kızzzzzzz ağlamayın diyorum yaaaa kasılmaları başlatıyomuşşşşşselam kızlar....ay en sonunda bitirdim geçmişi ..... hey maşallah bugun şenlil var...herkes iyi mi Seher, eysan aman kızlar sıkın dişinizi kuzularınız biraz daha dursun içerde...
Valla bursasunun oğlan o kadar oynamaya daha çıkmıyorsa sizinkinler daha durur inşallah...
Didem nasılsın arkadaşım senin de az kaldı dimi...inşallah en hayırlı şekilde normal olarak doğurursun...
Valla ben iyiyim ama yine haftasonu kocişle kavga ettik ben yine ağla ağla salya salya sümük helak oldum...kızımda benden intikamını gece aldı hiç rahat vermedi...Haklı ne yapayım ama benim adam da tam "kütük" ne laftan anlıyor ne de yontuluyor...
ohhhhhhhhh gözün aydın hayatımmerhabalar nasılsınız bakayım.biz hastaneden çıktık.eylül ada artık evinde.çok mutluyuz.sizlerden başka doğuran var mı
kızzzzzzzzzz uğra aradaaahadi iyi bakın kendinize...
ben iyiyim sizde iyi olun!!
hamilelik sorunlarınızla başbaşa bırakıyorum sizi:)))))
çok öpüyorummm hepinizi...
merhabalar nasılsınız bakayım.biz hastaneden çıktık.eylül ada artık evinde.çok mutluyuz.sizlerden başka doğuran var mı
hadi iyi bakın kendinize...
kıs geldin hemen kaçıyonmu niye sezeryan oluyosun................................
didem göbüşü büyütmüşsün iyice maşallah..........................
sebru odanı çok güsel olmuş güle güle kullanın......................................
kıs şenay niye siyahlara büründün be göbüşünü göremiyom alla alla......................................
merhabalar nasılsınız bakayım.biz hastaneden çıktık.eylül ada artık evinde.çok mutluyuz.sizlerden başka doğuran var mı
selam kızlar....ay en sonunda bitirdim geçmişi ..... hey maşallah bugun şenlil var...herkes iyi mi Seher, eysan aman kızlar sıkın dişinizi kuzularınız biraz daha dursun içerde...
Valla bursasunun oğlan o kadar oynamaya daha çıkmıyorsa sizinkinler daha durur inşallah...
Didem nasılsın arkadaşım senin de az kaldı dimi...inşallah en hayırlı şekilde normal olarak doğurursun...
Valla ben iyiyim ama yine haftasonu kocişle kavga ettik ben yine ağla ağla salya salya sümük helak oldum...kızımda benden intikamını gece aldı hiç rahat vermedi...Haklı ne yapayım ama benim adam da tam "kütük" ne laftan anlıyor ne de yontuluyor...
hoşbulduk.iyi çok şükür.hoşgeldin lana nasıl bebiş...
sağol.darısı size.bir avazda kurtulun.kızzzzzzz ağlamayın diyorum yaaaa kasılmaları başlatıyomuşşşşş
ohhhhhhhhh gözün aydın hayatım
kızzzzzzzzzz uğra aradaaa
hayırlı olsun canım benim darısı başımıza....................................
amin canım.darısı hepinize.hadi iyi bakın kendinize...
kıs geldin hemen kaçıyonmu niye sezeryan oluyosun................................
didem göbüşü büyütmüşsün iyice maşallah..........................
sebru odanı çok güsel olmuş güle güle kullanın......................................
lana hosgeldin anlatsana nasıldıııı????
meraklı bende::))))
yuksel senin kocayı bi yollasana bizim sirkete ya ben ona en yontulmamısından bir kütük göstersem
üzüp durmasın artık seniiiiii
ebru canım o göbek birde 1 ay önce ki göbek sen simdi görrr
zaten odaya girerken önce göbek giriyoooo
hoşbulduk.artık internete vakit kalmıyor.nasıl anlatayım.bebek makat geliş olduğu için biraz zordu.bebek baş gelişte olsaydı herhalde evde veya yolda doğururdum.açılmam tamdı çünkü.
yok şekerim o kendi şişkoluğummmm temmuzda yanıyodu ankara nerdeee böyle serin serinŞenay,
Ben de heralde başlarındasın falan diye düşünmüştüm. Malum Ankara'nın havası ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?