Didem Şenay'ın da belirttiği gibi gerçekten pek aydınlık, pek dingin bir oda. Mutlulukla kullanır İnşallah....
doğuma en yakın hafta olarak didem deniz rumelili ve özel durum şenay var.diğerlerimiz daha hafta olarak erken.hadi hayırlısı ne heyecan yaptım bi bilseniz.
ahhhhhh şekerim ahhhhhh arkidişin hergün fönlü gezer idiiiiiiiiiiiiiiiii şindii böyle paspal paspal gezer olduuuuuu üzerimde anneanne geceliği var ona sığıyom ancaaaaasenağlama
evet lana vaktin varsa anlat aranız nasıl bebişle huylumu huysuzmu kardeşini nasıl karşıladı ufaklık sorun oldumu
bebiş gündüz uyuyor.gece nöbete dikiyor benle bbabasını.akıllı bir bebek hem emiyor hemde mama alıyor.mamayı gece veriyorum sadece.gündüz istediği zaman emiyor.süt az gece yetmiyor.ablası kucağıma alacam diye çıldırıyor.daha izin vermedik .dün benle ladese tutuştu.kazanırsam kucağıma alırım dedi.kaybedince ağladı.birde bebek ilk geldiğinde eve bebek ağlarken ablasıda ağladı.çok duygusal zaten.gece üşenmeden oda kalkıp bebeğe bakmak istiyor.
didem en önemlisi ıkınmak ama ben ilkinde beceremedim valla heheh....................
inşallah bunda daha kolay olur herşey.................................
bu arada ben de cumartesi doktordaydım.
kzım 2250 falanmış.kilomuz bi kaçgün geriden geliyor ama bu bizim için avantaj.şekerden henüz etkilenmemiş dedi doktorum çok sevindim.
daha önce sezeryan için 8 nisan demişti.14 nisanı da ayarlıyabilirz.ciğer gelişimi açısından.şeker sorunu yaşayan annelerin bebeklerinde ciğer gelişimi daha geç oluyormuş.
en güzeli kızım bize resmen gülümsedi.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
boyumuz 10 gün önden gidiyor.eee ben 175 baba 187 olunca çocuk boydan ibaret olacak :))
işte bizden bu kadar.
Didem ya o çatırtıları gece dönerken ben de duyuyorum.
canım hayırlısı olsun dualarımız seninle :Saruboceq:slm kızlar bugn burası bayram yeri gibi bende biraz önce dr geliyorum nst çektrdm sonuç iii ama ultrasyonda bebegn suyu hala az dr riske atmayalım dedi yarın yazaneye gitcem ve sezaryan için gün alcam şuan 37+2 günlük dua edin kızlarr
ayyy çok güzel olmuş bebişinin odası allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallah
lila çekyat, halı, perde kitaplık eskiden de vardı onlara uydurduk mobilyaları
ya bencede ağlamayın kızlar ben ağladığım zaman sanki içimdeki mucize daha fazla haraket ediyo beni çok kasıyo yani onlarda rahatsız oluyor ağlamamızdan walla erken doğum olur kaydirigubbakcemile3kızzzzzzz ağlamayın diyorum yaaaa kasılmaları başlatıyomuşşşşş
ohhhhhhhhh gözün aydın hayatım
kızzzzzzzzzz uğra aradaaa
eheheheeeeee megul kız adımı özel durum şenay mı koydun yok benimkilerin geleceği çıkarın beni hesaplardan ben hayatımın geri kalanını hamile olarak geçiricem
tesekkür edrim canım
ikide bir en önce dogurcaklar listesine yaıp durmayın oyacam valla sizii
lanadan iki tiyo alamadım daha, sıkıstırıp duruyom anlatsın diye ama kızın işi basından askındır simdiiii
bi ögreneyim nasıl dogurulur valla gidip dogurcammm:CüvCüv::ecrin_bebek:
sahidenmi kız mesela doğumdan sonra hemen kaç kilo gidiyo bebeklerle beraberaman ne olacak kıs sen ztn bi 15 kilo fln verirsin hemen doğumdan sonra .............................................bide iki bebekle ilgilenmek kolaymı altına bile düşersin başlangıç kilonun............................................
ayyyy canım yaaa çok uzak tutmamaya çalışın bebekten sanki bebeği ondan koruyomuşunuz gibi olmasın tepki gösterir yavrucakbebiş gündüz uyuyor.gece nöbete dikiyor benle bbabasını.akıllı bir bebek hem emiyor hemde mama alıyor.mamayı gece veriyorum sadece.gündüz istediği zaman emiyor.süt az gece yetmiyor.ablası kucağıma alacam diye çıldırıyor.daha izin vermedik .dün benle ladese tutuştu.kazanırsam kucağıma alırım dedi.kaybedince ağladı.birde bebek ilk geldiğinde eve bebek ağlarken ablasıda ağladı.çok duygusal zaten.gece üşenmeden oda kalkıp bebeğe bakmak istiyor.
uyuz diyorum benim çocuklarım anacım uyuz analarına çekmişlertabiki şenaycım sen özel durumsun.kolay mı ikiz annesi olmak.biz bi taneyle mızmızlanıp duruyoruz.ama anacım çok tutma çıksınlar artık ya.diğer bebğin cinsiyeti de belli değil hala di mi?valla çifte heyecan
betülcüm üzme kendini sekerimmm bebek iiyise sorun yok bence
ama sezeryan için ne kadar gec olursa o kadar ii olur gibi geliyor bana
yani bebişin hazır olması acısından
sirvan bu arada mobilya için cok gec kalmıssın
umarn kokmazlar bizimkiler 1 ay koktu cam acık kaldı hep güya su bazlı falandı
neyse sende bi süre havalandırırsınnn
bu arada sirke kokusunun cabuk gitmesini saglıyooo
oyy yerim ben onları ,, ikisinide allah nazarlardan korusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?