2009 Nisan Anneleri buraya

oy oy oy çiçekçim maşallah.sadece göbekten almışsın.kalça basen yok gibi görünüyor.hoş bi hamile daha.

aaa niye yasak olsun ki.benim diyetisyenime sormuştum yiyebilirsin dedi.4 kaşık bir köftelik protein yerine geçiyor üstelik.

canım benimdoktorum 4.aydan itibaren kurufasulye nohut yasak dedi amakuzenım doktoru çok sağlıklı bolbol ye demiş.senin doktorun birşey dedimi?AFİYET OLSUN
benim dr hiç öyle bişi demedi demirim iki sıpaya yetmediği için bol bol yemeliyim hatta dr en başta gebe kadınlar için verdiği diyet listemde de sıkca var baklagillerden gerçi ben o listeye hiç uymadım ama olsun belki gaz yapar sancı olur diye demiştir dr
oy oy oy çiçekçim maşallah.sadece göbekten almışsın.kalça basen yok gibi görünüyor.hoş bi hamile daha.
bence de fıstık hamile göbüş olmasa hiç belli diil benim elim ayrı hamile bacağım ayrı hamile popom ayrı hamile burnum bile ayrı hamile beeeeeeeeee

ben de mutfağa gideyim.benanber bize dışardan yemek de yasak.en iysi yavşatan yavaştan başlayayım.en azından çorbam belli yaparım yanına artıkın bişeyler.görüşürüz.iyi akşamlar

valla çiçek 12 kilo sadece karnında gibi hiç kalça yok..kaç ki cnm senin boyun..ben izliyorum genelde yemekteyizi ama bugün açmadım daha

ali nazik bol salata bi de fırında makarna ohhh yeter zaten:)

kızlar alinaziği görünce şok olmayın çok basit bi yemek aslında:)

biliyorum bir antepli olaraktan ,,
marketlerde közlenmiş patlıcam var,, sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum.
üstüne de kıyma kavur al sana basit ali nazik...

patlıcanı közlemeyle uğraşmıyorum artık,, tadı biraz farklı oluyor tabiii.

bu benim göbeğin son hali sayılır ihihiw üstümdeki kırmızı pijamanın ve dandik sarı tişörtümün kusuruna bakmayın

sen galatasarylımısın ,, senin eşefmanlar oluyormu -- ben kocişinkini giyiyorum...
bu arada göbişe maşallah...

kız sende son halini çekip koysana ;

kızlar yemekteyizi izleyen var mııııııııııııı

bazen,, hoşuma giden biri olursa,,,

valla çiçek 12 kilo sadece karnında gibi hiç kalça yok..kaç ki cnm senin boyun..ben izliyorum genelde yemekteyizi ama bugün açmadım daha

ya çok abartı uzun deil ama 172 boyum ne bilim 12 kilom nerde:)

çiçek bi ara izliyordum .sonra yaptıklarını canım çekmeye başlamıştı.bıraktım ben de

bi de çok çirkinleşti artık kavga ediolar saçma saçma

ya çok abartı uzun deil ama 172 boyum ne bilim 12 kilom nerde:)

bi de çok çirkinleşti artık kavga ediolar saçma saçma

çok uuzn değilmiş..
aaaa bugünkü boy olayı ne bana gıçıklıkmı yapıyosunuz..
boy kompleksi var bendeeee..
bu kadar da açık yüreklilikle söylüyorum napimmmmmmmm

bilmemki şekercim ben yerim de sonra evde gazman olurumda ama yerim yani severim

bende yiyorum valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…