2009 Nisan Anneleri buraya

kıs kaç kilosun ben 80ni gördüm valla sen çok zayıf görünüyosun...................................

ya çok zayıf görünüyorum :bbo:ben 85 kilo olmuşum ama hala kednimi kandırıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aslında sen çok zayıf görünüyorsun kaç kilo ile hamile kaldın sen

67 ile kaldım sen kaçla kaldın ama valla bacakların fln bana göre çok ince çıkmış ben en fazla 70 fln dedim yani........................

canım valla ben 60 kilolyla hamile kaldım ama kalçalarım çok çıktı senağlamakalçalarımda çatlaklarda oldu ama göbişimde filan çatlak olomadı allaha şükür :çok üzgünüm::çok üzgünüm: yaa 25 kilo almışım doğuma kadar 30 alıcam heralde:çok üzgünüm:

valla benimde damarıma bastınız arkadaşlar ya bugün kocişe gömlek pantolon falan aldık öyle yakıştıki ben kendime bişicik bulamaz oldum kocişi kıskandım resmen kocam selvi boylu ben oldum bidon enli senağlama

bişe olmaz kızlar ya ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım verirsiniz ya ..............................................................

ay bende kıskanıyom kendimi yanında bi tuhaf hissediyorum valla....................sen kaç kilosun kaç kilo aldın...............................

kızlar resimde farkettim benim karnım baya aşşağa indi ovtemizkan seninki yukarda benimkine göre doğumumun yaklaştığı nasılda belli oluyo heheh....................

ay bende kıskanıyom kendimi yanında bi tuhaf hissediyorum valla....................sen kaç kilosun kaç kilo aldın...............................

9 kilo aldım ama zaten hamile kaldığımda kilom vardı.düğünden önce geçirdiğim zatüre başlangıcı yüzünden çok ilaç kullandım iğneler falan vitamin desteği şarttı bide düğünden sonra doğum kontrol hapı kullandım derken aldıkça aldım doğum kontrol ilacını bırakır bırakmaz da hamile kaldım yani 77 kiloyla hamile kaldım senağlama

evet doğum kontrol hapları hakikaten kilo yapıyo ben 8 yıllık evliyim hiç tercih etmedim o yüzden sende kullanma canım bence hormonları mahvediyo..........................

haklısın.doğum kontrol hapları beni,kilolu olduğum için doktorlar psikolojimi mahfetti.2. çocuğu istediğimiz zaman kilo fazlam varsa vermeden asla hamile kalmıcam

verirsn doğumdan sonra ztn ya bebişle uğraşmak kolsymı hemen gidiyo kilolar kıx kardeşim hamile kalldığı kilonın çok altına indi doğumdan sonra...................

kızlar ben zaten anca 6kilo aldım oda doğumda gider sanırım kalırım yine 59da ben sonra ben doğum sonrası adet görüncede cok kılo veriyorum
umarım yine öle olurda darısıda basınıza olur

selinay bence sen normal doğum için ısrar et ya. zaten bi tane doğumun var ne diye sezeryana zorluyolar seni anlamadım.

eltimde geçen hafta doğurdu. bi oğlu var 15 yaşında.
dedilerki bebek çok büyük doğuramazsın sezeryan yapalım falan
sonra bebek 37. haftada kendi geldi hemde süper kolay doğurdu
üstelik hiçte söyledikleri kiloda değildi bebek daha zayıf çıktı.
eğer doktorun ısrar ederse benim doktoru dene valla herkese normal diye ısrar ediyo.
evide hastaneye yakın olduğu için normal doğumlarda 1 saatte bir mutlaka kendi gelip takip ediyo ve doğuma mutlaka giriyomuş.

herkese iyi geceler.. tecrübeli hanımlar bilgilerinize ihtiyacım var.. 34+5 teyim bugün, muhtemel doğum 21 nisan ve dünden beri kasıklarımda ara ara acayip bişey oluyo, sanki bıçak batırıp geri çekiyolar gibi ilk hamileliğim olduğu için endişeliyim..ikigün snra da ankara ya yolculuk yapıcam..bunlar bu kasılmalar artık normal di mi :S doğum yaklaşıyo yani ??

slmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim. nasılsınız bakalım.özledinizmi beni? ben çok özledim sizleri. doğuran var mı bakıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…