hastaneyle ilgili kötü şeyler derken doğumhane ve yenidoğan bölümü ile ilgiliyse
o zaman bencede eşini dinle canım.Çok üzgünüm çoook
onları kim yazmış öyle ya.:1no2:
anaaaaa hiç duymadım öle bi dr salakmıymış o
vaktinde doğacaklarda çok sıkıntılarım var şeker çooook
kasılmalar bu aralar herkeste var sıklığını ve ne kadar devam ettiğini takip et tatlım
evet canım ya. yeni doğan bebeğin kalbi durmus anlamamışlar. isterseniz kaseriye gidin demişler. vatandaş da kendi imkanlarıyla gitmiş. kayserideki doktor çok kızmış nasıl anlamzlar ve sizi ambulansla göndermezler demiş. bebği kurtaramamışlar maalesef:1no2:
bilmiyorum şekerim sen duygularına tercuman oluyormuşsun şemsamer guru ilan edilmiş ben meyve veren ağaçkız şenay bu ne böyle kim yazdı bunları heheh..................
ay bak gerilme sakın bi arkadaşım eşiyle tartışıp 2 saat ağlayınca sancılanıp doğurducanım normalde o kadar yoktu. eşism sabah çok kızdırdı beni. oğlumda acayip geriyo. bide yatılı misafirim var. gerginlikten iyice arttı kasılmalar
yok canım. geçici bi durum söz konusuşemşamer netmi aldın eve canım.......
peki kayseriye gidersen git gel işi nasıl olacak. yani normal doğum olacaksa sen yetişebiliecek misin?sositososito
ay şenay bende gerilmek ve doğurmak istiyorum artık yaaaaaaaaa........................
kızlar ben kaçıyorum kociş kızıyo okadar oturulur mu diye.
onu uyutup dönerim belki. ŞEMŞAMER kendini özletme arada gel bilgi ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?