oyy cnm maşallah ona ablasıda çok tatlı bişey galiba baksana kardeşini nasılda seviyor ne güzelbebiş gündüz uyuyor.gece nöbete dikiyor benle bbabasını.akıllı bir bebek hem emiyor hemde mama alıyor.mamayı gece veriyorum sadece.gündüz istediği zaman emiyor.süt az gece yetmiyor.ablası kucağıma alacam diye çıldırıyor.daha izin vermedik .dün benle ladese tutuştu.kazanırsam kucağıma alırım dedi.kaybedince ağladı.birde bebek ilk geldiğinde eve bebek ağlarken ablasıda ağladı.çok duygusal zaten.gece üşenmeden oda kalkıp bebeğe bakmak istiyor.
kızlar haftasonu eşim sürpriz yaptı bana, ne zamandır doğum hediyesi alıcam sana diyordu bende gerek yok bebeğin başka bi ihtiyacını karşılarız diye geçiştiriyordum.. konu kapanmış gibiydi, bende çok takı takmasını seven biri değilim o yüzden dedim ki alma boşuna... o da düşünmüş doğum fotoğrafçısıyla anlaşmış, geçen bir arkadaşımız tutmuştu çok beğenmiştik resimleri... gerçi çoğu insana göre fazla lüks ama benim çok hoşuma gitti... sonuçta insan hayatında kaç defa doğum yapıyorki üstelik bizimki tüp bebek belki bir daha çocugum hiç olmayacak...hiçbişey beni bu kadar mutlu edemzdi.. tamam resimlerimizi çekecek birilerini bulurduk belki ama bu kadar profesyonel olmazdı sanırım.. o günü sabırsızlıkla bekliyorum..canım kocam benim arada hödüklüğü tutar ama bazende böyle ince düşünür işte çok seviyorum ben onu çokkkk....
anam anam desenize yarın bir bebişimiz daha geliyorr:teytey::teytey:slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
anket tersten gidiyor yanlızanketi yapan şaşkın zaten :)))))
bu benim göbeğin son hali sayılır ihihiw üstümdeki kırmızı pijamanın ve dandik sarı tişörtümün kusuruna bakmayın
onların çok oynaması çok rahat olduklarını gösteriomuş esasında oğluun sevindirik olmuş yani hihihihi
kız yokmu deniz fili hani kıpırdayamıyolar öleeee denizin kenarında müs müs yatıyolar bikiniyi napsın kıpırdayamıyoki bi yeri görünsün :)))))))))
gaz yapar heheeeeeeeee
şenay bırak gaz yapsın sen ne düşünüosun kocan düşünsün ohhh fosur fosur hihahooooooooooooooo
sultancım o bira göbeğim zaten hihihihihihihi
bu arada bir anket bu kadar mı şaşar yahuuuuuuuuu
ya ben makarna yemek istemiyom neden se makarna yiyince bebeğe hiç yayarı olmucakmış gibi geliyoray çıkayım azıcık bakayım bari annem ne yapıo öğlen kabak yedik canım makarna istiyor şöle mantı usulü yoğurtlu birde acı sos offffff,ya ben acıdan vazgeçemedim bu arada zararlımıdır sizede danışayım,hemen demeyin süt verirken etkiler diye onu biliyorum zaten,hoş yemişim şimdiye kadarda yeni geliyor aklıma acı sormak bendekide akıl işte
kız senin boyun kaçkine bu kadar yakınıyosunne gıcıklığı kuzucum yaaaaaaaaaa!!! bendede küçük meme kompleksi var o zaman aaaaaaaaaa bari hamilelikte büyür serpilir güzelleşir dedim nahhhhhhh duruolar ööle.
kızar bende çok yedim cevizli kereviz salaytası ay öle güzel oluyokibende bolbol yedim kereviz neden sakıncalı anlamadım ayrıca süt yapıo kereviz emzirirken
kocaların keyfi tıkırında anacım .. benimki bugün spora yazılmış,,hemde 1 seneliyine, şimdi yeni bahanesi spor,, işten çıkınca oraya gidecekmiş,, bakalım ne kadar dayanacak.. 98 kilo ,,,,, kendileri...
kocaların keyfi tıkırında anacım .. benimki bugün spora yazılmış,,hemde 1 seneliyine, şimdi yeni bahanesi spor,, işten çıkınca oraya gidecekmiş,, bakalım ne kadar dayanacak.. 98 kilo ,,,,, kendileri...
ya ben makarna yemek istemiyom neden se makarna yiyince bebeğe hiç yayarı olmucakmış gibi geliyor
yani karnımı doyurmak için yenmiş bişey
kız senin boyun kaçkine bu kadar yakınıyosun
kızar bende çok yedim cevizli kereviz salaytası ay öle güzel oluyoki
anam kocaların kiloları aynı valla şirvan
bende diyorum git spora gitmiyor benim tenbel koca bi ara her hafta halı saha maçına giderdi şimdi onuda bıraktı kilolar 100 e dayandı sonları hayır olsun
biz ailecek zayıfız sanırım yani büyük oğlum hariç o iyi valla umarım küçüğümde ona benzerde eşim 1.80 ve 80kilo ben normalde 157im ve 57 59arası geziyorum
slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
şirvan bu arda benim kocada 98 kiloooooooooooooooooooooo
ya kızlar ben ayak tırnaklarımı kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum...
iki büklüm oluyorum....
ya kızlar ben ayak tırnaklarımı kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum...
iki büklüm oluyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?