2009 Nisan Anneleri buraya

tugbik valla hertürlü ağrı çeşidi bugünlerde artık normal canım. rahim hem doğuma alışıyor
hemde bebekler çok büyüdüğü için butür ağrılar oluyor. Ankara ya yolculuk var demişsin
umarım yolun çok uzun değildir. zira artık uzun uzun oturmak çok zor bu haftalarda.

ŞEMŞAMER doğuranlar için ayrı sayfamız var bi göz at istersen 6 tane annişimiz var

selinay bence sen normal doğum için ısrar et ya. zaten bi tane doğumun var ne diye sezeryana zorluyolar seni anlamadım.

kız bebek büyük kolu bacağı çıkar doğumda sende parçalanırsın diyolar iyice gözüm korktu valla...

slmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim. nasılsınız bakalım.özledinizmi beni? ben çok özledim sizleri. doğuran var mı bakıyım?

iyyiz canım sen nasılsın ya....olmazmı 5 kişi fln doğurdu 2009 nisan kuzuları topiğine bak...

ya bence sen başka bi doktora daha git. bişey sorcam senin doktorün yerine bazen bakan başka bi doktor daha var mı adı lütfü mü ne?

kız gittim aynı şeyi söyledi doktor,bide büyük doğumamı gitsen napsam şaşırdım kaldım valla....keşke 1 hafta sonra fln doğursam şu bebeği hayırlsıyla...............

yok kız bizim dr yerine kimse bakmıyo

benim bi arkadaşta 20 haftalık hamile sinan beye gitmeye başladı geçende sinan bey yokken acil gitmişler başka bi doktor bakmış utrasonda. bebeğin beyninde kist var demiş bizimkinin ödünü koparmış kızcağız mahvoldu. Dün hacettepede beyinle ilgili başka bi doktora gitmiş süper teknoloji tabi ordaki alette bakmışlar bebekte hiç bişey yok.
o doktor demiş onların ultrason cihazının çözünürlüğü iyi olmadığı için beyinde göremediği noktayı kist olarak söylemiş olabilirler diye.
ben de o yüzden diyorum acaba SELİNAY başka bi doktorda daha mı baktırsa kilosuna bebeğin belki normal doğum yapabilir boşuna sezeryana girmesin.

ay sorma şekerim içime kazık kaktı bunlar çıkmaya niyetleri yok
aman ne güzelşekerim vaktinde doğacaklar inş. bende bugün gittiğim hastaneyle ilgili ktü bişey duydum dozkan korktum. eşimde kayseriye gidelim bi dedi. aklım karıştı.

felaket ağrım var kızlar yaaa. acayip kasılmalar var şu anda.

kız gittim aynı şeyi söyledi doktor,bide büyük doğumamı gitsen napsam şaşırdım kaldım valla....keşke 1 hafta sonra fln doğursam şu bebeği hayırlsıyla...............

hayırlısı canım bide bakarsın gelecek hafta anne ben geldim diye kendi gelir prensin süpriz yapar senide kurtarırdelikafadulden

ay dozkan çokmu zor sezeryan kız sonrası fln aman korkmaya başladım ben normaldende sezeryandanda hayırlısıyla bi doğursaydık yaaaaaa

hastaneyle ilgili kötü şeyler derken doğumhane ve yenidoğan bölümü ile ilgiliyse
o zaman bencede eşini dinle canım.Çok üzgünüm çoook

anaaaaa hiç duymadım öle bi dr salakmıymış o
vaktinde doğacaklarda çok sıkıntılarım var şeker çooook

kasılmalar bu aralar herkeste var sıklığını ve ne kadar devam ettiğini takip et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…