2009 Nisan Anneleri buraya

herkese mrb büyülü bahceler

cok fena bir hava var kar yagıyor, cok soguk ve uykulu bir hava

nasıl uykum geldi hele yemekten sonra
işe sabahtan geldim bugun toplantı vardı simdi nasıl kacarım planları yapıyorummm::::))))

cicek allah canını almasın oylama faşan neyse beni unuttugun ii olduuu demekki dogurmayacagım bende:::))) zaten oylayanı oyarım oylum oylummm:::))))

Selam hamişler...Ben her geçen gün sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum. Artık adım atmak bile zor, elim karnımın altında yürüyorum Halbuki daha çok zamanımız var, hiç istemiyorum erken doğmasını ama tabiki hayırlısı Allahtan...
Baktım biraz sayfalara doğuran yok galiba? A bu arada Cankuşa da doğurmuş 9 martta, muhtarlar haberiniz olaaaahihoyyyt
Hava çok kötü İstanbulda, karnımda kocaman bi ağırlık tek başıma oturuyorum evimde. İşallah kociş erken gelir de daha fazla yalnız kalmam
P.tesi günü annem gelicek, çantamı tamamlicaz, salı da bebişin odası gelicek eşyalarını yerleştiricez İŞALLAH BU ARADA DOĞURMAZSAMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hahah doğurucaz hepimiz ama ben ne bilim 37. hafta olduunu unutuverdim senin

canım doktor ne dio bu konuda inşallah bebiş bekler anneni:)

ay hazır kimse yokken geçmişi bitireyim bari

topic canavarı bakalım kuzuların doğunca napıcaksın:)

geçmiş olsun şekercim ben atamadım 1 haftadır baştan dr söyle önlemini alın benim gibi geç kalıp antibiyotiklik olma
hahah doğurucaz hepimiz ama ben ne bilim 37. hafta olduunu unutuverdim senin

canım doktor ne dio bu konuda inşallah bebiş bekler anneni:)

topic canavarı bakalım kuzuların doğunca napıcaksın:)
valla bilmiyorum nasıl bebekler olacaklar sakin olsalarda bende burada dedikodulara devam etsem okula başlayınca tenefüslerde yazarım gerçi :dance:

inşallah sakin gazsız huzurlu neşeli bebişlerimiz olur yoksa işimiz zor şenay bugün annemin arkadaşının torurunun mevlüdüne gittik çok uslu bi bebekti saatlerce hiç ağlamadı acıkınca sadece mızmızlanıodu o kadar

selam doktordan geldim.bebek 2400grmış.sanırım mart annesi oluyorum.31martta olsun dedi.ben nisan dedim ama nisan nöbet listesi çıkmadı diye istemiyo.39+1 olcaz.bebeğimin herşeyi iyiymiş.ama bbirazi değil mi?üzüldüm.sonra da üzüldüğüme üzüldüm.

ay inşallah bizim bebeklerde öyle sakin uslu olurlar

mşallah bebişe

maşallah canım bebişine. biliyosun 2500 gr olduktan sonra doğum için sorun yok diyo doktorlar. geri kalanını doğunca çokur çokur emer alır annesi. Sağlığı yerindeyse kilosunun fazla olması çok gerekli değil canım.kaydirigubbakcemile5

sağol canımcım................................

maşallah bebişine canım..........................

dozkan sen epidural sezeryanmı olacan.......................

dozkan ve selinay teşekkür ederim....selinay ben spinal sez düşünüyorum.doktor 39u tamamlayınca alalım diyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayırlısı kızlar ne bliyim benim doktorda sezeryan diyo ama ben korkuyorum...............................çokmu zor dozkan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................

canım paylaşımın içn teşekkürler yanlız böğürtlen yağrağını erden bulacağız onu da yazsaydın bari kaydirigubbakcemile3

kızlar oyuncakları yumuşak olsun benimki tavana ışık yansıtıo hafif te müziği var dönence işte

ya bende dönence almadım ama yumuşak peluş oyuncaklı ve kumadalılar var ondan alacağım kızlarbilginiz olsun her yönden i,yi diyorlar gece lambasıda varmış

ilahi iyüksel ya okudum walla hiç gülesim yoktu :roflol:

günaydın kızlar son halime koydum avatarıma inşallah bir daha bu kiloyu görmem tartıda.................................
canım senin göbiş çok yok ya benim göbişi gördünmü, ben bide 33 +5 haftadayım yaaasenağlama bence sen doğumdan sonra görmezsin o kilolaraı içini rahat tut

merhaba canım ;
ben ne boyattım ne kestirdim....

ama bizim süslü karılar boyattılar......
ya ben de ne boyattım nede kestirdim ne bilim ya boyatırsam sanki bişey olacakmış gibi geliyor aslında doğru değil ama işde :bbo:

maşallah canım bebişine hayırlısı ne zamansa o zaman yap doğumu tatlım

benimde ilk hamilelikte daha büyüktü göbüş bunda genişledim biraz sanırım...

benimde ilk hamilelikte daha büyüktü göbüş bunda genişledim biraz sanırım...

anladım benin ilk bebiş ama anamı ağlattı kızım kocaman göbişli kocaman kalçalı birisi oldum bu arada dün moalim çok bozukdu aynaya baktım bi başladım ağlamaya çok çirkinleşdim diye kendime şaşırdım :bbo: ya bende ergenlik döneminde bile sivilce çıkmadı şimdi alnım mayıntarlası gibi offff inşl.. doğumdan sonra eskisi gibi olurum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…