2009 Nisan Anneleri buraya

hayırlısı olsun canım ya.ama sen artık gerçekten korkma 38 in içindesin.Allahın izniyle artık hiçbişeycik olmaz bebişine.

geçmiş olsn canm neyin var da aman dikkatet gerçektende ishal salgını var ben yeni atlattm bu yüzden bebegn suyu azladıı allah yardmcn olsn :Saruboceq: canm hastanedede vakit hiç geçmiyoo :1no2:

google dan cıkmaz da
benim kocacım indirmişti filmi yollayabilirmiyim ki size
yolunu bilen varmı yollarım filmi daha rahat olur yada aksam gelsin ondan indirdiği yeri sorarım sizde ordan izlersiniz

bu arada seherim dogum mu yaptı anlamadım ben kacırdımmm

ekim29 hakkında hayırlısı olsun canım mmm

maşallah herkes burada galiba
nasılsınız ben yine günlük sancılarımı cekiyorum ama düzene girmediğinden hastaneye gitmiyorum
gözlerim cıkacak gibi gece 40defa uyanıyorum delireceğim
vajinamda devamlı yırtılma hissi mevcut
günde en az 20 kasılmam var doğum yakın ama ne zaman bilemem
ayrıca umarım bu haftayıda atlatabilirim eşimin şube arkadaşı bu hafta izinliymiş yani bebeişim doğarsa babası 1hafata sonra görecek ben öle olmasını istemiyorum zaten eşimi cok özledim 20gün oldu anneme geleli evimide eşimide cok özledim
SEHERıM ARTKADAŞIN SANCISI VARMIS HASTANAYE YATMIŞ AMA KORKMA BACIM BEN 20 GÜNDE ıKı KEZ YATTIM BÜGÜN GıTSE BU SANCILARLA YA DOĞUMA ALIRLAR YADA YATIRIRLAR
valla bazende akışına bırakmak gerek 36 bittiyse korkma ALLAH yardımcımız olsun

o zaman haftaya fln doğurursun canım hayırlısı bakalım................................

geçmiş olsun canım .......................................

geçebilir didemcim tabi 2 hafta daha daha beklersen heheh....................................

bu arada benim bu haftakı nstem 160dı gecen haftakide 145ama herkesi dayanma kapastesi farklı ben 160la gülümserken yanımdaki kadın 145le cıyaklıyordu ne bileyim bana naz gibi geldi

eyvah eyvah bakalım kim doğurucak kızlar birbirinizle yarışıo gibisiniz hahahaha

didem sen halledersen şirvana yolla şeker oda bize yollasın olmazmı,muhatara iş çıkarın hehehehehe.kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümdelikafadulden

ayy insan çok heycanlanıyoo yaaa bakalım hayırlısı artık ben yarın dr geldikten sonra haber verrm sezaryan olacgna dair dua edin kızlarr ben çıkıyorum

şenay durumlar vahim heralde.yazık kız kocana doğumdan sonra balla cevizle besle artık delikafadulden
ahhhhhhh anacım ahhhhhhh besiye gerenk yok biz bi dr dan izin alsak bide sıpalardan fırsat bulsak
offfff nasıl kahvem geldi anlatamam valla,kardeşim gelsede yapsakta içsek valla he

benimde yaaaaaaaaaaaa offffffffff içsm bişe olurmu yaa

bu arada benim bu haftakı nstem 160dı gecen haftakide 145ama herkesi dayanma kapastesi farklı ben 160la gülümserken yanımdaki kadın 145le cıyaklıyordu ne bileyim bana naz gibi geldi

cnm o senin dediğin bebeğin kalp atışı sancına bakacaksın alttaki grafiğe yani o grafik 100 e kadar zaten 145 160 olamaz :))

niyeeee korkutuyon beni pisssssssssss ben kocamla onca ayın hasretini gideremicekmiyim yazık diilmi bize beeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeee yazık diiilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlamasenağlama
eeheheheheheheh zalim melek ben............................... sende yeni evliydin degılmi.......... mayısneydi evlenmiştin gebeş seni.....

dogumdan sonra hele hiç vakit olmaz be

oy cnım benim..... bende seni özledmama dur haftan daha 34 ben seni 36da görcem.....

34de bende leylek gibi sekiyordum şimdi mahvoldum.....delikafaduldendelikafadulden

5,100 gr ocakmı aralıkmı siteden biri dogurmuştu normal dogumlaaaaaa
allahım yardımcın olsun............

rekor kırıldı demek
kıs şirvan senin face varmı varda bende neden yok sonra tirip diosun ya allahım yarabbim
benden al aadı şirvan soyadı .................delikafaduldendelikafadulden
size süprizzzzzzzzzzzz kocişle bennnnnnnnnn
sus bakim sen... ilk sen dogurursun diyoduki yalancı cıkardınız bizi......... siz benimle bir doguma gideceksın yakında

offfff nasıl kahvem geldi anlatamam valla,kardeşim gelsede yapsakta içsek valla he

hamileye günde 1 kafe cok yararlıymış bende pek sevmem
zekası için................
benım oglan hıckırıyor şuannnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey:

ahhhhhhh anacım ahhhhhhh besiye gerenk yok biz bi dr dan izin alsak bide sıpalardan fırsat bulsak

benimde yaaaaaaaaaaaa offffffffff içsm bişe olurmu yaa

dogumdan sonra bırak bebeleri kaynanayaaaaaaaaaa

evde parti verin............

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bi gün kaynanaya dersin okula gıtmem gerek 2-3 sat bakarmısın
kocişte işe gitmesin.....

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iç kız kahve ben sevsem içcem ama sevmıoom günde 1 tane zeki bebek demekkmiş.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…