2009 Nisan Anneleri buraya

ıyi geceler herkese.Nasılsınız bugün? Doktor kontorlum vardı ve çatı muayenesi yapıldı.Çok şükür normal doğuma engel bir durum yok.Yaptıracak arkadaşlar sakın korkmayın hiç can acıtmıyormuş.....

E vet bende hazırlıksız yakalandım.Doktor bebeğin aşağıya indiğini ve her an doğum olabileceğini söyleyince yapmak istedi.Ama korkulacak gibi değişmiş.ınşallah doğumda böyle kolay olur kaydirigubbakcemile3

--------------------------------------------------------------------------------

Mesajlara verilen değerlendirmeler sonucunda ingilizcede reputation diye gecen bizim mesaj değerlendirme diye kullandığımız aslında mesajı/yorumu yazan kişiyi değerlendirdiğimiz bölümden + veya - oy alan kullanıcılarda profillerinin yanında kelebekler çıkar. Bunların yanındaki sayısal değerlerde toplamda (+ lar ve - lerin toplamı) ne kadar olumlu veya olumsuz değerlendirme aldığınızı gösteriyor.

Kısa bir not: Tecrübe Puanı diye kullanılan puan çeşitli kriterlere göre üyenin sahip olduğu değerlendirme puanıdır. Örneğin bir kullanıcının 10 tecrübe puanı varsa herhangi bir üyenin bir mesajına değerlendirme yaptığında o kişinin değerlendirme notunu 10 puan artırır veya indirir.

500' e kadar olanlar her 100 puanda 1 adet olmak üzere pembe kelebek olarak gösterilir. Ondan sonrakiler 200 puanda 1 mor kelebek eklenir.

Ayrıca bu kelebkelrin üstüne mause bekleme yaparsanız mesaj adetine göre yapılan yorumları görebilirsiniz.
Buna göre;
0-25 .... hakkında yorum yapmak için çok erken
25-50 ....hakkındaki pozitif yorumlarla popüler kimliğe bürünebilir
100-200 ....duygulara tercğman olmaya başladın ha gayret
200-500 ....vazgeçilmez olabilirsin ama biraz daha çaba harcaman gerekli, doğru yoldasın
500-700 ....seni seviyoruz daha önemlisi kıskanarak izliyoruz
700-800 ....artık sıkı bir takipçi kitlesine sahip, tebrikler
800-1000 ....kitleleri sürüklüyor, örnek kişilik
1000-1500 ....örnek kişilik, saygın kimlik duyguların kompetanı
1500-2000 ....söylenecek sıfat söylenecek söz kalmadı. O bir artık guru!
2000- ve üstü ....özel üye
olay buymuş yahuuuu

ıyı geceler,Allah rahatlık versin..ben hiç uyuyamıyorum..ama hiç sızlanmıcam Allahıma bin şükür şuanda benim yerimde olmak isteyen kaç kişi vardır kim bilir?

günaydınnnnnnn ben 6 da kalktım ya

günaydın şenaycık ve bebişleri.... sana inanmıyorum ne zaman uyuyosun sen yaaa... gece burda sabah burda.... ben tembeli daha yeni kalktım ama hala yatasım var.........

aman geda dilini ısır uyku tutmadımı zor oluyor....şenaydada yük ağır olunca zahmetide bol oluyor....bende gece 2 gibi yattım gecede 15 kere kalkaraktan 8 i zor ettim......zor geçiyor zamanlar dualarım herbirimize hepimiz sağlıklı,sıhhatlibir şekilde tez zamanda kavuşalım bebeklerimize.....artık ben her sancıda acabamı diyorum ama geçiyor yine kandırıkçı şeyler...dün sabahta suyum geldiğini gördüm rüyamda bende nasıl bir sevinç inanamazsınız ama gel gör ki rüyadan başka birşey değil.....gel be kızım önümüzdeki cumartesi mesela:))

rumelili... ayyy senin 38haftamış.... Allah hayırlısını versin canım... duaların için de teşekkürler aminnnnn hepimiz adına.... ayyy evet yaaa uyku konusunda maşallah bana... nasıl olsa kızım doğunca uyuyamam.... depo edeyim şimdiden....

günaydın şenaycık ve bebişleri.... sana inanmıyorum ne zaman uyuyosun sen yaaa... gece burda sabah burda.... ben tembeli daha yeni kalktım ama hala yatasım var.........

kız kıymetini bil ben uyuyabiliyorumda uyumuyorum sanki uyuyabilsem ne işim var gece burda sabah burda ahhhhhhhhh aahhhhhhhhhh şöyle kesintisiz ağrısız sancısız 1 saat uyusam daha ne isterim

ay ben bütün gece sultanla uğraştım durdum gece vakti çok kalabalı 5-6 şeritlik bi yolda kaşıdan karşıya geçmeye çalışıyoduk tam geçiyoruz sultan hadi geri dönelim vaz geçtim diyodu delü garuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…