doğru ama şartlar müsait değil napayım.bebeğin odasının tam karşısına 3 tane baz istasyonu dikmişler.yine bizim yatak odasıyla arada bi oda daha var.o yüzden de uzun süre yanımda yatırmayı düşünüyorum.offf offfseminerde beraber aynı odada kalacaklar....
3 aydan sonra araya paravan koysunlar dedi,,,
bebekler 3 aya kadar hiçbirşeyi anlamıyorlar, fakat 3 aydan sonra hissediyorlarmış....
Aklınızda bulunsun derim...
Ben mesela ilk zamanlar , yatak odasına koyacağım , ondan sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum....
Tabi baran bey kabul ederse ...
koca göbekliler benim doktor kendini düşünüyor nöbetinde işimi halletmek istiyor.hayırlısı.dr 3 kiloyu bulur dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.ben de bol bol yemek yiycem son 15 gün kaç gram alır bebekler sdizce?
bir de anketime katılın nisan annelerinde isimler ilgili...
öslem bence bekle sancın ağrın çok değilse...
günaydınnnnnnnnnn
valla sen hergün 10-11-12 de uyanırsın maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne güzel....
AHAHAHAHAHAH ŞENAY HANIM ODALARI İLK BAŞTAN AYIRACAKMIŞ SEN ACABA ODADAN DIŞARI CIKABİLECEKMİSİN............:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim herkes ii dir inşallah
bu arada seherim hastanede dün gece orda kaldı bugün çıkıp çıkmayacağı belli olacak
laptopuda kocası getirmiştir yani.......
hoşbulduk cnmçalvar güzeli hoşgeldin aramıza...
kız nasıl giydin onu ben giyemezdim... hele de bu halimle....
bunu her arnavut gelini giymek zorundamı ,, kusura bakma cahilliğime ver,, arnavut arkadaşım olmadı o yüzden merak ettim...
seherimde bence eve gelip öyle gitmiştir diye düşünüyorum,, o sırada da bizlere haber vermiştir.
Bizim bebeğin ultrason görüntülerine bakan herkes bana benzetiyor,(kayınvalidemler de dahil,genelde herkes kendi tarafına benzetir ya),hatta geçen muayenede dr um da dedi sana benziyor die.Bizim de sok kontrolümüzde kızım güldü,çok komikti,keşke herkes yakalayabilse o anı!
çiçek senin oğluşun koca popolu olacak,o kadar yer kapladığına görekaydirigubbakcemile3
selasm kızlar nasılsınız?ben cmtesi doktora gittim ve leyla oldum o gün .neden mi?bebişim 2400grmış.araştırmacı yanım gitmeden önce hem kk de hemde gebelik sitelerinde olması gerekeni araştırtırdı ve zayıf diye üzüldüm.falan.gece kabuslar...sonra niye böyle yapıyorum dişye üzüldüm.ve bugün iyiyim. bol bol bişeyler yemeye kaarar verdim.bakalım...bebişe kilo aldıran neler var biliyotr musunuz.?
bu arada sezeryan tarihi 31 mart.39+1ken gitcem.ben daha geç istiyorum ama doktor nisan dr nöbet listesi çıkmadı diye o tarihte almaya kararlı.salı günü.ya erken mi doktor haklı mı?
çiçek nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu kızda ben burda olduğum zaman kaçıyormu ne ----
ben olmadığım zaman devamlı yazıyor,,,
korkuyor herhal benden :))))))
rekooooooooooooooooor gerçekten de 20 kişiyiz.hadi sayfaları dolduralım.
şirvan şalvarı giymiş bir de halay başı olmuş anacım.çok hoş olmuş ama ya maşallah.
slm kızlar bugn burası bayram yeri gibi bende biraz önce dr geliyorum nst çektrdm sonuç iii ama ultrasyonda bebegn suyu hala az dr riske atmayalım dedi yarın yazaneye gitcem ve sezaryan için gün alcam şuan 37+2 günlük dua edin kızlarr
kızlar ben yavaştan kaçıyorum annemin günü varmış gel diye tutturdu. Şimdid bisürü kadın bisürü yorum yapacak off ya .
şirvancım buralardayım.iş yeri biraz sıkı.o yüzden fazla giremiyorum net'e.evde internette yok.böyle hasret kaldım sizlere.((
şenay durumlar vahim heralde.yazık kız kocana doğumdan sonra balla cevizle besle artık delikafadulden
şirvan şalvarı giymiş bir de halay başı olmuş anacım.çok hoş olmuş ama ya maşallah.
aha bir tane daha şalvar güzeli varmış aramızda....bu arada bende evde salvarla geziyorum 3 mt den yaptılar cok rahat valla
zaten baska bişeye de sıgamıyorummm:((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?