2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy çok heyecanlı yaa lana daha geçen seninle bebişlerle ilgili konuşuoduk sonra doğurdum diye geldin hihihihihihih bana hala şaka gibi gelio sanki hiç çıkmiicakmış gibi ordan:)

Şekerim gözünaydın..... Adı da pek güzelmiş. Hadi bakalım sağlıkla darısı hepeimizin başına.
amin inşallah.kolay doğumlar nasip etsin allahım.

teşekkürler.kuzuları açıp baktım.orda gördüm.hepinizin bebeği zamanıda gelir inşallah.

kızlar bişey soracağım bize her gittiğimizde bebişlerin kilolarını tahmini söylüyorya doktorlar sizce ne kadar farkeder doğunca mesela benim görümceme en son ultrasonda 3500kg demiş doktoru bebek doğdu3100gr 400gr fark var 200grda şişliğine gitti minicik kaldı yavrucak

sağolun arkadaşlar, daha nevresimleri falan bi sürü şey eksik kokusu çıksın da biraz yerleştiririz. tüm bebekler güle güle otursunlar inşallah odalarında

bildiğim kadarıyla artı eksi 200 gr fark oluyo bide doğunca ilk hafta şişkinlikler gidiyo öylede fark ediyo

didem senin takım çok güzeldi zaten .gemici tasvirleri vardı.lamba falan herşey güzel.güle güle kullanın canım ya.

tuğçe ultrason tahmini sonuç veriyo.zaten benim doktorum her defasında +300 - 300 düşünmek lazım diye belirtiyor.

kızımmmmmmmmm hamilemiyim ordaaaaaaaaaaaaaaa 1 sene önceki foto gezebiliyozmu şimdi sanki foto çektirelim göl kenarlarında

ne biliyim kız saç baş yapılmış geçen yaptırdığında sandım.........................................

ay benim oğlumda tam tuttu 3.500 fln dedi doktor öyle doğdu............................

ama bunda bilmiyom valla tutacakmı kilolu kilolu diyip 3 kilo bebk doğururmuşum heheh......................ama 200gr eksik 200gr fazla diyolar genelde..............................

lana makat gelişi oldugu halde normal mi dogum yaptınnnnn
açılma tamamlandığı için öyle oldu.biz biraz geç kalmışız hastaneye gitmekte.yoksa sezeryan yaparlardı.şiddetli sancı olmayınca acele etmedik.zaten erken diye düşünmüştük.
ayyy çok heyecanlı yaa lana daha geçen seninle bebişlerle ilgili konuşuoduk sonra doğurdum diye geldin hihihihihihih bana hala şaka gibi gelio sanki hiç çıkmiicakmış gibi ordan:)

şaka gibi haklısın.ama sürpriz yapıyorlar işte.sizinkiler zamanını beklesinler.benimki gibi fırlama olmasınlar.ben eksik bilgileri kuzulara yazdım.benim için düzeltirmisin?ara sıra girip doğum haberlerine bakarım.bir yandanda sizleri merak ediyorum.

doğuma en yakın hafta olarak didem deniz rumelili ve özel durum şenay var.diğerlerimiz daha hafta olarak erken.hadi hayırlısı ne heyecan yaptım bi bilseniz.

ahhhhhh şekerim ahhhhhh arkidişin hergün fönlü gezer idiiiiiiiiiiiiiiiii şindii böyle paspal paspal gezer olduuuuuu üzerimde anneanne geceliği var ona sığıyom ancaaaaasenağlama

cok sevindim canım
iiyiki normal olmus erken gitseydin kesin sezeryana alırlardı demek ki makatta da normal olabiliyormus

bende evde kalabildiğim kadar kalmak istiyorum

ama detayları yazarsan cok seviniriz hele benim gibi cahiller için aydınlatıcı olacaktır
saglıklı olmanıza cok sevindim
RABBıM KORUSUN BUNDAN SONRADA SıZı

eheheheeeeee megul kız adımı özel durum şenay mı koydun yok benimkilerin geleceği çıkarın beni hesaplardan ben hayatımın geri kalanını hamile olarak geçiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…