kız ben öyle fosur fosur olabailsem koçiş keyiften 4 köşe olur kendisi gazmandan kırkbin beterdir su içse gaz yapar benimde o iş için illa tuvalete gitmem lazım bana sen ne biçim insansın bi kere duysam dünyalar benim olacak diyo deli adamşenay bırak gaz yapsın sen ne düşünüosun kocan düşünsün ohhh fosur fosur hihahooooooooooooooo
ya kızlar ben ayak tırnaklarımı kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum...
iki büklüm oluyorum....
ben bugün denedim bi de işin kötüsü ayak başparmak tırnaklarımdan biri batmış ve acıyo. doğal olaeak becermedim karnım sıkıştı pediküre gitmek lazım
ya kızlar ben avatar resmini değiştiricem hep hata veriyooo sitede mi bi proplem var kiiii
ay çok zor oluyor. bende yerde bağdaş kurar gibi oturuyorum öle yandan kesiyorum. eşim keseyim dedi ama güvenemedim belli olmaz bizimkine parmağımı da keser.
dün bebişin bodylerinin etiketlerini ben keseyim dedi tamam dedim. bir bodyi kesmiş ortasında bir delik oluştu :)
ben dün klozete uzatarak cözdüm o işiiii
zordu ama:dilcikar::jeyyar:
aynen bende klozte oturarak çözdümben dün klozete uzatarak cözdüm o işiiii
zordu ama:dilcikar::jeyyar:
arkadaşlar hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
koçişe kestir gerçi benimki kesemiyo anneme kestirdim en iyisi pedikür koçiş şimdiden anlaşalım çocukların tırnaklarını ben kesemem diyoya kızlar ben ayak tırnaklarımı kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum...
iki büklüm oluyorum....
sancı gibi diil zaten çocuklar yüzünden ciğer yüküm fazla ya bide burun tıkalı bi an nefes alamadım öyle acayip oldumki karnımda taş gibi oldu işteşenay nasıl yani sancı gibi miydi güzelimmmmmmmmmmmmmm
kestim ama ,, belim gitti, göbek sıkıştı....
yaa şişkolar nasıl yaşıyor... allah yardımcıları olsun vallla...
aynen bende klozte oturarak çözdüm
kız göbekten sonra o resmi koymuşun geçmişe özlemmi var ne
ee tabi bu resmede özenmemek elde değil
kızlar göbeklerinizi sakın sıkıştırmayın bişey almak için yere eğilmeyin çömelinde alın
çünkü bebeklerimiz artık çok büyüdü kemikleri gelişti ve o kemikler şuan çok hassas
yani istemeden onlara zarar verebiliriz
bi yakınımdan duymuştum bebekler çok sıkışıyormuş anne karnında annelerin çok dikkat etmesi gerekiyormuş
bebekte kusurlar olabiliyomuş Allah korusun
canım geçmiş olsun....ayyyyyy az önce öyle bi fena oldumki nefes alamadım koca sapıttı napacağını karnım taş gibi oldu banyoya soktu benii şimdi rahatladım biraz
kız ben öyle fosur fosur olabailsem koçiş keyiften 4 köşe olur kendisi gazmandan kırkbin beterdir su içse gaz yapar benimde o iş için illa tuvalete gitmem lazım bana sen ne biçim insansın bi kere duysam dünyalar benim olacak diyo deli adam
arkadaşlar hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım sitede problem var bende değiştirmek istedim yanlışlıkla bu fotomu koydum şimdi değiştirmiyoo ne yazıkki
koçişe kestir gerçi benimki kesemiyo anneme kestirdim en iyisi pedikür koçiş şimdiden anlaşalım çocukların tırnaklarını ben kesemem diyo
sancı gibi diil zaten çocuklar yüzünden ciğer yüküm fazla ya bide burun tıkalı bi an nefes alamadım öyle acayip oldumki karnımda taş gibi oldu işte
ayy bunu bildiğim iyi oldu yoksa ben öle hiç dikat etmiyorum ya bişey düşse yere hemen eğilip alıyorum hatta mutfakda işim oluyor uzanıyorum peki eğilmenin zararı buysa yükseğe uzanma diyolar neden diyorlar bilmiyorum ben :uhm:
canım geçmiş olsun....
bende ilk zamanlar doğru tuvalete gidiyodum.. kenid rahatça salıyordu... bana ne gidiyon gidiyon diye söyleniyordu. artık bende salıyorumm valla
kız ne güzel incecik hallerimiz... şimdi inekler gibiyiz...
kociş yok... evde...kestim hallettim zaten ama zor oldu... oğlum biraz sıkıştı...
canım dikkat et canım kendine,,, sen biizim kıymetlimizsin...bizi korkutma...
bende tırnaklarımı kesmekde çok zorlanıyorum ya yere oturuyorum bağdaç kuruyorum öle kesiyorum aslında çiçek doğru sölüyorsun pedüküre gitsek hiç böle derdimiz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?