hihhih valla görünüşe göre ekim falan da doğurabilir resmen dediğin gibi piyango:)
bu arada ben gripten dökülüyorum ama bebein hiç umrumda değil düşene bi de o vuruo hiç durmadı sabahtan beri dayak yiyorum beyefendiden.
alemsiniz ailecek şekerimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 hayırdır diyelim hayır olsun a.s.
Hayır olsun şekerim hepimizeSanırım benim annemde öğretmen o nedenle bi bağ kuruyoruz seninle aramızdakaydirigubbakcemile3
valla epidural iyi bence
Çiçek ya bende düşünüyorum epidurali bazen ama karar veremiyorum. Sen Amerikan hast.sine mi gidiyosun? Sordun mu epidurali kim yapıyomş diye? Benim annem korkuyo epiduralden, dolayısıyla kocişide etkiliyo beni caydırmaya çalışıyolar:dance:
Canım ben hiç ilaçsız (sadece okyanus suyu ve pastille) 1 haftada anca düzeldim. Dinlenmelisin ve bol bol portakal limon yemelisin. Hamileyken çok zor geçiyo grip
annenin ellerinden öpüyorum canım ilet lütfen a.s.alemsiniz ailecek şekerimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 hayırdır diyelim hayır olsun a.s.
Hayır olsun şekerim hepimizeSanırım benim annemde öğretmen o nedenle bi bağ kuruyoruz seninle aramızdakaydirigubbakcemile3
Çiçek ya bende düşünüyorum epidurali bazen ama karar veremiyorum. Sen Amerikan hast.sine mi gidiyosun? Sordun mu epidurali kim yapıyomş diye? Benim annem korkuyo epiduralden, dolayısıyla kocişide etkiliyo beni caydırmaya çalışıyolar:dance:
annenin ellerinden öpüyorum canım ilet lütfen a.s.
kıskanıyor bu bizi canımmmmmmmmmmm
hiç sorma bende öyleyim.. o vurunca bişey yapamıyorum.
sıpacık şimdiden hakimiyet benim diyor,,
babasına söyleyincede afferim benim oğluma diyip kaparıyor..
kız senle bugüne kadar kafalarımız hep uyuyordu, yaşadıklarımız nerdeyse aynıydı...
ama ben bu epudurelden korkuyorum be anacım...
canım benim girdiğim nstde alete basmıyorsun karnına iki kemer bağlanıyor biri bebeğin kalp atışını diğeri senin sancını kendi ölçüyor. zaten bebeğin hisetmediğin hareketlerini bile makine algılıyor stres yapma ama utlaka tok git.
sağol canım tok giderim.
doğuma yakın annenin kilo alımı durur hatta zayıflamaya başlar diye bişey duymuştum doğruluk payı var mı bilmem ama...
bende de ilk 3 aydaki gibi bir iştah var görmeyin yani çok yiyorum ya walla fil olucam yakında :roflol:bende niye hiç iştasızlık olmuyo :çok üzgünüm:
Ancak geçmişi okuyup ona cevap verebildim.Niyetim daha uzun süre kalmaktı ama her yerim ağrıyor.Şifayı kapmışım yani.Biraz yatacağım.Size iyi sohbetler..
kızlar haftasonu eşim sürpriz yaptı bana, ne zamandır doğum hediyesi alıcam sana diyordu bende gerek yok bebeğin başka bi ihtiyacını karşılarız diye geçiştiriyordum.. konu kapanmış gibiydi, bende çok takı takmasını seven biri değilim o yüzden dedim ki alma boşuna... o da düşünmüş doğum fotoğrafçısıyla anlaşmış, geçen bir arkadaşımız tutmuştu çok beğenmiştik resimleri... gerçi çoğu insana göre fazla lüks ama benim çok hoşuma gitti... sonuçta insan hayatında kaç defa doğum yapıyorki üstelik bizimki tüp bebek belki bir daha çocugum hiç olmayacak...hiçbişey beni bu kadar mutlu edemzdi.. tamam resimlerimizi çekecek birilerini bulurduk belki ama bu kadar profesyonel olmazdı sanırım.. o günü sabırsızlıkla bekliyorum..canım kocam benim arada hödüklüğü tutar ama bazende böyle ince düşünür işte çok seviyorum ben onu çokkkk....
şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah
kızlar ben iyice geberiyorum galiba ya kafamı kaldıramıyorum burnum tamamen tıkandı yine gözlerim akıyo öffffffffffffff sabah kalktığımda daha iyiydim oysaki. doktoru aradım açmadı off bi daha ariicam uyuz oldum
iki ay önce sinan bey bi arkadaşımı genelle sezeryana aldı 15 dk sonra bebekleri vermişler babasına sonraki 20 .dakikada bizim kızı uyanık vaziyette odaya çıkarmışlar bünyeye göre değişirmi bilmem
slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
alemsiniz ailecek şekerimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 hayırdır diyelim hayır olsun a.s.
slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
megul ormanda gezerken kapmadım şifayı çok sinir oldum geçen gün eşim eve arkadaşlarını misafir çağırdı dedim ya gelen salakalrdan ikiside gripti. ya insan bi düşünür di mi ben olsam doğumu yaklaşan kadının evine gitmem gripsem eşşek bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?