şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah
soruyu ben sormuştıum şeker şivan degıl
yok benımde sezeryan olcak(büyük ihtımal) belden igneli....
ayyyyyy bak heyecan bastı beni yine...........a.s.a.s.:teytey::dance:delikafadulden
kızlar ben iyice geberiyorum galiba ya kafamı kaldıramıyorum burnum tamamen tıkandı yine gözlerim akıyo öffffffffffffff sabah kalktığımda daha iyiydim oysaki. doktoru aradım açmadı off bi daha ariicam uyuz oldum
yok kız gelmiyo sıpalar 40 ı bulcaz heralde şafakta saymıyorum gıcık oldumşenay kız sizde 35+2 olmuşsunuz
maşallah seninkilerin niyeti yok.............. gelmeyeee
sakalımız yokki dikkafalı 2 gündür diyoz dimi benim gibi olma dr ara diye:mymeka:kızlar ben iyice geberiyorum galiba ya kafamı kaldıramıyorum burnum tamamen tıkandı yine gözlerim akıyo öffffffffffffff sabah kalktığımda daha iyiydim oysaki. doktoru aradım açmadı off bi daha ariicam uyuz oldum
allah sei ne yapmasın emi........delikafaduldendelikafaduldenhadi hayırlısı bakalım, sağlıkla kucaklarımıza alalım artık...
ne fark eder güzelim, ha sen sormuşsun ha ben...
epidural sezeryan olacan yaniii
of kıyamam tahmin edebiliyorumkızlar ben iyice geberiyorum galiba ya kafamı kaldıramıyorum burnum tamamen tıkandı yine gözlerim akıyo öffffffffffffff sabah kalktığımda daha iyiydim oysaki. doktoru aradım açmadı off bi daha ariicam uyuz oldum
yok kız gelmiyo sıpalar 40 ı bulcaz heralde şafakta saymıyorum gıcık oldum
sakalımız yokki dikkafalı 2 gündür diyoz dimi benim gibi olma dr ara diye:mymeka:
burun tıkanıklığı için ;
canım deniz suyu - oksanus suyumu ne ondan al bir tane ,, iyi geliyor...
gerçi senin baklavacı senin gibi güzel bir çiçeği, ormana ekmişti,,
yakında eczane varmı ?
maşallahhhhhhhh ohhhhhhhh gününde belli olmuş
bildiğim kadarıyla epidural kilolu hatunlara tavsiye edilmiyo uzman tv de anlatıyodu
yok kız gelmiyo sıpalar 40 ı bulcaz heralde şafakta saymıyorum gıcık oldum
sakalımız yokki dikkafalı 2 gündür diyoz dimi benim gibi olma dr ara diye:mymeka:
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, april16, Esennn, galatea79+, huzur84, mirage78, şen_ay, ŞİRVAN+
şirvana çiçege ne güzel moral verıyon öyle sen
İyi haftalar tüm hamişlere ve bebişlerinehihoyyyt Sanırım doğuran yok h.sonu, bakalım piyango bu hafta kime vuracakkaydirigubbakcemile3 Benim sıpa bugün coştu korkutuyo beni, sanki çıkmak istiyo gibidelikafadulden Çrşamba kontrolümüz var, dr.la artık doğumu konuşurus sanırım. Bütün gece rüyamda sezaryan, ameliyathane ve dr.umu gördüm.
Ha bide Şenayıkaydirigubbakcemile3 Ay sabah akşam meraktayım, öyleki evdekiler bile Şenayın sıpaları bekliyoHayırlısıyla işallah doğurursun canım şaka bi yana..
alemsiniz ailecek şekerimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 hayırdır diyelim hayır olsun a.s.İyi haftalar tüm hamişlere ve bebişlerinehihoyyyt Sanırım doğuran yok h.sonu, bakalım piyango bu hafta kime vuracakkaydirigubbakcemile3 Benim sıpa bugün coştu korkutuyo beni, sanki çıkmak istiyo gibidelikafadulden Çrşamba kontrolümüz var, dr.la artık doğumu konuşurus sanırım. Bütün gece rüyamda sezaryan, ameliyathane ve dr.umu gördüm.
Ha bide Şenayıkaydirigubbakcemile3 Ay sabah akşam meraktayım, öyleki evdekiler bile Şenayın sıpaları bekliyoHayırlısıyla işallah doğurursun canım şaka bi yana..
kuzu sen oaraya gir epiduralle ilgili bi sürü video var sezeryanıda anlatmış kimlere yapılamaz onuda anlatlmışcanım zaten korkuyorum bende ama uzman tv deki yanlış alamadıysam epidural normal doğumu diyo benimki epidural sezeryan olcak off ya ne biliyim allah yardımcımız olsun
valla sorma eşşeklik ettim bu kdr olcaanı tahmin etmemiştim ama
çok sevişiriz biz muhtarcığımla
hihhih valla görünüşe göre ekim falan da doğurabilir resmen dediğin gibi piyango:)
bu arada ben gripten dökülüyorum ama bebein hiç umrumda değil düşene bi de o vuruo hiç durmadı sabahtan beri dayak yiyorum beyefendiden.
valla epidural iyi bence
ay epidural mi iyi acaba ,genelmi yaaaaaa ..............................................genel anestezide ne kadar sürede uyanılıyo acaba..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?