2009 Nisan Anneleri buraya

merhabalar nasılsınız bakayım.biz hastaneden çıktık.eylül ada artık evinde.çok mutluyuz.sizlerden başka doğuran var mı

hadi iyi bakın kendinize...
ben iyiyim sizde iyi olun!!

hamilelik sorunlarınızla başbaşa bırakıyorum sizi:)))))

çok öpüyorummm hepinizi...

bursasu şalvarın pek güzelmiş ben de giydiydim kınamda ..biz bulgaristan göçmeniyiz ama giyiliyor bizim oralarda

kızzzzzzz ağlamayın diyorum yaaaa kasılmaları başlatıyomuşşşşş

merhabalar nasılsınız bakayım.biz hastaneden çıktık.eylül ada artık evinde.çok mutluyuz.sizlerden başka doğuran var mı
ohhhhhhhhh gözün aydın hayatım

hadi iyi bakın kendinize...
ben iyiyim sizde iyi olun!!

hamilelik sorunlarınızla başbaşa bırakıyorum sizi:)))))

çok öpüyorummm hepinizi...
kızzzzzzzzzz uğra aradaaa

hayırlı olsun canım benim darısı başımıza....................................

kıs şenay niye siyahlara büründün be göbüşünü göremiyom alla alla......................................

lana hosgeldin anlatsana nasıldıııı????
meraklı bende::))))

yuksel senin kocayı bi yollasana bizim sirkete ya ben ona en yontulmamısından bir kütük göstersem
üzüp durmasın artık seniiiiii

ebru canım o göbek birde 1 ay önce ki göbek sen simdi görrr
zaten odaya girerken önce göbek giriyoooo

çok sevindim.darısı başımıza inşallah.senden sonra huzurun haberini aldık.cankuşka doğum yaptı.

sıkma canını ya.bu haftalar stresi azaltmalıyız.senin koca da niye böyle yapıyo ki anlamadım ya.:çok üzgünüm:

hoşgeldin lana nasıl bebiş...
hoşbulduk.iyi çok şükür.
kızzzzzzz ağlamayın diyorum yaaaa kasılmaları başlatıyomuşşşşş

ohhhhhhhhh gözün aydın hayatım

kızzzzzzzzzz uğra aradaaa
sağol.darısı size.bir avazda kurtulun.

lana kaç gün kaldı bebek kuvözde.şimdi herşey normal mi?sen nasıl oldun.şeker sorunu bitti şimdi di mi?herşey normal artık.ay ben de ne çok soru sordum ya.kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…