şemşamer burda mısın aloooooooooooooooooooooooooo
herkese iyi geceler.. tecrübeli hanımlar bilgilerinize ihtiyacım var.. 34+5 teyim bugün, muhtemel doğum 21 nisan ve dünden beri kasıklarımda ara ara acayip bişey oluyo, sanki bıçak batırıp geri çekiyolar gibiilk hamileliğim olduğu için endişeliyim..ikigün snra da ankara ya yolculuk yapıcam..bunlar bu kasılmalar artık normal di mi :S doğum yaklaşıyo yani ??
burdayım kıssssss:sm_cool:
selinay bence sen normal doğum için ısrar et ya. zaten bi tane doğumun var ne diye sezeryana zorluyolar seni anlamadım.
slmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim. nasılsınız bakalım.özledinizmi beni? ben çok özledim sizleri. doğuran var mı bakıyım?
kız bebek büyük kolu bacağı çıkar doğumda sende parçalanırsın diyolar iyice gözüm korktu valla...
iyyiz canım sen nasılsın ya....olmazmı 5 kişi fln doğurdu 2009 nisan kuzuları topiğine bak...
yok kız bizim dr yerine kimse bakmıyo
yok kız bizim dr yerine kimse bakmıyo
aman ne güzelşekerim vaktinde doğacaklar inş. bende bugün gittiğim hastaneyle ilgili ktü bişey duydum dozkan korktum. eşimde kayseriye gidelim bi dedi. aklım karıştı.ay sorma şekerim içime kazık kaktı bunlar çıkmaya niyetleri yok
kız gittim aynı şeyi söyledi doktor,bide büyük doğumamı gitsen napsam şaşırdım kaldım valla....keşke 1 hafta sonra fln doğursam şu bebeği hayırlsıyla...............
aman ne güzelşekerim vaktinde doğacaklar inş. bende bugün gittiğim hastaneyle ilgili ktü bişey duydum dozkan korktum. eşimde kayseriye gidelim bi dedi. aklım karıştı.
felaket ağrım var kızlar yaaa. acayip kasılmalar var şu anda.
ay dozkan çokmu zor sezeryan kız sonrası fln aman korkmaya başladım ben normaldende sezeryandanda hayırlısıyla bi doğursaydık yaaaaaa
ya kızlar ruh halimin altında yeşil kutucuklar varya kutuların üzerine mausu götürün hakkınızdaki yorumları okuyun
anaaaaa hiç duymadım öle bi dr salakmıymış obenim bi arkadaşta 20 haftalık hamile sinan beye gitmeye başladı geçende sinan bey yokken acil gitmişler başka bi doktor bakmış utrasonda. bebeğin beyninde kist var demiş bizimkinin ödünü koparmış kızcağız mahvoldu. Dün hacettepede beyinle ilgili başka bi doktora gitmiş süper teknoloji tabi ordaki alette bakmışlar bebekte hiç bişey yok.
o doktor demiş onların ultrason cihazının çözünürlüğü iyi olmadığı için beyinde göremediği noktayı kist olarak söylemiş olabilirler diye.
ben de o yüzden diyorum acaba SELİNAY başka bi doktorda daha mı baktırsa kilosuna bebeğin belki normal doğum yapabilir boşuna sezeryana girmesin.
vaktinde doğacaklarda çok sıkıntılarım var şeker çooookaman ne güzelşekerim vaktinde doğacaklar inş. bende bugün gittiğim hastaneyle ilgili ktü bişey duydum dozkan korktum. eşimde kayseriye gidelim bi dedi. aklım karıştı.
felaket ağrım var kızlar yaaa. acayip kasılmalar var şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?