2009 Nisan Anneleri buraya

zekamııııııııııııı amanınnnnnnnnnnn desene benimkiler man kafa olacak

ben bunları teker teker değerlendireyim şeker

bursasu maşllah çok güzel olmuşsun şarvarla falan.

bende bebişin odasını koymaya çalışcağım bakalım becerebilecek miyim ama sadece mobilyaları var daha ve heryer dağınık kusura bakmayın

Evet DıDEMCıM öle ama onlarla birlikte bel kasık ağrısı varsa ve düzenliyse tehlikeli benim düzenli değil henüz ama sıklasıyo ve gittikce daha cok canım acıyor

ayyy kıslar be ya utandırmayın kıs öğle vakti istedikten sonra olur 2 ara bir dere be valla ben diyorum şimdiden hazırla kendünü diye diyorum ya korkuyor adam benden,aradada az kaldı diye o tehdit ediyor görecez diyorum bakalım kime kime diş geçirecek,bebekleri bahane etmeyin kıslar heeeee,valla ben bu arada hergün içiyorum zaten yarım öğlene doğru yarımda akşam içince oluyor 1 fincan,ama şenayım sana dr bişi dedimi bilmiorumki yahu hoş o arkadaşsız bişeye benzemiyor dicem ama olmayack

Herkese Merhaba,

Şöyle biraz okudum. Yakında doğurma ihtimali olanların Allah yardımcısı olsun......Umarım her haliyle sorunsuz olur.

Cumartesi doktordaydım. BEBEĞıM ters duruyordu kaç aydır. Bize süpriz yaptı. Yüzü dönüktü böylece renkli resmini ve CD'sini aldık. Tıpkı babası....Resme her bakan aynı şeyi söylüyor. Eşim pek mutlu oldu anlatamam. Ben de azıcık üzüldüm. ınsan hiç mi annesine benzemez. Umudum huyu suyu karekterinde.........

Kilosu 2390, Boyu 43 cm. 34 Hafta bitimine göre normal ama ben azıcık daha kilolu olsun istiyordum.....
Sezeryan tarihimizde 38 Hafta bititminden sonra olacak....10-15 Nisan arası bişey olur dedi Dr.

Şöyleydi böyleydi derken sona geldik inanamıyoruuuuuuuum......

selammmmmmmmmm kızlar ben geldim:))))
ama hemen çıkmam lazım bi hal hatır soracağım.arkadaşın evinden giriyorum.
babamın arabasını kaçırdım farketmeden geri dönmem lazımm:)))
bi geçimişinize bakacağımmm:))

ben iyiyim az önce hastanedeydimm.
27 martt haberiniz olsun o zamana kadar doğurdu doğurmuştur dedikoduları duymak istemiyorumm:)
hepinizi çok özledim şimdiden.
babamın işleri varmış bugün ama bu hafta içinde internet meselesini halledecek.

tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum.
evi bebeğe göre modifiye etmeye çalışıyoruz.
bugün gene çarşıdayız son eksikler için.

sanırım doğum yapanlar var!!!!!

ay yokkk okuyamıcam sıkıntı bastııı...hala çatlaktı patlaktı kiloydu...
ayyy az kaldı kızlar az ...
boşverin kilolar çatlaklarııı:)))

sezeryan şenaycımmm...

bugün kan idrar verdim gene tahlile bide rapor yazdırdım en iş göremezinden:))

selam kızlar....ay en sonunda bitirdim geçmişi ..... hey maşallah bugun şenlil var...herkes iyi mi Seher, eysan aman kızlar sıkın dişinizi kuzularınız biraz daha dursun içerde...

Valla bursasunun oğlan o kadar oynamaya daha çıkmıyorsa sizinkinler daha durur inşallah...

Didem nasılsın arkadaşım senin de az kaldı dimi...inşallah en hayırlı şekilde normal olarak doğurursun...

Valla ben iyiyim ama yine haftasonu kocişle kavga ettik ben yine ağla ağla salya salya sümük helak oldum...kızımda benden intikamını gece aldı hiç rahat vermedi...Haklı ne yapayım ama benim adam da tam "kütük" ne laftan anlıyor ne de yontuluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…