2009 Nisan Anneleri buraya

yavrular hepinizi öpüyorum
gidip uzanacağım biraz daha bütün gece döndüm durdum yatakta aslında dönemediğim için yoruldum :'((
kocişde sağolsun kahvaltı hazırlamam için kaldırıyor sabah sabah neymiş efendim ben hazırlayınca daha bi güzel oluyomuş
sen şefsin asıl sen hazırlayınca güzel diyom o zamanda sensiz tadı olmuyo diyo ne üçkağıtçı kocam varmış bea

Kızlar benım yanlarım Çok kÖtÜ aÇıyor...
YÜrÜyemıyorumm...

2 gecedır uyuyorum allaha ŞÜkÜr ama yanların ÜstÜne yattıĞım ıÇın kenarlar Çok aÇıyor,, devamlı dÖnerek uyudum..
Zaten saĞdan sola geÇmek 5 dak ...

Bırınden duydum ne kadar doĞruluk payı var bılmıyorum ama ;
yatakta fazla dÖnme - kordan bebeĞın boynuna dolanır dıye..

DoĞruluk payı varmıdır acaba?

eyvah doğruluk payı varsa bizim zavallının kesin dolanmıştır ben gece devamlı dönüyorum hiç aynı tarafa yatmam ki

günaydın nisan annecikleriiii... nasılsınız....
çiçekcim grip olmuşun geçmiş olsun canım dikkat et kendine....
şirvan ööle bişiy duymadım hiç....

ayy ya kaçtan beri uyanığım ama bi tembellik var... halbuki uykumu da iyi uyudum maşallah bana... ama yine de miskinlik yapasım var.... o kadar tembelim ki mutfağa gidip kahvaltı yapmaya üşeniyorum..... bebek olmasa yemek yemeden yatcam tüm gün....

çiçekcim Allah korusun o zaman bebek tehlikeye giriyo.... olmaz öyle inşallah... bilmiyorum ama bana olmaz gibi geliyo yoksa bebekler büyük tehlike içindeler o zaman...

anaaa ben geldim herkes sustu.... dün de böyle oldu.... kıss benle küstünüz mü yoksa???? geçmişte bişiyler mi olduuuu... yoksa 5 6 gün giremedim diye unuttunuz mu( neden sustunuz...

eyvah doğruluk payı varsa bizim zavallının kesin dolanmıştır ben gece devamlı dönüyorum hiç aynı tarafa yatmam ki

günaydın nisan annecikleriiii... Nasılsınız....
çiçekcim grip olmuşun geçmiş olsun canım dikkat et kendine....
şirvan ööle bişiy duymadım hiç....

çiçekcim allah korusun o zaman bebek tehlikeye giriyo.... Olmaz öyle inşallah... Bilmiyorum ama bana olmaz gibi geliyo yoksa bebekler büyük tehlike içindeler o zaman...

bence de saçma ama;
geçen gün kadının biri söyledi,, şimdi hergece dönerken aklıma geliyor uyuz oluyorum...

valla karnım açsa kesinlikle ennn miskin ve en sürünen halim yerimden kalkar mutfağa giderrrrrrrrrrrrrrrrrr ve çılgınlar gibi buzdolabına düşerrrrrrrrr:)

Son düzenleme:
bence de saçma ama;
geçen gün kadının biri söyledi,, şimdi hergece dönerken aklıma geliyor uyuz oluyorum...

ayyy canım yaa psikolojik olarak etkilendiğin için de uyku sorunu yaşıyo olabilirsin... Allah onları en güsel şekilde koruyor bi dönmekle kordon dolanacak olsa kaç bebek sağlıklı olurdu.... bence kafana takıp uykusuz kalma...

ay evet ben de bi bakayım ilk size katıldığım güne falan.. taze taze..... moralmanım nasılmış:)

ay ay inşallah sapasağlam çıksın bütün bebeklerimizzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…