2009 Nisan Anneleri buraya

bizde eşimle baranın odasına bordür çekiyoruz.....

mobilyacı kandırdı bizi,, göya bu hafta sonu gelecekti, kurumamış, haftaya kaldı..

şirvan uyku durumların nasıl?

dün 1.5 gibi yattım ,, uyudum.. fakat kemiklerim çok ağrıyor...

şu yan taraflara bengay gibi kremler sürsek olmazmı...

bu seferde yan taraftaki kemik ağrısı yüzünden uyuyamıyorum...

sonunda 2 yastık üstüste koydum kafaam dik sırt üstü uyudum..
inşallah oğlum fazla etkilenmemiştir.

]

canım magnezyumunu uyumadan önce iç o zaman o kdr çok ağrımıo. bi de bengay bi halta yaramaz kemik ağrısı çok fena bazen geceleri kalkıp dizlerim ve kemiklerimi ovuşturuyorum geçmio tabii ama en iyi şey magnezyumu gece içmek. en azından uyumuşsun. bu arada ben sağada yatsam uyandığımda kendimi sırtüstü yatıo olarak buluorum sola yatsamda kendimi sırtüstü yatıo buluyorum. sırtüstü yatmak kötü bişey mi napsam nasıl engellesem bu durumu bilmiomki

ya kıslar bişiy sorcam.. sizlerin sorunu genelde uyuyamamak benimki tam aksine gözünü açamamak.. acaba kan değerlerim mi kötü???

bi de bi iştahsızlıktır aldı başını gidiyo... valla vicdanım rahatsız oluyo içerde kızım aç diye ama bişiy yemek gelmiyo içimden... açlığımı hissediyorum bazen ama yine de yiyesim gelmiyo.... dikkat ettim kızım aç olduğum zamanlarda daha çok hıçkırıyo demek ki baya etkileniyo... iştahsızlık yaşayan var mı??

hımmm geda bak doğru bebişin çok enerjiye ihtiyacı var e yemek yemezsen olmazki düşmüştür kan değerlerin tabii zorlada olsa yemelisin yazık onaaaaaaaaa

selam kızlar nasılsınız?

bende yine biraz fazla gezdim geldim oturdum geri kalkayım dedim yaşlı nineler gibi yürüyemedim
nasıl ağrıyo heryerim.
çiçek rumelili çok geçmiş olsun kızlar. son günler anacım dikkatedin kendinize bol su ve c vitamini alın
bide yatıp dinlenmeye çalışın hemen toplamanız lazım. bebişlerin eli kulağında artık bünyeleri güçlü tutmak lazım.
zaten salgın varmış öyle herkesle tokalaşmayın kalabalıklarda dikkat edin

Çiçek, rumelili çok geçmiş olsun aman dinlenin bol bol portakal limon tüketin. Benim geçen hafta yaşadığım durum gerçi hala geçmedi ama son dakka golü çok zor oluyo. Ben ilk baştafa grip olmuştum, kapanışı yaparkende bana uğramadan gitmedi:) Dr. bu defa hiç ilaç vermedi meyvayla idare et dedi. O da beni biraz korkuttu İdrarını takip et dedi kırmızıya dönükse hemen gel dedi sadece o kadar.
Gedacım aynı iştahsızlık sorunu bende de var. Normal öğünler dışında canım hiçbişey yemek istemiyo Ama üzülüyorum bebişin son günleri yemem lazım..

tuğçecim asıl sen nasılsın canıom
çiçekciğim ben hamd olsun daha iyiyim tansiyon maşallah tekrar düzene girdi teşekkürler canım düşünüp sorduğun için çok tatlısın

gedacığım son zamanda bende çok uyuyorum beynim uyuşuyor sanki daha iki gün önce bütün kan tetkiklerim tahlillerim yapıldı çok şükür iyi çıktı kanla değilde sanırım hormonlarla ilgili uyuyorum bide sürekli ateş basıyor terliyorum,ama tuzsuz yememe rağmen iştahım son hız cokacimcoook

kızlar sağolun umarım çabuk geçer bende kendimi yemeğe verdim bugün maşallahım var hamur humur yiyorum valla

Tuğçecim belli oldumu senin doğum tarihi? Seninde sezaryandı dimi?

canım benim inşallah sezaryen olacak sanırım nisanın başında ilk haftası herhangi birgün olabilir tabi tansiyonum çıkmazsa Allah bütün bebişlerede bizlerede sağlık versin

OOOOOO daha çok varmış senin doğuma da. Benim dr.da nisana kadar beklemek istiyo. Ona göre bebiş kalırmış son ana kadar ama bence benim sıpa erken gelicek:) Babasıda ısrarla 4 nisan diyo, kendi d.gününde doğsun diye ama ben istemiyorum

evet canım çok var zamanda geçmiyor, tabi bellide olmaz banada 37.haftanın içinde bebişim gelecek gibi geliyor hayırlısı sağlıkla doğsunlarda biraz geç veya erken farketmez,bence güzel olurdu iki doğum gününüde birarada kutlardınız belki babasının dileği olur hayırlısı

kızlar artık son zamanlardayız bu yüzdende zaman hiç geçmiyor sanki haftalar hızlı hızlı aktı şimdi de durdu oysaki kontrollere ayda bir gidiyorduk şimdi 1 aydan az zamanı kaldı çoğumuzun sanki 1 asır neyse acelemiz yok en güzeli en hayırlısı olsun

canım ölçtürdün mü kanını yakınlarda
ben de hemen uykumdan farkederim çünkü kanımın düştüğünü çok uyutuyo.
valla iştahsızlık bende de var. zorlaya zorlaya yiyorum yemek

merhaba arkadaşlar bizim bebişin mobilyaları kuruluyor. ben de süpriz olsun diye bakmıyorum şimdilik. iş bitince gidip bakıcam. eşim ilgileniyor. çok heyecanlı

oh gelmiş mobilyalar. güle güle kullansın bebişin
resimlerini koysana biz de görelim

maşallah canım bebişine
inşallah bekler bebişin sezeryan gününü erken gelmeye kalkmaz

bizde eşimle baranın odasına bordür çekiyoruz.....

mobilyacı kandırdı bizi,, göya bu hafta sonu gelecekti, kurumamış, haftaya kaldı..
canım kolay gelsin. bitince resmini çekip koysana sen de teyzeleri de görsün

Merhaba arkadaşlar
Bugün arkadaşımdaydım.Neler neler yapmış.Bende hepsini yedim tabi:)Şiştikçe şişyorum bakalım nereye kadar.

merhaba arkadaşlar bizim bebişin mobilyaları kuruluyor. ben de süpriz olsun diye bakmıyorum şimdilik. iş bitince gidip bakıcam. eşim ilgileniyor. çok heyecanlı

Evet çok heyecanlı oluyor ama ben senin gibi sabırlı olamamıştım.Durup durup bakıyordum.Bitince de odaya girip içde bebeğini hayal ediyorsun ya en güzeli bu.

Ay hadi hayırlısı bakalım.Bu arada canım maşallah bebeğine.

yaa son dakika golü attı bana bu grip....son zamanlarda olacak şeymiydiki şimdi bu.....:a015:

Geçmiş olsun canım ya.Çabuk toparlanmaya bak.

Ya ben de her gözümü açtığımda tavanı görüyorum ama ne yapabilirim ki.
Hadi Çiçek iyileş artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…