2009 Nisan Anneleri buraya

Canım ben hiç ilaçsız (sadece okyanus suyu ve pastille) 1 haftada anca düzeldim. Dinlenmelisin ve bol bol portakal limon yemelisin. Hamileyken çok zor geçiyo grip

ŞıRVAN, april16+, ceyo16, cicekcicek+, dinozzo, elavinya, Esennn, galatea79, iyuksel, merilanka, mirage78, selinay2002+, şen_ay
kızlar konuşmayacaksınız, ben biraz çalışım...

çalışım diyorum,, bu seferde çeneleriniz düşüyor,,
sonra geçmişi okumakla geçiriyorum...........

ya kızlar epiduralde bi duruş istiyolarmış böyle omurgayı tam ortaya çıkartacak şekilde kambur bi duruş onu herkes tam yapamayabiliyomuş yada kilolu olunca eğilsende omurlar net çıkmayabiliyomuş yada herkesin derisi yapısı farklı ya omura kadar olan kısım kalınsa yapılamıyomuş
selinaycım bizim hastanede epidural için 400 mü 450 mi ne fark alıyolarmış

merhaba arkadaşlar... işleri hallettim geldim...bakıyom doğum sezeryan konuşmuşuz ...benim manyak dr. normalci ama sağı solu belli olmaz...

kıskanıyor bu bizi canımmmmmmmmmmm

hiç sorma bende öyleyim.. o vurunca bişey yapamıyorum.
sıpacık şimdiden hakimiyet benim diyor,,
babasına söyleyincede afferim benim oğluma diyip kaparıyor..

hahaha erkekler ööle aferin oğluma diolar ama geçen tuvalete giderken bi kaldım yürüyemedim panik oldu yazık geldi yanıma hemen:)

kız senle bugüne kadar kafalarımız hep uyuyordu, yaşadıklarımız nerdeyse aynıydı...

ama ben bu epudurelden korkuyorum be anacım...

kız korkulacak hiç bişey yok esasında ne bilim tanıdıklarımın nerdeyse hepsi epidural yaptırdı. en son bi arkadaşım epiduralle normal doum yaptı zaten iğnesini sokmadan önce orayı uyuşturuolarmış spreylerle falan iğnenin girişini hissetmiomuşsun. bi de ben çenemden kocaman bi kist aldırdım 3 yıl önce anesteziden çok zor uyandım kabus gibiydi o yüzden genel anesteziye yaklaşamaıorum

slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz

bende de ilk 3 aydaki gibi bir iştah var görmeyin yani çok yiyorum ya walla fil olucam yakında :roflol:bende niye hiç iştasızlık olmuyo :çok üzgünüm:

boşver olmasın.hamileliğin adabı obur olmak ya.

Ancak geçmişi okuyup ona cevap verebildim.Niyetim daha uzun süre kalmaktı ama her yerim ağrıyor.Şifayı kapmışım yani.Biraz yatacağım.Size iyi sohbetler..

geçmiş olsun.herhes hastalanıyor.kızlar havaları güzel buldunuz dikkat etmiyorsunuz kendinize heralde.

canım gerçekten çok güzel bi jest.helalo olsun kocana.

şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah

hadi hayırlısı gözün aydın.

c vitamini okyanus suyu ılık bi duşıhlamur ne varsa yüklen canım ya.sen ormanlarda gezerken kaptın şifayı heralde.

iki ay önce sinan bey bi arkadaşımı genelle sezeryana aldı 15 dk sonra bebekleri vermişler babasına sonraki 20 .dakikada bizim kızı uyanık vaziyette odaya çıkarmışlar bünyeye göre değişirmi bilmem

ben de genel anesteziden çok çabuk çıkıyorum ama hayırlısı.

slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz

ayy canım benim ,, hadi bakalım ,, allah kurtarsın mı denir , heyecandan bilemedim...

allahın izniyle yarın 10 gibi yavrum kucağında --
canım tüm dualarımız seninle
ayy ne güzel yaaa..
uzun maraton senin için bittii .

inşallah sorunsuz bir operasyon olur..

seni şimdiden listeye ekliyelim barii..
adı ne olacaktı.

evet canım amerikana gidiom anestezi uzmanı yapıo epidurali de die biliorm. ya ne bilim doktor genel anestezi yaptırma dedi kocamın yanında bana kontrolde hiç gerek yok pıt die yaparız sonra ameliyattan çıkınca ben senin epidural kataterini de çıkarmam ertesi güne kadar sana ordan ağrı kesici veririz hiç ağrı sızı hissetmezsin ertesi gün zaten bomba gibi olursun dedi

ekim hayırlımı olsun denir ne denir Allah kazasız belasız kurtarsın senide bebişide sağlıkla dönün evinize inşallah

ay ne güzel ya.dualarımız seinle .yarın meleğine kavuşuyorsun darısı başımıza.a.s.

megul ormanda gezerken kapmadım şifayı çok sinir oldum geçen gün eşim eve arkadaşlarını misafir çağırdı dedim ya gelen salakalrdan ikiside gripti. ya insan bi düşünür di mi ben olsam doğumu yaklaşan kadının evine gitmem gripsem eşşek bunlar

saoln kızlar ama kızımn adı yok daha ben napacagm bugn annemgile bi karar verrz artık hepinizi öpüyorum allaha emanet olunnn

yok artık ya.ne düşüncesiz insanlar var.inan ben de burdan sinir oldum.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…