2009 Nisan Anneleri buraya

ha bide onadamı fark alıyolar bacım ben paketin içinde sanıyodum heheh........................

slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz

şimdiden geçmiş olsun canım,inşallah kolayca atlatırsın..................................

akşama ne pişiriyorsunuz bakalım hatun gızlar.

tavuk pilav çorba............................................

bilmemki şekercim ben yerim de sonra evde gazman olurumda ama yerim yani severim

ay bende artık yiyemiyom yiyince sabaha kadar uyuyamıyorum........................

bende kuaföre gittim temizlendim. yüzüm gözüm meydan çıktı. çok şükür. gerçi geç olursa bebiş yine orman kaçkınına benzerim ama napayım ne zaman gelecek belli değil ki. çarşamba çatı muayenesi var ona hazırlanmış oldum en azından

benim kızım canımı acıtınca yada tüm gün beni yorunca babasına söylüyoruz. babası kızıyor kızıma sizin eşlerinizin tersini yapıyor yani. bakalım doğunca kızmaya kıyabilecek mi?

slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz

ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dualarımız senle olsun:1hug:

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına,hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah,haberlerini bekliyeğiz dualarımızdasın.

kızlar artık bir nisan anneside bebişinin resmini koysun görelim ilk hangi bebişimizle tanışacağız bakalım

şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah

hadi hayırlısı olsun canım bende 6 nisanda hastaneye yatacağım ama biz 15 niisana kadar beklicez allah yardımcın olsun

canım allah sanada yardım etsin dualarımız seninle ne güzel bebişne kavuşacaksın yarın yaaa bende biran önce doğurmak istedim şimdi delikafadulden

bu benim göbeğin son hali sayılır ihihiw üstümdeki kırmızı pijamanın ve dandik sarı tişörtümün kusuruna bakmayın

canım ya sen hiç hamile gibi değilsin beee maşşalahın var 12 kilo almışsın ama göbişde hepis heralde

ya kızlar kereviz gebelikte sakıncalı diye bişi duydunuzmu ben bol bol yedim yaa içime kurt düştü

canım valla bende duymadım öle bişey ama zannetmiyorum çünkü çok yararlı olduğunu biliyorum bu arada ben hamileliğim boyunca kereviz salatası yiyip durdum :dance:

anaaaaam ekimde doğuruyor ha,allah yardımcısı olsun inşallah,kolaylıkla olsun doğumu ağrısı sızı olmasın,hiçbirimizin olmasın inşallah arkadaşlarım
çiçekcimallah esirgesin harika olmuşun vallahi fıstuk valla
kıs heveslenmeyin be öle doğurayım diye vakti zamanı gelince çıkacaklar işte o kadar bekledik şurda ne kaldı keyfini çıkaralım bence heeeeee

kıs allah canını almaya emi şenay,senin için değil be ya sen istersen hemen doğur dicem ama ne diim anacım seninkilerin vardır bir bildiği yerleri rahat geldi istemiyolar çıkmak

şenaycımm ne tatlısın sen öyle kız maşallah
eşinlede çok yakışmışsınız cnm

bursasu şalvarın pek güzelmiş ben de giydiydim kınamda ..biz bulgaristan göçmeniyiz ama giyiliyor bizim oralarda
saol cnm
sende ağlama lütfen üzme kendini kocaların ruhu duymuyor amaiçindeki masum melek üzülüyor annesi (

didem odanız çok ferah olmuş ve cıvıl cıvıl
ii günlerde kullanın cnm

kızlar benim kocamda acayip şekilde grip olmuş
durmadan hapşırıyor korkuyorum nefes almaya valla
bide herşeyi ayağına bekliyor bi yemeğe bakıp geleyim daha 20 sayfa geçmiş okuyacağım
bakalım ben yokken ne dedikodular yapmışsınız:))

kıs allah canını almaya emi şenay,senin için değil be ya sen istersen hemen doğur dicem ama ne diim anacım seninkilerin vardır bir bildiği yerleri rahat geldi istemiyolar çıkmak
böyle yumuşak göbeği bende bulsam çıkmam heheheeeeeee

teşekkür ederim kuzuuuuuuuuuuuuuummmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…