2009 Nisan Anneleri buraya

hastaneyle ilgili kötü şeyler derken doğumhane ve yenidoğan bölümü ile ilgiliyse
o zaman bencede eşini dinle canım.Çok üzgünüm çoook

evet canım ya. yeni doğan bebeğin kalbi durmus anlamamışlar. isterseniz kaseriye gidin demişler. vatandaş da kendi imkanlarıyla gitmiş. kayserideki doktor çok kızmış nasıl anlamzlar ve sizi ambulansla göndermezler demiş. bebği kurtaramamışlar maalesef:1no2:

şenay yanlız doktorun adını bilmiyorum yanlış hatırlıyor olma ihtimalim yüksek.

kız şenay bu ne böyle kim yazdı bunları heheh..................

canım normalde o kadar yoktu. eşism sabah çok kızdırdı beni. oğlumda acayip geriyo. bide yatılı misafirim var. gerginlikten iyice arttı kasılmalar

peki kayseriye gidersen git gel işi nasıl olacak. yani normal doğum olacaksa sen yetişebiliecek misin?sositososito

kız şenay bu ne böyle kim yazdı bunları heheh..................
bilmiyorum şekerim sen duygularına tercuman oluyormuşsun şemsamer guru ilan edilmiş ben meyve veren ağaç
canım normalde o kadar yoktu. eşism sabah çok kızdırdı beni. oğlumda acayip geriyo. bide yatılı misafirim var. gerginlikten iyice arttı kasılmalar
ay bak gerilme sakın bi arkadaşım eşiyle tartışıp 2 saat ağlayınca sancılanıp doğurdu

kızlar ben kaçıyorum kociş kızıyo okadar oturulur mu diye.
onu uyutup dönerim belki. ŞEMŞAMER kendini özletme arada gel bilgi ver.

ay şenay bende gerilmek ve doğurmak istiyorum artık yaaaaaaaaa........................

kız o çatlardı gripte olsa bu kadar ara vermezdi heheheh..

şemşamer netmi aldın eve canım.......
yok canım. geçici bi durum söz konusu

peki kayseriye gidersen git gel işi nasıl olacak. yani normal doğum olacaksa sen yetişebiliecek misin?sositososito

bende onu düşünüyom. vaktim saatim belli değilki nasıl yetişcem ben oraya. gerçi çok uzak değil 2 saat.ama en azından bi kontrole giderim galiba.

kutucukları yöneticiler yazıyı sanırım.bu arada teşekkür butonu gelmemiş hala

kızlar ben kaçıyorum kociş kızıyo okadar oturulur mu diye.
onu uyutup dönerim belki. ŞEMŞAMER kendini özletme arada gel bilgi ver.

bizimki de kızıyo canım arkamda vır vır konuşup duruyo. bende hı hı hı hı diye cevap veriyom.kızıyo dinlemiyon beni diye.
daha çok kızdırmayım bari. sütümü içip yatıyım

girmeye çalışırım dozkan. çiçeğide özledim keratayı. girseydi yazışırdık eccuk. ihtiyarlamıştır iyice. kaydirigubbakcemile3.yarın okur belkim. göremediğim bütün arkadaşlara selam. baursasu.urla,şirvan,megul,geda,eysan,glnm,ismni sayamadığım diğer arkadaşlar hepeceğenezi öpüyom.

burdaki arkadaşlar sizede iyi geceler.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. byeeeee:1hug:

ay müthş uykum geldi yaaaaaaaaaaa inşallah uyurum bu gece iyi geceler kızlar.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…