2009 Nisan Anneleri buraya

ah didemcim ah.keşke ben senin doğum haftanda olsaydım.ne güzel kavuşcan oğluna 16 güne.benim daha çooooooooooook var.gün saymaktan halim kalmadı yaa.

merak etme zaman nasıl geciyor baksana sona geldik bileeedelikafadulden

simdi iiyisiniz ya gerisinin önemi yokk
anlattıgını bilmiyordum kusura bakma
yordum seniiia.s.

sancılanırken insanın aklına ıkınmak geliyo mu seliany ya.

bizde ki de merak vallaaaaaa:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2lülülülülülüŞeniz:lepi:

kızlar şu nst soruma bi açıklık getirin ya.bebek az hareket ediyorsa neye göre çekiliyor bu sancılar.

selinayın dediği gibi ıkınmak çok önemli.ıkınamazsan karnına bastırırlar.inmesine yardım etmek için.sancı anında ıkınırsan daha kolay olur.

bebeğin hareketi ile ne alakası var tatlım kasılmayla karnın gerilip sertleşiyo yaa alet onu ölçüyo benim sıpalar tepindi durdu nst de ama 6 ile 14 arası çıktı sancı

bebeğin hareketi ile ne alakası var tatlım kasılmayla karnın gerilip sertleşiyo yaa alet onu ölçüyo benim sıpalar tepindi durdu nst de ama 6 ile 14 arası çıktı sancı

ne bileyim şenay ya.arkadaşlar yazmışya bebek hareket ettikçe basıyoruz diye.kafama takıldı.

ebru yok temizlik suyuna koy deterjan yerine sirke koyacan yaniii

tamam canım anladım sağol

sağolun kızlar cvp için bu konu kafamı çok meşkul ediyordu oda takımları çok güzel güle güle yatsın bebişler

arkadaşlar ben de artık iştahsızlık had safhada.hatta 1 kilo zayıflamışım ya saçmalığa bakın.diyeti zor uyguluyorum.geda da vardı iştahsızlık sütten yoğurttan ekmekten herşeyden tiksinti geldi ya.

ay neyse ben biraz uzanayım belim ağrıdı yine.çok kalabalığız ama sohbet yavaş ilerliyo.şimdi ben gidiyorum ya yazarda yazarmışsınız kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

bende de ilk 3 aydaki gibi bir iştah var görmeyin yani çok yiyorum ya walla fil olucam yakında :roflol:bende niye hiç iştasızlık olmuyo :çok üzgünüm:

kızlar şu nst soruma bi açıklık getirin ya.bebek az hareket ediyorsa neye göre çekiliyor bu sancılar.

canım benim girdiğim nstde alete basmıyorsun karnına iki kemer bağlanıyor biri bebeğin kalp atışını diğeri senin sancını kendi ölçüyor. zaten bebeğin hisetmediğin hareketlerini bile makine algılıyor stres yapma ama utlaka tok git.

doğuma yakın annenin kilo alımı durur hatta zayıflamaya başlar diye bişey duymuştum doğruluk payı var mı bilmem ama...

bnede yatıyom biraz kızlar ...........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…