degerlendir tabi..............delikafaduldenben bunları teker teker değerlendireyim şeker
güle güle kullanınbursasu maşllah çok güzel olmuşsun şarvarla falan.
bende bebişin odasını koymaya çalışcağım bakalım becerebilecek miyim ama sadece mobilyaları var daha ve heryer dağınık kusura bakmayın
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhHerkese Merhaba,
Şöyle biraz okudum. Yakında doğurma ihtimali olanların Allah yardımcısı olsun......Umarım her haliyle sorunsuz olur.
Cumartesi doktordaydım. BEBEĞİM ters duruyordu kaç aydır. Bize süpriz yaptı. Yüzü dönüktü böylece renkli resmini ve CD'sini aldık. Tıpkı babası....Resme her bakan aynı şeyi söylüyor. Eşim pek mutlu oldu anlatamam. Ben de azıcık üzüldüm. İnsan hiç mi annesine benzemez. Umudum huyu suyu karekterinde.........
Kilosu 2390, Boyu 43 cm. 34 Hafta bitimine göre normal ama ben azıcık daha kilolu olsun istiyordum.....
Sezeryan tarihimizde 38 Hafta bititminden sonra olacak....10-15 Nisan arası bişey olur dedi Dr.
Şöyleydi böyleydi derken sona geldik inanamıyoruuuuuuuum......
oy 27 martttttttt 10 gün var yani daha bakalım haberdar et arada ugraaaaaaselammmmmmmmmm kızlar ben geldim:))))
ama hemen çıkmam lazım bi hal hatır soracağım.arkadaşın evinden giriyorum.
babamın arabasını kaçırdım farketmeden geri dönmem lazımm:)))
bi geçimişinize bakacağımmm:))
ben iyiyim az önce hastanedeydimm.
27 martt haberiniz olsun o zamana kadar doğurdu doğurmuştur dedikoduları duymak istemiyorumm:)
hepinizi çok özledim şimdiden.
babamın işleri varmış bugün ama bu hafta içinde internet meselesini halledecek.
tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum.
evi bebeğe göre modifiye etmeye çalışıyoruz.
bugün gene çarşıdayız son eksikler için.
sanırım doğum yapanlar var!!!!!
cok güzel kızın güzel güzel büyüsün.............
lila çekyat, halı, perde kitaplık eskiden de vardı onlara uydurduk mobilyaları
cok güzelllllllllllllll
benim de herşeyden midem bulanıyo ama yemek zorundayıom.ben ve iştahsızlık pek yakışmıyo ama oldu işte...
nst olayı beni çok tedirgin ediyor.bizim doktor randevumuz sabahları.benim kızm sabahları pek hareket etmiyor.akşamcı.genelde şovuna 6 dan sonra başlıyor.hani bebek hareketien göre basıyormuşuz ya ben hareket hissetmeyince neye göre basacam da kasılma sancı anlaşılacak.çok uzattım ama kafama takılıp duruyoCADIARZU:uhm:
didem sen halledersen şirvana yolla şeker oda bize yollasın olmazmı,muhatara iş çıkarın hehehehehe.kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümdelikafadulden
offfff nasıl kahvem geldi anlatamam valla,kardeşim gelsede yapsakta içsek valla he
merhabalar nasılsınız bakayım.biz hastaneden çıktık.eylül ada artık evinde.çok mutluyuz.sizlerden başka doğuran var mı
hadi iyi bakın kendinize...
ben iyiyim sizde iyi olun!!
hamilelik sorunlarınızla başbaşa bırakıyorum sizi:)))))
çok öpüyorummm hepinizi...
acamam iş yerindeyim. benim yerime sen dinle...kızlar kanal 1 i açın pediatri uzmanı var
benim nst de farklıydı demekki evet baglandım ama elimede bişey verdi doktor hareket ettıgınde basar demişti bende bastım
oh valla evde olanlar yatıyor uyuyorr ne güze........................
şirvan nereye kayboldun kzzzzzzzzz
herkes geçmiş okuyo anlaşılan benimde gözümden uyku akıyo yaaa
selammmmmmmmmm kızlar ben geldim:))))
ama hemen çıkmam lazım bi hal hatır soracağım.arkadaşın evinden giriyorum.
babamın arabasını kaçırdım farketmeden geri dönmem lazımm:)))
bi geçimişinize bakacağımmm:))
ben iyiyim az önce hastanedeydimm.
27 martt haberiniz olsun o zamana kadar doğurdu doğurmuştur dedikoduları duymak istemiyorumm:)
hepinizi çok özledim şimdiden.
babamın işleri varmış bugün ama bu hafta içinde internet meselesini halledecek.
tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum.
evi bebeğe göre modifiye etmeye çalışıyoruz.
bugün gene çarşıdayız son eksikler için.
sanırım doğum yapanlar var!!!!!
merhabalar nasılsınız bakayım.biz hastaneden çıktık.eylül ada artık evinde.çok mutluyuz.sizlerden başka doğuran var mı
maşşallah canım bebişinebu arada benim doktor hiç boyundan bahsetmiyor acaba benim prensesin boyu ne kadar bende 1,75 babada 1,85 seninki kadardır heralde
ya o çatırdılar bende de oluyor bu arada bazen sanki göbişimden geliyormuş gibi hissediyorum sizde de oluyormu kızlar:uhm:
canım hayırlısı olsun dualarımız seninle :Saruboceq:
ayyy çok güzel olmuş bebişinin odası allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallah
ya bencede ağlamayın kızlar ben ağladığım zaman sanki içimdeki mucize daha fazla haraket ediyo beni çok kasıyo yani onlarda rahatsız oluyor ağlamamızdan walla erken doğum olur kaydirigubbakcemile3
keşke öle bişey olsa :roflol:
kızlar biraz aceleci mi nelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
Ancak geçmişi okuyup ona cevap verebildim.Niyetim daha uzun süre kalmaktı ama her yerim ağrıyor.Şifayı kapmışım yani.Biraz yatacağım.Size iyi sohbetler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?