şirvan uyku durumların nasıl?
dün 1.5 gibi yattım ,, uyudum.. fakat kemiklerim çok ağrıyor...
şu yan taraflara bengay gibi kremler sürsek olmazmı...
bu seferde yan taraftaki kemik ağrısı yüzünden uyuyamıyorum...
sonunda 2 yastık üstüste koydum kafaam dik sırt üstü uyudum..
inşallah oğlum fazla etkilenmemiştir.
ya kıslar bişiy sorcam.. sizlerin sorunu genelde uyuyamamak benimki tam aksine gözünü açamamak.. acaba kan değerlerim mi kötü???
bi de bi iştahsızlıktır aldı başını gidiyo... valla vicdanım rahatsız oluyo içerde kızım aç diye ama bişiy yemek gelmiyo içimden... açlığımı hissediyorum bazen ama yine de yiyesim gelmiyo.... dikkat ettim kızım aç olduğum zamanlarda daha çok hıçkırıyo demek ki baya etkileniyo... iştahsızlık yaşayan var mı??
çiçekciğim ben hamd olsun daha iyiyim tansiyon maşallah tekrar düzene girdi teşekkürler canım düşünüp sorduğun için çok tatlısıntuğçecim asıl sen nasılsın canıom
ya kıslar bişiy sorcam.. sizlerin sorunu genelde uyuyamamak benimki tam aksine gözünü açamamak.. acaba kan değerlerim mi kötü???
bi de bi iştahsızlıktır aldı başını gidiyo... valla vicdanım rahatsız oluyo içerde kızım aç diye ama bişiy yemek gelmiyo içimden... açlığımı hissediyorum bazen ama yine de yiyesim gelmiyo.... dikkat ettim kızım aç olduğum zamanlarda daha çok hıçkırıyo demek ki baya etkileniyo... iştahsızlık yaşayan var mı??
selam kızlar nasılsınız?
bende yine biraz fazla gezdim geldim oturdum geri kalkayım dedim yaşlı nineler gibi yürüyemedim
nasıl ağrıyo heryerim.
çiçek rumelili çok geçmiş olsun kızlar. son günler anacım dikkatedin kendinize bol su ve c vitamini alın
bide yatıp dinlenmeye çalışın hemen toplamanız lazım. bebişlerin eli kulağında artık bünyeleri güçlü tutmak lazım.
zaten salgın varmış öyle herkesle tokalaşmayın kalabalıklarda dikkat edin
Çiçek, rumelili çok geçmiş olsun aman dinlenin bol bol portakal limon tüketin. Benim geçen hafta yaşadığım durum gerçi hala geçmedi ama son dakka golü çok zor oluyo. Ben ilk baştafa grip olmuştum, kapanışı yaparkende bana uğramadan gitmedi:) Dr. bu defa hiç ilaç vermedi meyvayla idare et dedi. O da beni biraz korkuttuİdrarını takip et dedi kırmızıya dönükse hemen gel dedi sadece o kadar.
Gedacım aynı iştahsızlık sorunu bende de var. Normal öğünler dışında canım hiçbişey yemek istemiyoAma üzülüyorum bebişin son günleri yemem lazım..
Tuğçecim belli oldumu senin doğum tarihi? Seninde sezaryandı dimi?
OOOOOO daha çok varmış senin doğuma da. Benim dr.da nisana kadar beklemek istiyo. Ona göre bebiş kalırmış son ana kadar ama bence benim sıpa erken gelicek:) Babasıda ısrarla 4 nisan diyo, kendi d.gününde doğsun diye ama ben istemiyorum
merhaba arkadaşlar bizim bebişin mobilyaları kuruluyor. ben de süpriz olsun diye bakmıyorum şimdilik. iş bitince gidip bakıcam. eşim ilgileniyor. çok heyecanlı
selam kızlar... dün doktora gittik ve sezeryan tarihine kesin karar verdik eğer o güne kadar kızım gelmezse tabii... 38+6 da yani 28 mart cumartesi günü kızıma kavusucam inşallah... dün nstde gene sancı çıkmadı bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi doktor.. biraz tosun sadece, 3400 gram olmuş bile
sadece 13 gün kaldı ayyyy çok heyecanlı valla... bugünde akşama babasıyla odasının süslerini yapıştırıcaz.. allahım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...bugünde sabah havayı güneşli görünce kendimizi boğaza attık ve kahvaltı ettik malum son haftam artık bir daha uzun süre boğaz havası alamam artık.. haftaya kociş dışarı çıkma yasağı koydu artık... evde oturup uyku depolayacakmışız sanki uyuyabiliyormusum gibi...
canım kolay gelsin. bitince resmini çekip koysana sen de teyzeleri de görsünbizde eşimle baranın odasına bordür çekiyoruz.....
mobilyacı kandırdı bizi,, göya bu hafta sonu gelecekti, kurumamış, haftaya kaldı..
merhaba arkadaşlar bizim bebişin mobilyaları kuruluyor. ben de süpriz olsun diye bakmıyorum şimdilik. iş bitince gidip bakıcam. eşim ilgileniyor. çok heyecanlı
selam kızlar... dün doktora gittik ve sezeryan tarihine kesin karar verdik eğer o güne kadar kızım gelmezse tabii... 38+6 da yani 28 mart cumartesi günü kızıma kavusucam inşallah... dün nstde gene sancı çıkmadı bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi doktor.. biraz tosun sadece, 3400 gram olmuş bile
sadece 13 gün kaldı ayyyy çok heyecanlı valla... bugünde akşama babasıyla odasının süslerini yapıştırıcaz.. allahım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...bugünde sabah havayı güneşli görünce kendimizi boğaza attık ve kahvaltı ettik malum son haftam artık bir daha uzun süre boğaz havası alamam artık.. haftaya kociş dışarı çıkma yasağı koydu artık... evde oturup uyku depolayacakmışız sanki uyuyabiliyormusum gibi...
yaa son dakika golü attı bana bu grip....son zamanlarda olacak şeymiydiki şimdi bu.....:a015:
]
canım magnezyumunu uyumadan önce iç o zaman o kdr çok ağrımıo. bi de bengay bi halta yaramaz kemik ağrısı çok fena bazen geceleri kalkıp dizlerim ve kemiklerimi ovuşturuyorum geçmio tabii ama en iyi şey magnezyumu gece içmek. en azından uyumuşsun. bu arada ben sağada yatsam uyandığımda kendimi sırtüstü yatıo olarak buluorum sola yatsamda kendimi sırtüstü yatıo buluyorum. sırtüstü yatmak kötü bişey mi napsam nasıl engellesem bu durumu bilmiomki
Ya ben de her gözümü açtığımda tavanı görüyorum ama ne yapabilirim ki.
Hadi Çiçek iyileş artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?