- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
ya kızlar epiduralde bi duruş istiyolarmış böyle omurgayı tam ortaya çıkartacak şekilde kambur bi duruş onu herkes tam yapamayabiliyomuş yada kilolu olunca eğilsende omurlar net çıkmayabiliyomuş yada herkesin derisi yapısı farklı ya omura kadar olan kısım kalınsa yapılamıyomuş
selinaycım bizim hastanede epidural için 400 mü 450 mi ne fark alıyolarmış
slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
akşama ne pişiriyorsunuz bakalım hatun gızlar.
bilmemki şekercim ben yerim de sonra evde gazman olurumda ama yerim yani severim
slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
ya kızlar kereviz gebelikte sakıncalı diye bişi duydunuzmu ben bol bol yedim yaa içime kurt düştü
şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah
canım allah sanada yardım etsin dualarımız seninle ne güzel bebişne kavuşacaksın yarın yaaa bende biran önce doğurmak istedim şimdi delikafaduldenslm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
bu benim göbeğin son hali sayılır ihihiw üstümdeki kırmızı pijamanın ve dandik sarı tişörtümün kusuruna bakmayın
ya kızlar kereviz gebelikte sakıncalı diye bişi duydunuzmu ben bol bol yedim yaa içime kurt düştü
bende anlamadım eşimin teyzesi söyledi oda sebebini tam hatırlamıyo
şenaycımm ne tatlısın sen öyle kız maşallah
saol cnmbursasu şalvarın pek güzelmiş ben de giydiydim kınamda ..biz bulgaristan göçmeniyiz ama giyiliyor bizim oralarda
didem odanız çok ferah olmuş ve cıvıl cıvıl
böyle yumuşak göbeği bende bulsam çıkmam heheheeeeeeekıs allah canını almaya emi şenay,senin için değil be ya sen istersen hemen doğur dicem ama ne diim anacım seninkilerin vardır bir bildiği yerleri rahat geldi istemiyolar çıkmak
teşekkür ederim kuzuuuuuuuuuuuuuummmm:1hug:şenaycımm ne tatlısın sen öyle kız maşallah
eşinlede çok yakışmışsınız cnm
saol cnm
sende ağlama lütfen üzme kendini kocaların ruhu duymuyor amaiçindeki masum melek üzülüyor annesi(
didem odanız çok ferah olmuş ve cıvıl cıvıl
ii günlerde kullanın cnm
kızlar benim kocamda acayip şekilde grip olmuş
durmadan hapşırıyor korkuyorum nefes almaya valla
bide herşeyi ayağına bekliyor bi yemeğe bakıp geleyim daha 20 sayfa geçmiş okuyacağım
bakalım ben yokken ne dedikodular yapmışsınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?