmmmmmm

çiçek haklı bence de dövelim...

haydiiii hucumaaa

ben biraz geç katıldım başlarda sadece okuyodum 4 aylık falandım katıldığımda:) zaten bi takıldım takıldım kaldım
niye başlarda okudun sadece-- niye katılmadın anlat bakım ...

merhaba arkadaşlar
çiçekçim bişey sorucam senin aldığın korseden alıcam kaç beden aldın

bebiş nasıl - resmini koysana ... buraya koymakistemezsen özelden mail adresimi verim oraya gönder...

hadi canım iyi haberlerle gelmeni bekliyoruz.

bye sultancım:) amile:)

cnm bu amile yazmamda şurdan çıktı
teyze torunuyla başka bir teyzemin oğlunu konuşurlarken yakaladım daha 4-5 yaşlaarındalar
biri diğerine diyoki
sultan abla amile amile :))

geçmiş olsun cnm yaa
demekki dün gece senin velet alt tarafı kurcalaya kurcalaya hava aldırdı bak üşüttün hihihi

çiçek normal değil szeryan düşünüyoz.yani bebek bizden evvel davranmazsa biz seçcez günü.

ne korsesi kızlar sezeryanda korse takılıyor mu?
bir de emzirme yastığı aldınız mı gerekli mi aldıysanız nasıl türü....

selam amile bugün atıvercen gübecileri bizik için de uyna

evet canım ben zaten şeyimden hapşırırıorum

şirvan başlarda yazmıodum çünkü başlarda çalışıodum e masa başı işi değil sonuçta arada sıraa toptan okuodum ne zamanki kokuları midem kaldırmamaya başladı yavaş yavaş ayağımı kestim evde oluncada mecburen yazdım artık bi de benim bundan önce bi düşüğüm olduğu için korkudan 3 buçuk aylık olana kadar zaten ailelere bile söölemedik kaldıki buraya yaziim.

ben en iyisi gidip kahvaltımı yapayım yoksa kızım küser:)

ayyy huzurrrr ne tatlı... Allah hepimize nasip etsin inşallah o duyguyu yaşamayı....

canım o zaman 40+0 ebbek için riskli ya bebek erken gelmek isterse hastaneye gidene kadar hem rahim ağzı açılır o kadar ağrı çeker bi de sezeryana girersin şaka gibi olur. ya da o kdr ağrı çektiten sonra normal doğuruveirsin:)

bu arada sezeryandan 2-3 hafta sonra takabiliosun korse ben aldım netten takıcam bakalım en azında hem şekle girerim hem zayıf görünürüm:)

emzirme yastığını doğum yapan 2 arkadaşım aldı ama kullanmadılar bile. o yüzden ben almadım

seni hatırlıyorum bana mail yollamıştın...
ne olur benide aranıza alın diye ....

bende fazla ısrarlar edince kıramadım.. - senide aramıza soktuk işte... delikafadulden delikafadulden

ben en iyisi gidip kahvaltımı yapayım yoksa kızım küser:)

ayyy huzurrrr ne tatlı... Allah hepimize nasip etsin inşallah o duyguyu yaşamayı....

kız sen hala kahvaltı yapmadın mı ?

gerçi sana diyorum.... pazar günleri bende bu saatler olmuş hala yapmamış oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…