ah didemcim ah.keşke ben senin doğum haftanda olsaydım.ne güzel kavuşcan oğluna 16 güne.benim daha çooooooooooook var.gün saymaktan halim kalmadı yaa.
ben anlatmıştım.herkesin farklı zaten.benim sancılarım hafifti.son yarım saat şiddetli sancı çektim.suyum evde geldi.doğuracağımı hissedince banyyoya girdim.temizlik yapıp duşumu aldım.suyum banyoda geldi.sonra hastane yolu.hemşireyi öldürecektim.biz uyardık bebek ters diye yok dönmüş dedi açılma yok dedi.dr ötle söylemiş adam sabahı bulur deyip gelmeyecekti.ikinci kontrolde bebek ters açılma tam dedi.dr 15 dakikada geldi.15 dadika sonra doğurdum.ama bebeği 3 gün sonra alabildik.küvözekondu.
sancılanırken insanın aklına ıkınmak geliyo mu seliany ya.
sancılanırken insanın aklına ıkınmak geliyo mu seliany ya.
[/QUO
ztn doktor ıkınman gerketiği zaman söylüyo canım.....................................
sahidenmi kız mesela doğumdan sonra hemen kaç kilo gidiyo bebeklerle beraber
valla ben doğumdan çıktım hemen 11 kilo gitmişti.................................
bebeğin hareketi ile ne alakası var tatlım kasılmayla karnın gerilip sertleşiyo yaa alet onu ölçüyo benim sıpalar tepindi durdu nst de ama 6 ile 14 arası çıktı sancı
betülcüm üzme kendini sekerimmm bebek iiyise sorun yok bence
ama sezeryan için ne kadar gec olursa o kadar ii olur gibi geliyor bana
yani bebişin hazır olması acısından
sirvan bu arada mobilya için cok gec kalmıssın
umarn kokmazlar bizimkiler 1 ay koktu cam acık kaldı hep güya su bazlı falandı
neyse sende bi süre havalandırırsınnn
bu arada sirke kokusunun cabuk gitmesini saglıyooo
ebru yok temizlik suyuna koy deterjan yerine sirke koyacan yaniii
arkadaşlar ben de artık iştahsızlık had safhada.hatta 1 kilo zayıflamışım ya saçmalığa bakın.diyeti zor uyguluyorum.geda da vardı iştahsızlık sütten yoğurttan ekmekten herşeyden tiksinti geldi ya.
kızlar şu nst soruma bi açıklık getirin ya.bebek az hareket ediyorsa neye göre çekiliyor bu sancılar.
arkadaşlar ben de artık iştahsızlık had safhada.hatta 1 kilo zayıflamışım ya saçmalığa bakın.diyeti zor uyguluyorum.geda da vardı iştahsızlık sütten yoğurttan ekmekten herşeyden tiksinti geldi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?