kızlar ben dermatoloğa gittim geçen dr kontrolümde onada sordum boşuna hiç bişeye para verme çaresi yok dedi
koca göbüş olmuşşşş maşallahhhhhhhhvalla yaptım ohhh,ne güzel anlatmışın sende ha yoksa kesin yapamazdım tekrar teşekkürler canımm
ya şenay ne güzelde moral verdinnn insan geçer meçer derrrr üüüüüüü :1shok:kızlar ben dermatoloğa gittim geçen dr kontrolümde onada sordum boşuna hiç bişeye para verme çaresi yok dedi
yapmayın yaaa. böyle kırmızı çizgilerlemi dolanıcaz biz...,
ben bir daha bikini giyemeyecekmiyim...
kız şimdi neye benziyon,,,
maniküür - pedikürle ne alakası var.....
canım maşallah göbişine
bide derya baykala bi estetik cerrah çıkmıştı ancak gebelikten sonra yaptığımız karın germe operasyonunda çatlaklar yok olur demişti ben nerdeyse gögüsüme kadar çatladığım için takip ediyorum ama çare yok
bakımsız tarzan gibiyim işte benneyaptımki
ya kızlar ben bu adama çok aşığımŞenizdemin fenalaştım ya nasıl kötü oldu kociş etrafımdan ayrılmıyo ellerimi ayaklarımı kremledi ayaklarıma masaj yaptı çok seviyorum bu adamı yaa valla layıkmıyım bu adama diye düşünüyorum bazen
ya kızlar ben bu adama çok aşığımŞenizdemin fenalaştım ya nasıl kötü oldu kociş etrafımdan ayrılmıyo ellerimi ayaklarımı kremledi ayaklarıma masaj yaptı çok seviyorum bu adamı yaa valla layıkmıyım bu adama diye düşünüyorum bazen
kızım sen ormana yakınsın diye.....iyice tarzanlaştınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?