2009 Nisan Anneleri buraya

güzel düşünmüş şekerim....
artık fotoları bizlerlede paylaşırsın..

ne güzel.......................

bizlerle paylaşırsın resimleri.................

kız ben seni de ihtiyar heyetine alayım... böyle dışardan çalışma.....

birde listeye dikkat ettinizmi ?

hep kız bebek var...- hani bizim topiğin çoğu erkek di....

canım geçmiş olsun...

evet erkekler sonrada transa geçicek.................

bir uykum geldi esniyorum
ama eve gidince yok oluyor uykum.................

9da yataklar hazır tv izlerken uyuyup kalıyorum

ama sonra gece 11-12-2-3-4-6 gibi hep lavabodayım uykum bölünüooo
sersem oluoo artık daha sık çıkıyorum tuvalete son haftalar böyleymiş
demek

öncedende cok cıkıyorduk ama artık daha fazlaaaaaaaaaaaa

anne sütünün önemi yine şekerim ilk 6 ay su vermeden anne sütü dedi obeziteyide önlüyomuş bağışıklık sisteminide kuvvetlendiriyomuş sütüm yetmiyo olayı psikolojik genelde dedi ama bi şekilde anne sütü veremeyenler için dedi artık bağışıklık sistemini destekleyen çok güzel mamalar var mecburen bunlar kullanılabilir içleri rahat olsun dedi bebek 5. ayında doğum kilosunun 2 katı yaşındada 3 katı olursa normalmiş her zaman ince figürlü çocuk daha iyidir dedi bebek kilo alıyosa boyu uzuyosa baş çevresi büyüyosa aç kalıyo beslenmiyo sütüm yetmiyo gibi şeyler düşünmeyin dedi grip aşısı 6 aydan itibaren olabilirler dedi genelde bebekler virüslerin sebeb olduğu hastalıkları geçirirler bunun içinde ilaç kullanmak fayda etmez mümkün olduğunca ilaç kullanmayın dedi ateş düşürücülerle idare edin insan vücüdü mucizedir kendini toparlar dedi hastalıkları ilaçsız atlattıkca bağışıklık daha kuvvetlenirmiş

iş çıkışı saçalarımı kestireceğim ve boyatacağım dün çarşıda bi kadın ayy gencecik kız ama saçları beyazlamış dedi üzüldüm. zaten doktorum 1 kere organik boyayla boyatabilirsin demişti bidaha sordum başka yok ona göre dedim bu akşam boyatacağım organik boyayla kendimi iyi hissedeceğim insalllah-tatlicadiarzu-

şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah

offf nasıl özendim anlatamam... benim beyazım yok ama diplerim felaket artık... benim doktorda boyatabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim... aslında şimdi boyatmak vardı doğuma fıstık gibi giderdik ne güzel... artık kırkımız çıkınca gidicem inşallah... gerçi emzirirkende boyatmak iyi değil diyorlar ama o kadar da uzun boylu dayanamam ben... kadınlıktan çıktım iyice zaten... tabi o zamanda bebişi o kadar uzun süre evde bırakabilirsem babasıyla beraber...amaaannnn valla anlamam alırım onuda giderim kuaföre o da mışıl mışıl uyur fön makinesi sesi bebekleri sakinleştiriyormuş ya..

saatmi tutuyon kız..

şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah
ay canım hadi hayırlısııııııı
banada 6 nisan dicekmiş gibi geliooo ama 24 martta gidicem bakalım
ya alttan muayene ettimi doktor seni............

senın sat neydi...........
saatmi tutuyon kız..

yok be anacım ben istermıyım kalkmak
ama geliooooooo bende kalkıyorum devamlııı

öncedende kalkıyorduk ama bu kadar sık degil

ya benım bacaklarım yıne agrımaya başladı üst kısımları

bizim doktor gıcık tı bu konuda 1 kere boyatabilirsin organk boyayla olcak bide. demişti. 5.ay bittiğinde boyatmistim. bidaha sordum beyazlarim çok artti dedim boyatabilirmiyim diye orgaikle evet ama doğuma kadar başka yok onagöre dedi bugün çok mutluyum kestircem hem boyatcakm biraz kendime gelirim. kendimi kötü hissediyorum yoksa.sengözlerimebaksanab

kızlar ben birazdan cıkıyom.............
yarın görüşürüz ALLAHA EMANET OLUN..............

yok şirvancım etmedi bana geçen seferde sezeryan demişti kilolu olduğum için normal bana riskliymiş sezer ol dedi hatta bgn anestezi uzmanı ie görüştüm oda epidural yapalım o daha ugun dedi senin normailmi dedi en son

COK İYİ GELİYOR DEGIŞIKLIK BENDE 2 HAFTA ÖNCE FALAN KESTIRMIŞTIM.........
güle güle kullan şimdiden........

ELEVİNYA sen 35.. hafdasın... bi hafta gerisin benden ay ozaman ben nisanın başındmı dogurum ayyyyyyyyyyyyyyyy bak yıne heyecan bastı................

soruyu ben sormuştıum şeker şivan degıl

yok benımde sezeryan olcak(büyük ihtımal) belden igneli....

ayyyyyy bak heyecan bastı beni yine...........a.s.a.s.:teytey::dance:delikafadulden

maşallahhhhhhhh ohhhhhhhh gününde belli olmuş
bildiğim kadarıyla epidural kilolu hatunlara tavsiye edilmiyo uzman tv de anlatıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…