2009 Nisan Anneleri buraya

doğru ama şartlar müsait değil napayım.bebeğin odasının tam karşısına 3 tane baz istasyonu dikmişler.yine bizim yatak odasıyla arada bi oda daha var.o yüzden de uzun süre yanımda yatırmayı düşünüyorum.offf offf

canım selinayın bebeği bir haftada 600 gram almıştı yanlımıyorsam.seninki de 2 haftada 600 hatta daha bile fazla alır tabi ki.takma bu kadar.son haftalarda bebekler daha hızlı kilo alıyor.ama bebeğin kilosu doğrudan senin yediklerinel ne kadar alakalı onu blimiyorum.çünkü ben ilk 5 ay nerdeyse açlık düzeyinde yaşıyordum ama bebeğin kilosu bi hafta önden gidiyordu.

kim demiş kimse kalmadı bu topikte maşallah 19 üye 3 ziyaretçi yine rekor heheehe

çiçek nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu kızda ben burda olduğum zaman kaçıyormu ne ----

ben olmadığım zaman devamlı yazıyor,,,

korkuyor herhal benden :))))))

niyeeee korkutuyon beni pisssssssssss ben kocamla onca ayın hasretini gideremicekmiyim yazık diilmi bize beeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeee yazık diiilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlamasenağlama

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim herkes ii dir inşallah
bu arada seherim hastanede dün gece orda kaldı bugün çıkıp çıkmayacağı belli olacak
laptopuda kocası getirmiştir yani.......

çalvar güzeli hoşgeldin aramıza...

kız nasıl giydin onu ben giyemezdim... hele de bu halimle....

bunu her arnavut gelini giymek zorundamı ,, kusura bakma cahilliğime ver,, arnavut arkadaşım olmadı o yüzden merak ettim...

seherimde bence eve gelip öyle gitmiştir diye düşünüyorum,, o sırada da bizlere haber vermiştir.

urla özledim kız seni ne zamandır yoktun sanki..

uyku uyuyabiliyorumda yinede gözlerim ağrıyor uyuduçe uyuyasım var vallaha

bu arada çatılarınızdan çıtırdamalar geliyormuş benim hiç gelmiyor yaa
maşallah maşallah
bursasu, benanber, betül19, ceyo16, cicekcicek+, didem1981, dozkan, Esennn, eysan, galatea79, megul, oslem1907, seherim+, selinay2002, sinehas+, takvim, tuğçe8, urla+, şen_ay, ŞİRVAN+

selinay ben hala normal diyorum
4 kiloyu gecerse sorun demişti doktor ama bizim ki 3500 simdi
2 haftada gecermi ki ben son zamanlarda hiç kilo almadım ama DEMıR beni sürekli sömürüyoo
gerci 4 500 gr la bile normal yapmıs insanları tanıyorum ama

artık kendimi ve DEMıRı RABBıME emanet ettim
bakalım hakkımızda hayırlısı, ve öyle motive ediyorum ki kendimi anlatamam sanki 5 dakikada doguracagım suracıktaaa::)))

birde dün bir belgesel izledim the new born business diye
dogum belgeseli abd de yapılmıs, cok rahatlattı beniii internetten indirebilirsiniz ama ingilizce ve henüz altyazısı bile cıkmadı yine de anlasılıyooo

hoşbulduk cnm
ya çok hoşuma gidiyor böle şeyler benim ya adetlere meraklı olan arnavutlar yapıyor herkes yapmıyor böle şeyler
giymek zorunda değil tabikide cnm
kız seherim benim arkadaşım hastanedeysi o akşam ordan yazıyodu

inşallah büyük bişey çıkar benden diicemama drun dediine göre normal bi bebişmiş.

canım fındık ceviz ve badem ye ayrıca yumurta ve peynirler de bebeğe kilo aldırıo die biliorm

çiçek nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu kızda ben burda olduğum zaman kaçıyormu ne ----

ben olmadığım zaman devamlı yazıyor,,,

korkuyor herhal benden :))))))

ya çok komik ben hafif sola doğru uzanıp laptopuda önüme koymuştum uyumuşum ama altımda yastık kalmış canım acımış

ne kaçıcam senden ayolll muhtarcım bu seçimlerde oyun senin

rekooooooooooooooooor gerçekten de 20 kişiyiz.hadi sayfaları dolduralım.

vay be 20 kişiyi bulduk ha

slm kızlar bugn burası bayram yeri gibi bende biraz önce dr geliyorum nst çektrdm sonuç iii ama ultrasyonda bebegn suyu hala az dr riske atmayalım dedi yarın yazaneye gitcem ve sezaryan için gün alcam şuan 37+2 günlük dua edin kızlarr

selam bacılarrrr pc yı hastaneye getırdık
ordan gırıyorum sancım asırı degıl yattıgım yerden gırebılıyorum bugun henuz doktor gelmedı
1.30 da gelıp tekrar ultrasonla bakıp degerlendırcek suanlık bende bılmıyorum yatıcammı cıkıcammı dıye bagırsak sorunu olabılırmış salgın ıshal var dedıler kan tahlılı yapıldı
ama sonucları doktor gelınce ogrencez
ben her ıhtımale karsı yanıma tam eşyalarımı alıp geldım zaten
bu arada hem mayıs hem nısan annelrını ıdare edıyordum bu gıdışle martta dogurup mart anası olcam 3 topıc bırden :)))))
doktordan sonra yıne haber verırım

bursasu, asyacenk, benanber, betül19, ceyo16, cicekcicek+, didem1981, dozkan, ekim.29, Esennn, etoprak, eysan, galatea79, iyuksel+, megul, oslem1907, pırıl, seherim+, selinay2002, sinehas+, takvim, urla+, şen_ay, ŞİRVAN+
konuyu şu anda 28 kişi okuyor 4 ü misafir vay maşallah bereket bak sen heheh

ayyy Allah yardımcın olsun bu hafta doğurursun o zaman sen yaaaa

kızlar ben yavaştan kaçıyorum annemin günü varmış gel diye tutturdu. Şimdid bisürü kadın bisürü yorum yapacak off ya .

az ye şekerim,, söylenenleri de duymamazlıktan gelll.

şirvancım buralardayım.iş yeri biraz sıkı.o yüzden fazla giremiyorum net'e.evde internette yok.böyle hasret kaldım sizlere.((

desene sizde izne çıkınca bizii terk edenler arasındasın.. şu internet olayını halldin canımm

şenay durumlar vahim heralde.yazık kız kocana doğumdan sonra balla cevizle besle artık delikafadulden

bence gerek yok.. o kadar ayın hasreti var....
ama işleri zor ,, ikizler ağlar durur, fırsat bulamazlar...

şirvan şalvarı giymiş bir de halay başı olmuş anacım.çok hoş olmuş ama ya maşallah.

yok güzel olmuş,, bir lafım yok... ben giyemezdim . onu demek istedim..
gerçi kına gecemde kaftan giymiştim....
facebokkta var...

bu arada bende evde salvarla geziyorum 3 mt den yaptılar cok rahat valla
zaten baska bişeye de sıgamıyorummm:((
aha bir tane daha şalvar güzeli varmış aramızda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…