2009 Nisan Anneleri buraya

Didem Şenay'ın da belirttiği gibi gerçekten pek aydınlık, pek dingin bir oda. Mutlulukla kullanır İnşallah....

tesekkür edrim canım

doğuma en yakın hafta olarak didem deniz rumelili ve özel durum şenay var.diğerlerimiz daha hafta olarak erken.hadi hayırlısı ne heyecan yaptım bi bilseniz.

ikide bir en önce dogurcaklar listesine yaıp durmayın oyacam valla sizii

lanadan iki tiyo alamadım daha, sıkıstırıp duruyom anlatsın diye ama kızın işi basından askındır simdiiii
bi ögreneyim nasıl dogurulur valla gidip dogurcammm:CüvCüv::ecrin_bebek:

ahhhhhh şekerim ahhhhhh arkidişin hergün fönlü gezer idiiiiiiiiiiiiiiiii şindii böyle paspal paspal gezer olduuuuuu üzerimde anneanne geceliği var ona sığıyom ancaaaaasenağlama

aman ne olacak kıs sen ztn bi 15 kilo fln verirsin hemen doğumdan sonra .............................................bide iki bebekle ilgilenmek kolaymı altına bile düşersin başlangıç kilonun............................................

evet lana vaktin varsa anlat aranız nasıl bebişle huylumu huysuzmu kardeşini nasıl karşıladı ufaklık sorun oldumu

bebiş gündüz uyuyor.gece nöbete dikiyor benle bbabasını.akıllı bir bebek hem emiyor hemde mama alıyor.mamayı gece veriyorum sadece.gündüz istediği zaman emiyor.süt az gece yetmiyor.ablası kucağıma alacam diye çıldırıyor.daha izin vermedik .dün benle ladese tutuştu.kazanırsam kucağıma alırım dedi.kaybedince ağladı.birde bebek ilk geldiğinde eve bebek ağlarken ablasıda ağladı.çok duygusal zaten.gece üşenmeden oda kalkıp bebeğe bakmak istiyor.

nst olayı beni çok tedirgin ediyor.bizim doktor randevumuz sabahları.benim kızm sabahları pek hareket etmiyor.akşamcı.genelde şovuna 6 dan sonra başlıyor.hani bebek hareketien göre basıyormuşuz ya ben hareket hissetmeyince neye göre basacam da kasılma sancı anlaşılacak.çok uzattım ama kafama takılıp duruyoCADIARZU:uhm:

didem en önemlisi ıkınmak ama ben ilkinde beceremedim valla heheh....................

inşallah bunda daha kolay olur herşey.................................

benim arkadaşıoma doktor 2800dedi.3440 doğdu.benim doktor.bir başka ttanıdığa dediği kilo tuttu.ceviz badem peynir ıyyy yumurta yiycem ben de bebişim .için.ayyy çok tatlıydı bebeğim.dudakları dolgun gözüküyo benimki gibi.

tabiki şenaycım sen özel durumsun.kolay mı ikiz annesi olmak.biz bi taneyle mızmızlanıp duruyoruz.ama anacım çok tutma çıksınlar artık ya.diğer bebğin cinsiyeti de belli değil hala di mi?valla çifte heyecan

oyy yerim ben onları ,, ikisinide allah nazarlardan korusun ..

ah didemcim ah.keşke ben senin doğum haftanda olsaydım.ne güzel kavuşcan oğluna 16 güne.benim daha çooooooooooook var.gün saymaktan halim kalmadı yaa.

maşşallah canım bebişine bu arada benim doktor hiç boyundan bahsetmiyor acaba benim prensesin boyu ne kadar bende 1,75 babada 1,85 seninki kadardır heralde

Didem ya o çatırtıları gece dönerken ben de duyuyorum.

ya o çatırdılar bende de oluyor bu arada bazen sanki göbişimden geliyormuş gibi hissediyorum sizde de oluyormu kızlar:uhm:

canım hayırlısı olsun dualarımız seninle :Saruboceq:

lila çekyat, halı, perde kitaplık eskiden de vardı onlara uydurduk mobilyaları
ayyy çok güzel olmuş bebişinin odası allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallah

kızzzzzzz ağlamayın diyorum yaaaa kasılmaları başlatıyomuşşşşş

ohhhhhhhhh gözün aydın hayatım

kızzzzzzzzzz uğra aradaaa
ya bencede ağlamayın kızlar ben ağladığım zaman sanki içimdeki mucize daha fazla haraket ediyo beni çok kasıyo yani onlarda rahatsız oluyor ağlamamızdan walla erken doğum olur kaydirigubbakcemile3

eheheheeeeee megul kız adımı özel durum şenay mı koydun yok benimkilerin geleceği çıkarın beni hesaplardan ben hayatımın geri kalanını hamile olarak geçiricem

keşke öle bişey olsa :roflol:

ben anlatmıştım.herkesin farklı zaten.benim sancılarım hafifti.son yarım saat şiddetli sancı çektim.suyum evde geldi.doğuracağımı hissedince banyyoya girdim.temizlik yapıp duşumu aldım.suyum banyoda geldi.sonra hastane yolu.hemşireyi öldürecektim.biz uyardık bebek ters diye yok dönmüş dedi açılma yok dedi.dr ötle söylemiş adam sabahı bulur deyip gelmeyecekti.ikinci kontrolde bebek ters açılma tam dedi.dr 15 dakikada geldi.15 dadika sonra doğurdum.ama bebeği 3 gün sonra alabildik.küvözekondu.

sahidenmi kız mesela doğumdan sonra hemen kaç kilo gidiyo bebeklerle beraber

ayyyy canım yaaa çok uzak tutmamaya çalışın bebekten sanki bebeği ondan koruyomuşunuz gibi olmasın tepki gösterir yavrucak
uyuz diyorum benim çocuklarım anacım uyuz analarına çekmişler

sirke mobilya kokusunu çabuk götürüyor demişsin, nasıl yapmamaız lazım kaynatmamız falan mı lazım ??

lana canım ya yazdım ama arada kaynadı.şu an şekere bağlı hiçbir problem kalmadı di mi?sende de bebekte de ?herşey normal artık

ovtemizkan canım sağolasın .bence de bebişlerimizin boyları da tahmni olarak aynıdır.

ayy kızlar benimde dün misafirlerim vardı nasıl yorulmuşum ayaklarımın tabanı ağrıyor resmen :bbo:bide gece prensesim beni hiç uyutmadı habire hareket etti şimdi sersem gibi dolanıyorum bida misafir filan çağırmıcam bide yemeklerimde pişmemişdi nasıl utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…