canım zaten doğumdan önce kesin gitmek lazımmmmmmmmmmm
canım walla ben bilmiyorum burda daha tecrübeli arkadaşlar var onlar yardım ederleryerimsenibenkıslar ya yardım etsenize anacım nasıl yükleyem diye soruyorum yahu huuuuuu muhtar yardıkm diorum resim diyorum,ne yapayım diyorum
yani ben bayadır kesemiyorum tırnaklarımı az uzadı ama 6 niisana kadar şöle bi bakım yapmam lazım ee bari hastanede bakımlı olum böle evde oturunca bakamıyorum kendime bide doğumdan sonra foto filan çekilir çirkin çıkmayalım dimi ama :dance::dance:
ya şirvancım eski halima bakıyorumda bide şimdiki halimee ah ah ama dünyanın en güzel şeyini taşıyoruz ee olsun o kadar anneliğin ilk fedakarlığı galiba ama eskisi gibi de olmak istiyorum hani
kızlar göbeklerinizi sakın sıkıştırmayın bişey almak için yere eğilmeyin çömelinde alın
çünkü bebeklerimiz artık çok büyüdü kemikleri gelişti ve o kemikler şuan çok hassas
yani istemeden onlara zarar verebiliriz
bi yakınımdan duymuştum bebekler çok sıkışıyormuş anne karnında annelerin çok dikkat etmesi gerekiyormuş
bebekte kusurlar olabiliyomuş Allah korusun
canım zaten doğumdan önce kesin gitmek lazımmmmmmmmmmm
kıslar ya yardım etsenize anacım nasıl yükleyem diye soruyorum yahu huuuuuu muhtar yardıkm diorum resim diyorum,ne yapayım diyorum
süslenin anacımmmmyani ben bayadır kesemiyorum tırnaklarımı az uzadı ama 6 niisana kadar şöle bi bakım yapmam lazım ee bari hastanede bakımlı olum böle evde oturunca bakamıyorum kendime bide doğumdan sonra foto filan çekilir çirkin çıkmayalım dimi ama :dance::dance:
öyle bişey diildi sanırım özlem devamıda gelmedi ciğerim yetmiyo bu sıpalara artıkşenayyyyyy sinyaller gelmeye başladı senin sesini duydumu ne yumurcaklar,bu arada kıskandım bende fotoladım 88 kilo halimi ama nasıl yapacam bilmiyorum he
diildi kuzumsenay kasılmamıydı ki simdi nasılsınnnn
kız ovtemız nasıl değiştirdin avatarı benimki değişmiyooo
a.s.canım geçmiş olsun....
bende ilk zamanlar doğru tuvalete gidiyodum.. kenid rahatça salıyordu... bana ne gidiyon gidiyon diye söyleniyordu. artık bende salıyorumm valla
kız ne güzel incecik hallerimiz... şimdi inekler gibiyiz...
kociş yok... evde...kestim hallettim zaten ama zor oldu... oğlum biraz sıkıştı...
canım dikkat et canım kendine,,, sen biizim kıymetlimizsin...bizi korkutma...
evet ama ben malesef hiçbir zaman eski halime dönemeyeceğim çünkü çatlaklara çözüm yok malesef
ama olsun ya Allaha şükür insanların senelerce çocukları olmuyor böyle söylemekte isyan oluyor haşaa Allah aşükür bebeklerimiz olacak aratmadı BİZİ
evet ama ben malesef hiçbir zaman eski halime dönemeyeceğim çünkü çatlaklara çözüm yok malesef
ama olsun ya Allaha şükür insanların senelerce çocukları olmuyor böyle söylemekte isyan oluyor haşaa Allah aşükür bebeklerimiz olacak aratmadı BİZİ
şirvancım insana benzemem lazımmmmmmmmmmmmmmmm o yüzden doumdan önce manikür pediküre gitmem lazım çok üşeniorum şu sıralar ama
çatlak deme güzelimmmm.yaaaa. bende bu hafta çatladım......
boralim bozuluyor,, her krem sürdüğümde.....
o kremlere de niye o kadar para verdiysem.....
şirvancım insana benzemem lazımmmmmmmmmmmmmmmm o yüzden doumdan önce manikür pediküre gitmem lazım çok üşeniorum şu sıralar ama
evet zaten allahıma bin şükürler olsun bana bu duyguyu tattırdığı içn ve isteyen herkezede nasip etsin :Saruboceq: yaaaa şu çatlaklara çağre yok demeyin moralim çok bozuluyorrrrr benim kalçalarda varrrr ama göbişde yok doğumdan sonra olmaz inşll. kızlar moral bozmayalım hepimiz eski halimize döneceğiz bence kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?