2009 Nisan Anneleri buraya

ben bunları teker teker değerlendireyim şeker
degerlendir tabi..............delikafadulden

güle güle kullanın

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

oy 27 martttttttt 10 gün var yani daha bakalım haberdar et arada ugraaaaaa

lila çekyat, halı, perde kitaplık eskiden de vardı onlara uydurduk mobilyaları
cok güzel kızın güzel güzel büyüsün.............

cok güzelllllllllllllll

kızlar bugün formunuzda değilsiniz hafta başı ondanmı acaba neyse bende biraz uzanacağım gelirim daha sonra öpüyorum göbişlerinizden:CüvCüv:

benim nst de farklıydı demekki evet baglandım ama elimede bişey verdi doktor hareket ettıgınde basar demişti bende bastım

oh valla evde olanlar yatıyor uyuyorr ne güze........................

şirvan nereye kayboldun kzzzzzzzzz

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, benanber, betül19, ceyo16, chveneburi, didem1981, Esennn, megul, ovtemizkan+, resolve31, şen_ay, ŞıRVAN+

didem sen halledersen şirvana yolla şeker oda bize yollasın olmazmı,muhatara iş çıkarın hehehehehe.kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümdelikafadulden

uğraşma kız benle

offfff nasıl kahvem geldi anlatamam valla,kardeşim gelsede yapsakta içsek valla he

gel canım beraber içelim, ben yemekten sonra içtim valla

bende göbeği soracaktım ama, eski fotoymuş .

merhabalar nasılsınız bakayım.biz hastaneden çıktık.eylül ada artık evinde.çok mutluyuz.sizlerden başka doğuran var mı

6 kişi var canın.

hadi iyi bakın kendinize...
ben iyiyim sizde iyi olun!!

hamilelik sorunlarınızla başbaşa bırakıyorum sizi:)))))

çok öpüyorummm hepinizi...

arada sırada uğra böyle ... özletme kendini fazla ...

kızlar kanal 1 i açın pediatri uzmanı var
acamam iş yerindeyim. benim yerime sen dinle...

yemeğe çıktım güzelim ,,,
geldim.. amma çok yazılmış , onları okudum..

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
galatea79, benanber, ceyo16, chveneburi, ebruli80, megul, mirage78, urla+, şen_ay, ŞıRVAN

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, benanber, ceyo16, chveneburi, didem1981, ebruli80, galatea79+, gülbera, megul, mirage78, resolve31, şen_ay, ŞıRVAN+

Aaaaa 10 gün kamış.Ne güzel ya.

merhabalar nasılsınız bakayım.biz hastaneden çıktık.eylül ada artık evinde.çok mutluyuz.sizlerden başka doğuran var mı

Canım çok sevindim.

Tatlım bebeğinboyunu tahmni söylüyolar zaten.Ultrason görüntüünde yazan FL değerini 7 ile çarptığında yaklaşık sonuca ulaşılyor diye biliyorum.

Ebru, Didem odalar çok güzel olmuş.Sağlıkla büyüsnler bebişler odalarında.

Ancak geçmişi okuyup ona cevap verebildim.Niyetim daha uzun süre kalmaktı ama her yerim ağrıyor.Şifayı kapmışım yani.Biraz yatacağım.Size iyi sohbetler..

kızlar haftasonu eşim sürpriz yaptı bana, ne zamandır doğum hediyesi alıcam sana diyordu bende gerek yok bebeğin başka bi ihtiyacını karşılarız diye geçiştiriyordum.. konu kapanmış gibiydi, bende çok takı takmasını seven biri değilim o yüzden dedim ki alma boşuna... o da düşünmüş doğum fotoğrafçısıyla anlaşmış, geçen bir arkadaşımız tutmuştu çok beğenmiştik resimleri... gerçi çoğu insana göre fazla lüks ama benim çok hoşuma gitti... sonuçta insan hayatında kaç defa doğum yapıyorki üstelik bizimki tüp bebek belki bir daha çocugum hiç olmayacak...hiçbişey beni bu kadar mutlu edemzdi.. tamam resimlerimizi çekecek birilerini bulurduk belki ama bu kadar profesyonel olmazdı sanırım.. o günü sabırsızlıkla bekliyorum..canım kocam benim arada hödüklüğü tutar ama bazende böyle ince düşünür işte çok seviyorum ben onu çokkkk....

kızlar biraz aceleci mi nelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

kız ben seni de ihtiyar heyetine alayım... böyle dışardan çalışma.....

birde listeye dikkat ettinizmi ?

hep kız bebek var...- hani bizim topiğin çoğu erkek di....

Ancak geçmişi okuyup ona cevap verebildim.Niyetim daha uzun süre kalmaktı ama her yerim ağrıyor.Şifayı kapmışım yani.Biraz yatacağım.Size iyi sohbetler..

canım geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…