2009 Nisan Anneleri buraya

bende arka sokakları seyrediyorum..
ufacık bebeği çantaya koyup, tren yoluna koymuşlar....
ulan ne vicdansızlar var... 9 ay taşı ondan sonra at sokağa ,,hemde tren yoluna öldürmeye çalış.

oyy cnm maşallah ona ablasıda çok tatlı bişey galiba baksana kardeşini nasılda seviyor ne güzel

valla galeta kocanı tebrik ederim süper bi fikir helal olsun ona :içelim:

slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
anam anam desenize yarın bir bebişimiz daha geliyorr:teytey::teytey:
Allah kurtarsın cnm hayırlı haberlerle gel inşallah

anketi yapan şaşkın zaten :)))))
anket tersten gidiyor yanlız
aklımıza gelmyen kişiler doğuruyor buna göre şenay sonuncu olacak heheh

bu benim göbeğin son hali sayılır ihihiw üstümdeki kırmızı pijamanın ve dandik sarı tişörtümün kusuruna bakmayın

maşallah tatlım göbişe yaşaaa galatasaraylısıyız demek:içelim:
çiçek sende benim gibi sadece bir göbek önde arkada 250 gram popo ya var yada yok heheh
zaten oda üstüne otura otura dümdüz oldu hehehehhehkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bu arada s ebru odanız hayırlı osun cnm çok güzel

onların çok oynaması çok rahat olduklarını gösteriomuş esasında oğluun sevindirik olmuş yani hihihihi

olabilir şeker....

kız yokmu deniz fili hani kıpırdayamıyolar öleeee denizin kenarında müs müs yatıyolar bikiniyi napsın kıpırdayamıyoki bi yeri görünsün :)))))))))

gaz yapar heheeeeeeeee

şenay bırak gaz yapsın sen ne düşünüosun kocan düşünsün ohhh fosur fosur hihahooooooooooooooo

aman gaz yapsın... sebze yiyelim biraz....dimi canımmm..

ya ben makarna yemek istemiyom neden se makarna yiyince bebeğe hiç yayarı olmucakmış gibi geliyor
yani karnımı doyurmak için yenmiş bişey

ne gıcıklığı kuzucum yaaaaaaaaaa!!! bendede küçük meme kompleksi var o zaman aaaaaaaaaa bari hamilelikte büyür serpilir güzelleşir dedim nahhhhhhh duruolar ööle.
kız senin boyun kaçkine bu kadar yakınıyosun

bende bolbol yedim kereviz neden sakıncalı anlamadım ayrıca süt yapıo kereviz emzirirken
kızar bende çok yedim cevizli kereviz salaytası ay öle güzel oluyoki

kocaların keyfi tıkırında anacım .. benimki bugün spora yazılmış,,hemde 1 seneliyine, şimdi yeni bahanesi spor,, işten çıkınca oraya gidecekmiş,, bakalım ne kadar dayanacak.. 98 kilo ,,,,, kendileri...

anam kocaların kiloları aynı valla şirvan
bende diyorum git spora gitmiyor benim tenbel koca bi ara her hafta halı saha maçına giderdi şimdi onuda bıraktı kilolar 100 e dayandı sonları hayır olsun

kocaların keyfi tıkırında anacım .. benimki bugün spora yazılmış,,hemde 1 seneliyine, şimdi yeni bahanesi spor,, işten çıkınca oraya gidecekmiş,, bakalım ne kadar dayanacak.. 98 kilo ,,,,, kendileri...

bari sen doğum yaptıktan sonra gitseydi tek bırakmasaydı seni.

biz ailecek zayıfız sanırım yani büyük oğlum hariç o iyi valla umarım küçüğümde ona benzerde eşim 1.80 ve 80kilo ben normalde 157im ve 57 59arası geziyorum

boy kompleksi olan benim : 1.57 ..

eşime gelince o boğazını tutmadığı sürece - sporada gitse.....boşşş....
benimki 5-6 ayda bir spora gidiyor.. ama devam etmiyor,,, 4 ay önce yüzmeye gitti, bıraktı,, şimdide 1 seneliyine spor kompleksi ne yazılmış,, yüzme- spor- diyetisyen varmış...
bakalım ne kadar dayanacakmış...
gitmediğin zaman başkasına devredilebiliyomuş,, o bırakırsa ben doğumdan sonra gideirm..

masallah kocalarınıza diyorum ama adam azimli bozma:::)))

slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz

RABBİM SİZİ KORUSUNNN, HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.....

şirvan bu arda benim kocada 98 kiloooooooooooooooooooooo

masallah diyorummm sekerimm

BU arada benim kocacım ütü yapıyooo, mac özetlerini izlerken önüne koyuyorum anlamadan bitiriyooookaydirigubbakcemile3:lepi:

ya kızlar ben ayak tırnaklarımı kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum...
iki büklüm oluyorum....

ay çok zor oluyor. bende yerde bağdaş kurar gibi oturuyorum öle yandan kesiyorum. eşim keseyim dedi ama güvenemedim belli olmaz bizimkine parmağımı da keser.
dün bebişin bodylerinin etiketlerini ben keseyim dedi tamam dedim. bir bodyi kesmiş ortasında bir delik oluştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…