2009 Nisan Anneleri buraya

şenay kız sizde 35+2 olmuşsunuz

maşallah seninkilerin niyeti yok.............. gelmeyeee

kızlar ben iyice geberiyorum galiba ya kafamı kaldıramıyorum burnum tamamen tıkandı yine gözlerim akıyo öffffffffffffff sabah kalktığımda daha iyiydim oysaki. doktoru aradım açmadı off bi daha ariicam uyuz oldum

şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah

hadi hayırlısı bakalım, sağlıkla kucaklarımıza alalım artık...

soruyu ben sormuştıum şeker şivan degıl

yok benımde sezeryan olcak(büyük ihtımal) belden igneli....

ayyyyyy bak heyecan bastı beni yine...........a.s.a.s.:teytey::dance:delikafadulden

ne fark eder güzelim, ha sen sormuşsun ha ben...

epidural sezeryan olacan yaniii

burun tıkanıklığı için ;
canım deniz suyu - oksanus suyumu ne ondan al bir tane ,, iyi geliyor...

gerçi senin baklavacı senin gibi güzel bir çiçeği, ormana ekmişti,,
yakında eczane varmı ?

şenay kız sizde 35+2 olmuşsunuz

maşallah seninkilerin niyeti yok.............. gelmeyeee
yok kız gelmiyo sıpalar 40 ı bulcaz heralde şafakta saymıyorum gıcık oldum
sakalımız yokki dikkafalı 2 gündür diyoz dimi benim gibi olma dr ara diye:mymeka:

hadi hayırlısı bakalım, sağlıkla kucaklarımıza alalım artık...

ne fark eder güzelim, ha sen sormuşsun ha ben...

epidural sezeryan olacan yaniii
allah sei ne yapmasın emi........delikafaduldendelikafadulden

iii tamam sen sormuş ol..................

of kıyamam tahmin edebiliyorum
karabiber bal yee
portakal sık limon sık iç....

offffffffff allah yardımcın olsun............

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, april16, Esennn, galatea79+, huzur84, mirage78, şen_ay, ŞıRVAN+

şirvana çiçege ne güzel moral verıyon öyle sen

İyi haftalar tüm hamişlere ve bebişlerinehihoyyyt Sanırım doğuran yok h.sonu, bakalım piyango bu hafta kime vuracakkaydirigubbakcemile3 Benim sıpa bugün coştu korkutuyo beni, sanki çıkmak istiyo gibidelikafadulden Çrşamba kontrolümüz var, dr.la artık doğumu konuşurus sanırım. Bütün gece rüyamda sezaryan, ameliyathane ve dr.umu gördüm.
Ha bide Şenayıkaydirigubbakcemile3 Ay sabah akşam meraktayım, öyleki evdekiler bile Şenayın sıpaları bekliyo Hayırlısıyla işallah doğurursun canım şaka bi yana..

burun tıkanıklığı için ;
canım deniz suyu - oksanus suyumu ne ondan al bir tane ,, iyi geliyor...

gerçi senin baklavacı senin gibi güzel bir çiçeği, ormana ekmişti,,
yakında eczane varmı ?

canım okyanus suyu var evde ama artık bi halta yaranmıo burnum musluk gibi. başa ne yapsam sanırım bende antibiotiksiz iyi olamicam

maşallahhhhhhhh ohhhhhhhh gününde belli olmuş
bildiğim kadarıyla epidural kilolu hatunlara tavsiye edilmiyo uzman tv de anlatıyodu

canım zaten korkuyorum bende ama uzman tv deki yanlış alamadıysam epidural normal doğumu diyo benimki epidural sezeryan olcak off ya ne biliyim allah yardımcımız olsun

yok kız gelmiyo sıpalar 40 ı bulcaz heralde şafakta saymıyorum gıcık oldum

sakalımız yokki dikkafalı 2 gündür diyoz dimi benim gibi olma dr ara diye:mymeka:

valla sorma eşşeklik ettim bu kdr olcaanı tahmin etmemiştim ama

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, april16, Esennn, galatea79+, huzur84, mirage78, şen_ay, ŞİRVAN+

şirvana çiçege ne güzel moral verıyon öyle sen

çok sevişiriz biz muhtarcığımla

hihhih valla görünüşe göre ekim falan da doğurabilir resmen dediğin gibi piyango:)

bu arada ben gripten dökülüyorum ama bebein hiç umrumda değil düşene bi de o vuruo hiç durmadı sabahtan beri dayak yiyorum beyefendiden.

alemsiniz ailecek şekerimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 hayırdır diyelim hayır olsun a.s.
canım zaten korkuyorum bende ama uzman tv deki yanlış alamadıysam epidural normal doğumu diyo benimki epidural sezeryan olcak off ya ne biliyim allah yardımcımız olsun
kuzu sen oaraya gir epiduralle ilgili bi sürü video var sezeryanıda anlatmış kimlere yapılamaz onuda anlatlmış

ay epidural mi iyi acaba ,genelmi yaaaaaa ..............................................genel anestezide ne kadar sürede uyanılıyo acaba..............................

valla sorma eşşeklik ettim bu kdr olcaanı tahmin etmemiştim ama

çok sevişiriz biz muhtarcığımla

kıskanıyor bu bizi canımmmmmmmmmmm

hiç sorma bende öyleyim.. o vurunca bişey yapamıyorum.
sıpacık şimdiden hakimiyet benim diyor,,
babasına söyleyincede afferim benim oğluma diyip kaparıyor..

ay epidural mi iyi acaba ,genelmi yaaaaaa ..............................................genel anestezide ne kadar sürede uyanılıyo acaba..............................

iki ay önce sinan bey bi arkadaşımı genelle sezeryana aldı 15 dk sonra bebekleri vermişler babasına sonraki 20 .dakikada bizim kızı uyanık vaziyette odaya çıkarmışlar bünyeye göre değişirmi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…