2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın arkadaşlar
Nispet yapmak gibi olmasın ama ben bu aralar uykuya doyamıyorum.Gece 12'de yattım sabah 9,5 gibi kalktım ve kahvaltı yapıp tekrar yattım.Şimdi yatsam yine uyurum yani.

merhaba kıslar
ben de gireyim bi bakayım napıosunuz dedim ama kimse yok.
annem geldi benim. kociş de evde. kaç gündür sadece okuyabiliyorum o yüzden yazamadım hiç.

kız kıymetini bil ben uyuyabiliyorumda uyumuyorum sanki uyuyabilsem ne işim var gece burda sabah burda ahhhhhhhhh aahhhhhhhhhh şöyle kesintisiz ağrısız sancısız 1 saat uyusam daha ne isterim

kıyamam sana yaa çok ağırlaştın tabii ama az kaldı şekercim yaa sabır....

Günaydın arkadaşlar
Nispet yapmak gibi olmasın ama ben bu aralar uykuya doyamıyorum.Gece 12'de yattım sabah 9,5 gibi kalktım ve kahvaltı yapıp tekrar yattım.Şimdi yatsam yine uyurum yani.

ohhh maşallah biz sürünüyoruz valla hihihihih neyse Allah bozmasın uyu uyuyabildiğin kadar da uyku depola bebek doğunca zor uyursun fosur fosur

aa benim de hakkımda yorum yapmak için daha erkenmiş

şenay ruveydax geda bende sizlere puan verdim sanırım ama başarabildimmi bilmiorm

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bizim bebişin mobilyaları kuruluyor. ben de süpriz olsun diye bakmıyorum şimdilik. iş bitince gidip bakıcam. eşim ilgileniyor. çok heyecanlı

çiçek grip oldu ya dinleniyodur

kız o çatlardı gripte olsa bu kadar ara vermezdi heheheh..

çiçek nerde bu gün hayret girmedi.................

kızlar dün bööle gripten gözlerim bile akıodu artık giremedimo yüzden akşam yattım heppppppppppppp en kötüsüde hapşırmak eziyet gibi yaaaaaa karnımı tutuyorum hapşıırrken alttan işiyorum üsttende salya sümük fışkırıo napcam bilmiyorum karnımı tutmazsamda ağrı girio hapşırınca rezilim yani.

şemşamer yaa canım keşke bende olsaydım dün burda özlemiştim valla ya umarım karşılaşırız yine.
yerimseniben

merhaba arkadaşlar bizim bebişin mobilyaları kuruluyor. ben de süpriz olsun diye bakmıyorum şimdilik. iş bitince gidip bakıcam. eşim ilgileniyor. çok heyecanlı

ayyy bilmemz miyim o heyecanı ama enn güzeli ominicik kıyafetleri dolaba dizmeksonra bakmak o kadar güzel oluoki bak bak doyamazsın.

ayyy bilmemz miyim o heyecanı ama enn güzeli ominicik kıyafetleri dolaba dizmeksonra bakmak o kadar güzel oluoki bak bak doyamazsın.

evet inşallah güzel güzel yerleştiririz de eşyalarını. kokusu nasıl acaba şimdi bide kokusu çıksın diye beklememiz lazım. neyse kurulsun bitsin de. napalım artık kızım beklesin biraz daha hemen gelmesin eşyaları hazır olmadan

ya bütün dolap kapalarını açın bi hafta bebişin odasının camları açık kalsın kapısını kapatırsın soğuk sizin odalara gelmez geçio o şekilde

selam kızlar... dün doktora gittik ve sezeryan tarihine kesin karar verdik eğer o güne kadar kızım gelmezse tabii... 38+6 da yani 28 mart cumartesi günü kızıma kavusucam inşallah... dün nstde gene sancı çıkmadı bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi doktor.. biraz tosun sadece, 3400 gram olmuş bile
sadece 13 gün kaldı ayyyy çok heyecanlı valla... bugünde akşama babasıyla odasının süslerini yapıştırıcaz.. allahım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...bugünde sabah havayı güneşli görünce kendimizi boğaza attık ve kahvaltı ettik malum son haftam artık bir daha uzun süre boğaz havası alamam artık.. haftaya kociş dışarı çıkma yasağı koydu artık... evde oturup uyku depolayacakmışız sanki uyuyabiliyormusum gibi...

canım hadi bakalım hayırlısı olsun...

dışarı çıkmakla iyi yapmışsınız...

hadi maşallah çok az kalmış ohh ne güsellllllll

iyi pazarlar arkadaşlar .....
bu sabah kardeşim kahvaltıya geldiler,dün silivrideki evime gittim gazımı attım iyi oldu sahle yürüyüş yaptık uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm çok güzel birgündü eşim annesinin yanına gitti bu akşam anamla oğlumlayız misafirlerim daha gitmedi birazdan giderler iki tane çok tatlı yeğenim var halayım yani keremle şeyma melek he bu arada kardeşimin eşiyle beylik pazarına gittik hava çok güzel misafirlerim gidince görüşürüz.

geçmiş olsun çiçek,rumelili dikkat edin kızlar inşallah en kısa zamanda atlatırsınız havalar bir ısınıp bir soğuyor bizde çok terliyoruz grip kaçınılmaz oluyor yani ,öpüyorum hepinizi yoklamaya katılayım dedim

canım nerdesin kız sen ;
niye girmiyosun bakim... özlettin valla kendini
bilseydim akşam girerdim.. eşimle film izliyorduk.. sonrada 1.5 gibi yattım ..

bundan sonra arada sırada gir bariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…