herkese mrb büyülü bahceler
cok fena bir hava var kar yagıyor, cok soguk ve uykulu bir hava
nasıl uykum geldi hele yemekten sonra
işe sabahtan geldim bugun toplantı vardı simdi nasıl kacarım planları yapıyorummm::::))))
cicek allah canını almasın oylama faşan neyse beni unuttugun ii olduuu demekki dogurmayacagım bende:::))) zaten oylayanı oyarım oylum oylummm:::))))
Selam hamişler...Ben her geçen gün sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum. Artık adım atmak bile zor, elim karnımın altında yürüyorumHalbuki daha çok zamanımız var, hiç istemiyorum erken doğmasını ama tabiki hayırlısı Allahtan...
Baktım biraz sayfalara doğuran yok galiba? A bu arada Cankuşa da doğurmuş 9 martta, muhtarlar haberiniz olaaaahihoyyyt
Hava çok kötü İstanbulda, karnımda kocaman bi ağırlık tek başıma oturuyorum evimde. İşallah kociş erken gelir de daha fazla yalnız kalmam
P.tesi günü annem gelicek, çantamı tamamlicaz, salı da bebişin odası gelicek eşyalarını yerleştiricez İŞALLAH BU ARADA DOĞURMAZSAMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay hazır kimse yokken geçmişi bitireyim bari
geçmiş olsun şekercim ben atamadım 1 haftadır baştan dr söyle önlemini alın benim gibi geç kalıp antibiyotiklik olmabenim dünkü halsizliğimin mutsuzluğumun nedeni belliymiş kızlar yaa grip oldum sürünerek uyandım ühühühüwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww devamlı hapşırıorum inşallah alttan çıkmaz bebek üstütste ben hapşırırken:)
valla bilmiyorum nasıl bebekler olacaklar sakin olsalarda bende burada dedikodulara devam etsem okula başlayınca tenefüslerde yazarım gerçi :dance:hahah doğurucaz hepimiz ama ben ne bilim 37. hafta olduunu unutuverdim senin
canım doktor ne dio bu konuda inşallah bebiş bekler anneni:)
topic canavarı bakalım kuzuların doğunca napıcaksın:)
ay inşallah bizim bebeklerde öyle sakin uslu olurlarinşallah sakin gazsız huzurlu neşeli bebişlerimiz olur yoksa işimiz zor şenay bugün annemin arkadaşının torurunun mevlüdüne gittik çok uslu bi bebekti saatlerce hiç ağlamadı acıkınca sadece mızmızlanıodu o kadar
mşallah bebişeselam doktordan geldim.bebek 2400grmış.sanırım mart annesi oluyorum.31martta olsun dedi.ben nisan dedim ama nisan nöbet listesi çıkmadı diye istemiyo.39+1 olcaz.bebeğimin herşeyi iyiymiş.ama bbirazi değil mi?üzüldüm.sonra da üzüldüğüme üzüldüm.
selam doktordan geldim.bebek 2400grmış.sanırım mart annesi oluyorum.31martta olsun dedi.ben nisan dedim ama nisan nöbet listesi çıkmadı diye istemiyo.39+1 olcaz.bebeğimin herşeyi iyiymiş.ama bbirazi değil mi?üzüldüm.sonra da üzüldüğüme üzüldüm.
Günaydın kızlar
Canım ben 5 gün diye biliyorum.Hatta eşim pazar gecesi doğurmam konusunda çok ısrarcı:)
Bence gayet iyi görünüyorsun.Öyle kocaman falan değil karnın
Geçmiş olsun tatlım.Aman dikkat et de fazla ilerlemeden engelle.
Tamamdır Sinem.Bir dahaki randevuda deneyeceğim:)
selam doktordan geldim.bebek 2400grmış.sanırım mart annesi oluyorum.31martta olsun dedi.ben nisan dedim ama nisan nöbet listesi çıkmadı diye istemiyo.39+1 olcaz.bebeğimin herşeyi iyiymiş.ama bbirazi değil mi?üzüldüm.sonra da üzüldüğüme üzüldüm.
maşallah canım bebişine. biliyosun 2500 gr olduktan sonra doğum için sorun yok diyo doktorlar. geri kalanını doğunca çokur çokur emer alır annesi. Sağlığı yerindeyse kilosunun fazla olması çok gerekli değil canım.kaydirigubbakcemile5
Bilim adamları böğürtlen çayının anne adaylarının şikayetlerini azalttığını keşfetti. Bu çay sabah bulantılarını azaltıyor, düşükleri engelliyor, rahim ağzı kaslarını güçlendiriyor, doğum sancılarını hafifletiyor ve doğumu kolaylaştırıyor. Ayrıca süt üretimini de artırıyor. Bunun için 2 yemek kaşığı kurutulmuş böğürtlen yaprağını, 1 fincan sıcak suyun içine atın. 10 dakika bekletip için. Günde 3 fincan böğürtlen çayı içerek, sizde kolay bir hamilelik dönemi geçirebilirsiniz
kızlar oyuncakları yumuşak olsun benimki tavana ışık yansıtıo hafif te müziği var dönence işte
kızlar size bir şey anlatayım da gülün biraz.... biraz önce su içerken koltuğa dökmüşüm farkında değilim bir şey almak için kalktım ve geri döndüğümde koltuktaki ıslaklığı farkettim abovvvv bir tırstım "ay suyum geldi" herhalde diye aksamdan beri de belim ağrıyordu...esimle de küsüm ya hemen banyoya gittim baktım camasırda var mı diye ama suratımı ayna da görğnce ben bile koptum -tatlicadiarzu-
canım senin göbiş çok yok ya benim göbişi gördünmü, ben bide 33 +5 haftadayım yaaasenağlama bence sen doğumdan sonra görmezsin o kilolaraı içini rahat tutgünaydın kızlar son halime koydum avatarıma inşallah bir daha bu kiloyu görmem tartıda.................................
ya ben de ne boyattım nede kestirdim ne bilim ya boyatırsam sanki bişey olacakmış gibi geliyor aslında doğru değil ama işde :bbo:merhaba canım ;
ben ne boyattım ne kestirdim....
ama bizim süslü karılar boyattılar......
benimde ilk hamilelikte daha büyüktü göbüş bunda genişledim biraz sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?