slm kızlar bugn burası bayram yeri gibi bende biraz önce dr geliyorum nst çektrdm sonuç iii ama ultrasyonda bebegn suyu hala az dr riske atmayalım dedi yarın yazaneye gitcem ve sezaryan için gün alcam şuan 37+2 günlük dua edin kızlarr
selam bacılarrrr pc yı hastaneye getırdık
ordan gırıyorum sancım asırı degıl yattıgım yerden gırebılıyorum bugun henuz doktor gelmedı
1.30 da gelıp tekrar ultrasonla bakıp degerlendırcek suanlık bende bılmıyorum yatıcammı cıkıcammı dıye bagırsak sorunu olabılırmış salgın ıshal var dedıler kan tahlılı yapıldı
ama sonucları doktor gelınce ogrencez
ben her ıhtımale karsı yanıma tam eşyalarımı alıp geldım zaten
bu arada hem mayıs hem nısan annelrını ıdare edıyordum bu gıdışle martta dogurup mart anası olcam 3 topıc bırden :)))))
doktordan sonra yıne haber verırım
hayırlısı olsun canım ya.ama sen artık gerçekten korkma 38 in içindesin.Allahın izniyle artık hiçbişeycik olmaz bebişine.
slm kızlar bugn burası bayram yeri gibi bende biraz önce dr geliyorum nst çektrdm sonuç iii ama ultrasyonda bebegn suyu hala az dr riske atmayalım dedi yarın yazaneye gitcem ve sezaryan için gün alcam şuan 37+2 günlük dua edin kızlarr
selam bacılarrrr pc yı hastaneye getırdık
ordan gırıyorum sancım asırı degıl yattıgım yerden gırebılıyorum bugun henuz doktor gelmedı
1.30 da gelıp tekrar ultrasonla bakıp degerlendırcek suanlık bende bılmıyorum yatıcammı cıkıcammı dıye bagırsak sorunu olabılırmış salgın ıshal var dedıler kan tahlılı yapıldı
ama sonucları doktor gelınce ogrencez
ben her ıhtımale karsı yanıma tam eşyalarımı alıp geldım zaten
bu arada hem mayıs hem nısan annelrını ıdare edıyordum bu gıdışle martta dogurup mart anası olcam 3 topıc bırden :)))))
doktordan sonra yıne haber verırım
selinay ben hala normal diyorum
4 kiloyu gecerse sorun demişti doktor ama bizim ki 3500 simdi
2 haftada gecermi ki ben son zamanlarda hiç kilo almadım ama DEMİR beni sürekli sömürüyoo
gerci 4 500 gr la bile normal yapmıs insanları tanıyorum ama
artık kendimi ve DEMİRİ RABBİME emanet ettim
bakalım hakkımızda hayırlısı, ve öyle motive ediyorum ki kendimi anlatamam sanki 5 dakikada doguracagım suracıktaaa::)))
birde dün bir belgesel izledim the new born business diye
dogum belgeseli abd de yapılmıs, cok rahatlattı beniii internetten indirebilirsiniz ama ingilizce ve henüz altyazısı bile cıkmadı yine de anlasılıyooo
maşallah herkes burada galiba
nasılsınız ben yine günlük sancılarımı cekiyorum ama düzene girmediğinden hastaneye gitmiyorum
gözlerim cıkacak gibi gece 40defa uyanıyorum delireceğim
vajinamda devamlı yırtılma hissi mevcut
günde en az 20 kasılmam var doğum yakın ama ne zaman bilemem
ayrıca umarım bu haftayıda atlatabilirim eşimin şube arkadaşı bu hafta izinliymiş yani bebeişim doğarsa babası 1hafata sonra görecek ben öle olmasını istemiyorum zaten eşimi cok özledim 20gün oldu anneme geleli evimide eşimide cok özledim
SEHERİM ARTKADAŞIN SANCISI VARMIS HASTANAYE YATMIŞ AMA KORKMA BACIM BEN 20 GÜNDE İKİ KEZ YATTIM BÜGÜN GİTSE BU SANCILARLA YA DOĞUMA ALIRLAR YADA YATIRIRLAR
valla bazende akışına bırakmak gerek 36 bittiyse korkma ALLAH yardımcımız olsun
ayyy Allah yardımcın olsun bu hafta doğurursun o zaman sen yaaaa
bakalım canm yarın belli olcak bugn farklı bi dr gittim benm dr devlet hastanesinde ben özele gittm bugn kendi dr istesem yapar sezaryan dimi :uhm: ben bu zamna getrmişim risk e atmak istemiyorum
ahhhhhhh anacım ahhhhhhh besiye gerenk yok biz bi dr dan izin alsak bide sıpalardan fırsat bulsakşenay durumlar vahim heralde.yazık kız kocana doğumdan sonra balla cevizle besle artık delikafadulden
offfff nasıl kahvem geldi anlatamam valla,kardeşim gelsede yapsakta içsek valla he
bu arada benim bu haftakı nstem 160dı gecen haftakide 145ama herkesi dayanma kapastesi farklı ben 160la gülümserken yanımdaki kadın 145le cıyaklıyordu ne bileyim bana naz gibi geldi
eeheheheheheheh zalim melek ben............................... sende yeni evliydin degılmi.......... mayısneydi evlenmiştin gebeş seni.....niyeeee korkutuyon beni pisssssssssss ben kocamla onca ayın hasretini gideremicekmiyim yazık diilmi bize beeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeee yazık diiilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlamasenağlama
oy cnım benim..... bende seni özledmama dur haftan daha 34 ben seni 36da görcem.....urla özledim kız seni ne zamandır yoktun sanki..
uyku uyuyabiliyorumda yinede gözlerim ağrıyor uyuduçe uyuyasım var vallaha
bu arada çatılarınızdan çıtırdamalar geliyormuş benim hiç gelmiyor yaa
maşallah maşallah
bursasu, benanber, betül19, ceyo16, cicekcicek+, didem1981, dozkan, Esennn, eysan, galatea79, megul, oslem1907, seherim+, selinay2002, sinehas+, takvim, tuğçe8, urla+, şen_ay, ŞİRVAN+
5,100 gr ocakmı aralıkmı siteden biri dogurmuştu normal dogumlaaaaaaselinay ben hala normal diyorum
4 kiloyu gecerse sorun demişti doktor ama bizim ki 3500 simdi
2 haftada gecermi ki ben son zamanlarda hiç kilo almadım ama DEMİR beni sürekli sömürüyoo
gerci 4 500 gr la bile normal yapmıs insanları tanıyorum ama
artık kendimi ve DEMİRİ RABBİME emanet ettim
bakalım hakkımızda hayırlısı, ve öyle motive ediyorum ki kendimi anlatamam sanki 5 dakikada doguracagım suracıktaaa::)))
birde dün bir belgesel izledim the new born business diye
dogum belgeseli abd de yapılmıs, cok rahatlattı beniii internetten indirebilirsiniz ama ingilizce ve henüz altyazısı bile cıkmadı yine de anlasılıyooo
allahım yardımcın olsun............slm kızlar bugn burası bayram yeri gibi bende biraz önce dr geliyorum nst çektrdm sonuç iii ama ultrasyonda bebegn suyu hala az dr riske atmayalım dedi yarın yazaneye gitcem ve sezaryan için gün alcam şuan 37+2 günlük dua edin kızlarr
rekor kırıldı demekbursasu, asyacenk, benanber, betül19, ceyo16, cicekcicek+, didem1981, dozkan, ekim.29, Esennn, etoprak, eysan, galatea79, iyuksel+, megul, oslem1907, pırıl, seherim+, selinay2002, sinehas+, takvim, urla+, şen_ay, ŞİRVAN+
konuyu şu anda 28 kişi okuyor 4 ü misafir vay maşallah bereket bak sen heheh
benden al aadı şirvan soyadı .................delikafaduldendelikafaduldenkıs şirvan senin face varmı varda bende neden yok sonra tirip diosun ya allahım yarabbim
sus bakim sen... ilk sen dogurursun diyoduki yalancı cıkardınız bizi......... siz benimle bir doguma gideceksın yakındasize süprizzzzzzzzzzzz kocişle bennnnnnnnnn
offfff nasıl kahvem geldi anlatamam valla,kardeşim gelsede yapsakta içsek valla he
ahhhhhhh anacım ahhhhhhh besiye gerenk yok biz bi dr dan izin alsak bide sıpalardan fırsat bulsak
benimde yaaaaaaaaaaaa offffffffff içsm bişe olurmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?