saoln kızlar ama kızımn adı yok daha ben napacagm bugn annemgile bi karar verrz artık hepinizi öpüyorum allaha emanet olunnn
bizim doktor gıcık tı bu konuda 1 kere boyatabilirsin organk boyayla olcak bide. demişti. 5.ay bittiğinde boyatmistim. bidaha sordum beyazlarim çok artti dedim boyatabilirmiyim diye orgaikle evet ama doğuma kadar başka yok onagöre dedi bugün çok mutluyum kestircem hem boyatcakm biraz kendime gelirim. kendimi kötü hissediyorum yoksa.sengözlerimebaksanab
slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
valla doğuranları gördükçe doğurasım gelio:)
bizim anket şaşırdı işteeeeeeeeeeeeeeeee hahahahah
offf size laf yetiştircem diye sütü taşırdım.battı ocak.nefret ederim ocak temizlemekten
benimde yaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffvalla doğuranları gördükçe doğurasım gelio:)
sen senin baklavacıya kız ne diye getirmiş onlarıvalla doğuriim dövücem hepsiniiiiiiiii
anketi yapan şaşkın zaten :)))))
akşama ne pişiriyorsunuz bakalım hatun gızlar.
benimde yaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffff
sen senin baklavacıya kız ne diye getirmiş onları
ekim kaçıncı haftadaydı yaaa
ya şirvancım zten artık o heyecanı üzerimden hiç atamıyorum kidoğum lafını duyunca heyecanlandın dimi ????????
şaşkın süt ocakta bırakılırmı hiç
akşama kurufasülye pilav domates çorbası salata var
ali nazik bol salata bi de fırında makarna ohhh yeter zaten:)
kızlar alinaziği görünce şok olmayın çok basit bi yemek aslında:)
şaşkın süt ocakta bırakılırmı hiç
akşama kurufasülye pilav domates çorbası salata var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?