kız kıymetini bilben uyuyabiliyorumda uyumuyorum sanki uyuyabilsem ne işim var gece burda sabah burda ahhhhhhhhh aahhhhhhhhhh şöyle kesintisiz ağrısız sancısız 1 saat uyusam daha ne isterim
Günaydın arkadaşlar
Nispet yapmak gibi olmasın ama ben bu aralar uykuya doyamıyorum.Gece 12'de yattım sabah 9,5 gibi kalktım ve kahvaltı yapıp tekrar yattım.Şimdi yatsam yine uyurum yani.
aa benim de hakkımda yorum yapmak için daha erkenmiş
çiçek grip oldu ya dinleniyodur
kız o çatlardı gripte olsa bu kadar ara vermezdi heheheh..
girmeye çalışırım dozkan. çiçeğide özledim keratayı. girseydi yazışırdık eccuk. ihtiyarlamıştır iyice. kaydirigubbakcemile3.yarın okur belkim. göremediğim bütün arkadaşlara selam. baursasu.urla,şirvan,megul,geda,eysan,glnm,ismni sayamadığım diğer arkadaşlar hepeceğenezi öpüyom.
burdaki arkadaşlar sizede iyi geceler.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. byeeeee:1hug:
çiçek nerde bu gün hayret girmedi.................
merhaba arkadaşlar bizim bebişin mobilyaları kuruluyor. ben de süpriz olsun diye bakmıyorum şimdilik. iş bitince gidip bakıcam. eşim ilgileniyor. çok heyecanlı
ayyy bilmemz miyim o heyecanı ama enn güzeli ominicik kıyafetleri dolaba dizmeksonra bakmak o kadar güzel oluoki bak bak doyamazsın.
selam kızlar... dün doktora gittik ve sezeryan tarihine kesin karar verdik eğer o güne kadar kızım gelmezse tabii... 38+6 da yani 28 mart cumartesi günü kızıma kavusucam inşallah... dün nstde gene sancı çıkmadı bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi doktor.. biraz tosun sadece, 3400 gram olmuş bile
sadece 13 gün kaldı ayyyy çok heyecanlı valla... bugünde akşama babasıyla odasının süslerini yapıştırıcaz.. allahım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...bugünde sabah havayı güneşli görünce kendimizi boğaza attık ve kahvaltı ettik malum son haftam artık bir daha uzun süre boğaz havası alamam artık.. haftaya kociş dışarı çıkma yasağı koydu artık... evde oturup uyku depolayacakmışız sanki uyuyabiliyormusum gibi...
selam kızlar... dün doktora gittik ve sezeryan tarihine kesin karar verdik eğer o güne kadar kızım gelmezse tabii... 38+6 da yani 28 mart cumartesi günü kızıma kavusucam inşallah... dün nstde gene sancı çıkmadı bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi doktor.. biraz tosun sadece, 3400 gram olmuş bile
sadece 13 gün kaldı ayyyy çok heyecanlı valla... bugünde akşama babasıyla odasının süslerini yapıştırıcaz.. allahım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...bugünde sabah havayı güneşli görünce kendimizi boğaza attık ve kahvaltı ettik malum son haftam artık bir daha uzun süre boğaz havası alamam artık.. haftaya kociş dışarı çıkma yasağı koydu artık... evde oturup uyku depolayacakmışız sanki uyuyabiliyormusum gibi...
girmeye çalışırım dozkan. çiçeğide özledim keratayı. girseydi yazışırdık eccuk. ihtiyarlamıştır iyice. kaydirigubbakcemile3.yarın okur belkim. göremediğim bütün arkadaşlara selam. baursasu.urla,şirvan,megul,geda,eysan,glnm,ismni sayamadığım diğer arkadaşlar hepeceğenezi öpüyom.
burdaki arkadaşlar sizede iyi geceler.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. byeeeee:1hug:
şirvancım nasılsın gülüm ben rezil bi durumdayım dikkat edin grip salgınmış
yaa son dakika golü attı bana bu grip....son zamanlarda olacak şeymiydiki şimdi bu.....:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?