amin inşallah.kolay doğumlar nasip etsin allahım.Şekerim gözünaydın..... Adı da pek güzelmiş. Hadi bakalım sağlıkla darısı hepeimizin başına.
çok sevindim.darısı başımıza inşallah.senden sonra huzurun haberini aldık.cankuşka doğum yaptı.
sıkma canını ya.bu haftalar stresi azaltmalıyız.senin koca da niye böyle yapıyo ki anlamadım ya.:çok üzgünüm:
güle güle kullansın bebişş çok ferah görünüüyo oda
kızlar bişey soracağım bize her gittiğimizde bebişlerin kilolarını tahmini söylüyorya doktorlar sizce ne kadar farkeder doğunca mesela benim görümceme en son ultrasonda 3500kg demiş doktoru bebek doğdu3100gr 400gr fark var 200grda şişliğine gitti minicik kaldı yavrucak
kızımmmmmmmmm hamilemiyim ordaaaaaaaaaaaaaaa 1 sene önceki foto gezebiliyozmu şimdi sanki foto çektirelim göl kenarlarında
kızlar bişey soracağım bize her gittiğimizde bebişlerin kilolarını tahmini söylüyorya doktorlar sizce ne kadar farkeder doğunca mesela benim görümceme en son ultrasonda 3500kg demiş doktoru bebek doğdu3100gr 400gr fark var 200grda şişliğine gitti minicik kaldı yavrucak
açılma tamamlandığı için öyle oldu.biz biraz geç kalmışız hastaneye gitmekte.yoksa sezeryan yaparlardı.şiddetli sancı olmayınca acele etmedik.zaten erken diye düşünmüştük.lana makat gelişi oldugu halde normal mi dogum yaptınnnnn
ayyy çok heyecanlı yaa lana daha geçen seninle bebişlerle ilgili konuşuoduk sonra doğurdum diye geldin hihihihihihih bana hala şaka gibi gelio sanki hiç çıkmiicakmış gibi ordan:)
ahhhhhh şekerim ahhhhhh arkidişin hergün fönlü gezer idiiiiiiiiiiiiiiiii şindii böyle paspal paspal gezer olduuuuuu üzerimde anneanne geceliği var ona sığıyom ancaaaaasenağlamane biliyim kız saç baş yapılmış geçen yaptırdığında sandım.........................................
ay benim oğlumda tam tuttu 3.500 fln dedi doktor öyle doğdu............................
ama bunda bilmiyom valla tutacakmı kilolu kilolu diyip 3 kilo bebk doğururmuşum heheh......................ama 200gr eksik 200gr fazla diyolar genelde..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?