2009 Nisan Anneleri buraya

ayyyyyy az önce öyle bi fena oldumki nefes alamadım koca sapıttı napacağını karnım taş gibi oldu banyoya soktu benii şimdi rahatladım biraz
şenay bırak gaz yapsın sen ne düşünüosun kocan düşünsün ohhh fosur fosur hihahooooooooooooooo
kız ben öyle fosur fosur olabailsem koçiş keyiften 4 köşe olur kendisi gazmandan kırkbin beterdir su içse gaz yapar benimde o iş için illa tuvalete gitmem lazım bana sen ne biçim insansın bi kere duysam dünyalar benim olacak diyo deli adam

ben bugün denedim bi de işin kötüsü ayak başparmak tırnaklarımdan biri batmış ve acıyo. doğal olaeak becermedim karnım sıkıştı pediküre gitmek lazım

bende tırnaklarımı kesmekde çok zorlanıyorum ya yere oturuyorum bağdaç kuruyorum öle kesiyorum aslında çiçek doğru sölüyorsun pedüküre gitsek hiç böle derdimiz olmaz

şenayyyyyy sinyaller gelmeye başladı senin sesini duydumu ne yumurcaklar,bu arada kıskandım bende fotoladım 88 kilo halimi ama nasıl yapacam bilmiyorum he

ben dün klozete uzatarak cözdüm o işiiii

zordu ama:dilcikar::jeyyar:

kestim ama ,, belim gitti, göbek sıkıştı....
yaa şişkolar nasıl yaşıyor... allah yardımcıları olsun vallla...

ya kızlar ben ayak tırnaklarımı kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum...
iki büklüm oluyorum....
koçişe kestir gerçi benimki kesemiyo anneme kestirdim en iyisi pedikür koçiş şimdiden anlaşalım çocukların tırnaklarını ben kesemem diyo

şenay nasıl yani sancı gibi miydi güzelimmmmmmmmmmmmmm
sancı gibi diil zaten çocuklar yüzünden ciğer yüküm fazla ya bide burun tıkalı bi an nefes alamadım öyle acayip oldumki karnımda taş gibi oldu işte

kestim ama ,, belim gitti, göbek sıkıştı....
yaa şişkolar nasıl yaşıyor... allah yardımcıları olsun vallla...

kızlar göbeklerinizi sakın sıkıştırmayın bişey almak için yere eğilmeyin çömelinde alın
çünkü bebeklerimiz artık çok büyüdü kemikleri gelişti ve o kemikler şuan çok hassas
yani istemeden onlara zarar verebiliriz
bi yakınımdan duymuştum bebekler çok sıkışıyormuş anne karnında annelerin çok dikkat etmesi gerekiyormuş
bebekte kusurlar olabiliyomuş Allah korusun

aynen bende klozte oturarak çözdüm

kız göbekten sonra o resmi koymuşun geçmişe özlemmi var ne
ee tabi bu resmede özenmemek elde değil

ya walla eskiye çookkk özlem varda :çok üzgünüm:başka bi resim koyacaktım yanlışlıkla bu resim oldu şimdi de sitede sorun var değiştiremiyorum aama bu eski halime dönmek için neler yapmazdım neyse kuzuşum doğsunda artık o zaman bakacağız çağresine hihoyyyt

ayy bunu bildiğim iyi oldu yoksa ben öle hiç dikat etmiyorum ya bişey düşse yere hemen eğilip alıyorum hatta mutfakda işim oluyor uzanıyorum peki eğilmenin zararı buysa yükseğe uzanma diyolar neden diyorlar bilmiyorum ben :uhm:

canım geçmiş olsun....
bende ilk zamanlar doğru tuvalete gidiyodum.. kenid rahatça salıyordu... bana ne gidiyon gidiyon diye söyleniyordu. artık bende salıyorumm valla

arkadaşlar hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız ne güzel incecik hallerimiz... şimdi inekler gibiyiz...

canım sitede problem var bende değiştirmek istedim yanlışlıkla bu fotomu koydum şimdi değiştirmiyoo ne yazıkki

kociş yok... evde...kestim hallettim zaten ama zor oldu... oğlum biraz sıkıştı...

canım dikkat et canım kendine,,, sen biizim kıymetlimizsin...bizi korkutma...

bebek kordan dan kopmasın diye uzanmayın diyorlar....sende uzanma canım

ya şirvancım eski halima bakıyorumda bide şimdiki halimee ah ah ama dünyanın en güzel şeyini taşıyoruz ee olsun o kadar anneliğin ilk fedakarlığı galiba ama eskisi gibi de olmak istiyorum hani

yaa uzanınca öle oluyormuş demek valal ben mutfak dolaplarına uzanı uzanu veriyordum ama şimdi yapmam gerçi biraz geç oldu ama zararın neresinde dönersek kardır dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…