2009 Nisan Anneleri buraya

ay çıkayım azıcık bakayım bari annem ne yapıo öğlen kabak yedik canım makarna istiyor şöle mantı usulü yoğurtlu birde acı sos offffff,ya ben acıdan vazgeçemedim bu arada zararlımıdır sizede danışayım,hemen demeyin süt verirken etkiler diye onu biliyorum zaten,hoş yemişim şimdiye kadarda yeni geliyor aklıma acı sormak bendekide akıl işte

şenaycım sende foto koymuşun farketmedim he,özledin demi o halini merak etme bence düşündüğünden daha erken eski fit haline döneceksin şeker,allah nazardan esirgesin sizide inşallah elemtere fiş kem gözlere şişşşş

Son düzenleme:
çok uuzn değilmiş..
aaaa bugünkü boy olayı ne bana gıçıklıkmı yapıyosunuz..
boy kompleksi var bendeeee..
bu kadar da açık yüreklilikle söylüyorum napimmmmmmmm

bende yiyorum valla....

ne gıcıklığı kuzucum yaaaaaaaaaa!!! bendede küçük meme kompleksi var o zaman aaaaaaaaaa bari hamilelikte büyür serpilir güzelleşir dedim nahhhhhhh duruolar ööle.

şenaycım sende foto koymuşun farketmedim he,özledin demi o halini merak etme bence düşündüğünden daha erken eski fit haline döneceksin şeker,2 kat efor sarfedeceksin

ayy inşallah şeker yaaa:Saruboceq: acı ne yapıyomuş yaaa ben manyak derecede yiyorum hep yerdim halen yiyorum süt verirken noluyomuş

canım benim acı yemediğim gün yok bişey olmuo en fazla miden yanar

bebeğe geçiomuş diye gaz felan yapar zararlı dedliler ha zararı yoksa bende devam edecem bilen varsa sölesin çoook hayra geçer,hemde biberide kendimiz kurutup yapıyoruzki offff

çiçek otrivinmi kullanıyorsun canımcım nasıl oldun ya,bu akşam hafifler inşallah,nane limon demle iç oda rahatlatır ferahlatır aklında olsun

kızlar ben geldim,, ,
işten çıkıp eve geldim, duşumu aldım...
şimdik yemek tabağımı aldım , kk. da açtım geçtim tv. karşısına ..(kociş geçikecekmiş)

benim oğlam resmen sağ kasığımda - oturamıyorum bile

bende bolbol yedim kereviz neden sakıncalı anlamadım ayrıca süt yapıo kereviz emzirirken
kereviz niye sakıncalıymış, bilen açıklasın çabuk..

ben çok yiyorum...ayrıca acıyı çok yiyorum her yemeğime mutlaka acı dökerim,

bu arada şuan bürüksel lahanası - ve yoğurt yiyorum.. ,
hadi bu da sakıncalı diyin bakım

benim oğlan oynuyor gene,, biraz rahatlasın diye banyo yaptık, yağlanıp masaj da yaptım ..
ama nerde kudurdu gene.. o aynayınca işeyesim geliyor....

kocaların keyfi tıkırında anacım .. benimki bugün spora yazılmış,,hemde 1 seneliyine, şimdi yeni bahanesi spor,, işten çıkınca oraya gidecekmiş,, bakalım ne kadar dayanacak.. 98 kilo ,,,,, kendileri...

ya ben çoğunu anlamaıoum bu kızların onu yemiorum bunu yemiorum patlıcan yemeyen bile var içinde eser miktarda nikotin var die şaka mısınız yahu yiyin Allah aşkına çiğ et, dip balıkları ve kabulu deniz ürünleri hariç herşeyi bolca yiyinnnnnnnnnnnnnnnnn canı sıkılan doktor kafasına göre bişey yasaklıo

muahah o nasıl bir hayvan türü yahu ilk kez duydum:) ayrıca neden sahilde bu hayvancık? peki bikinisi var mı?
kız yokmu deniz fili hani kıpırdayamıyolar öleeee denizin kenarında müs müs yatıyolar bikiniyi napsın kıpırdayamıyoki bi yeri görünsün :)))))))))

gaz yapar heheeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…