2009 Nisan Anneleri buraya

iyi akşamlar kızlar biz geldik son konular çatlaklar ve bakım galiba kimse doğurmadı mı ?

kızlar benim karnım şu 8 doğuran kadın varya onun kadar oldu ) karnımın göbek deliğinin yanları çatladı karnımın alt tarafında hiç çatlak yok ama benim oğluşum çok yukarda ve maşallah çok hareketli sezeryana gerek kalmayacak herhalde yanlardan vura vura çıkacak....

bide derya baykala bi estetik cerrah çıkmıştı ancak gebelikten sonra yaptığımız karın germe operasyonunda çatlaklar yok olur demişti ben nerdeyse gögüsüme kadar çatladığım için takip ediyorum ama çare yok

kızlar ben dermatoloğa gittim geçen dr kontrolümde onada sordum boşuna hiç bişeye para verme çaresi yok dedi
ya şenay ne güzelde moral verdinnn insan geçer meçer derrrr üüüüüüü :1shok:

yapmayın yaaa. böyle kırmızı çizgilerlemi dolanıcaz biz...,
ben bir daha bikini giyemeyecekmiyim...

kırmızı çizgi olmuyor canım ya daha sonra beyazlaşıyormuş ama ben artık bikini giyemicem ne yapalım artık ama annecik oluyorum ya ona şükür biliyorsunuz kızlar bende çift rahim vardı ve ondan dolayı ameliyat geçirmişdim ve bebişimin olma olasılığı çok düşükdü olsa bile düşükle sonlanır dediler allahım çok büyük bana bu güzel duyguyu yaşattı ondan dolayı heryerimde çatlasa razıyım yani ama çatlamasada iyi olurdu tabeeeedelikafadulden

ya kızlar ben bu adama çok aşığımŞeniz demin fenalaştım ya nasıl kötü oldu kociş etrafımdan ayrılmıyo ellerimi ayaklarımı kremledi ayaklarıma masaj yaptı çok seviyorum bu adamı yaa valla layıkmıyım bu adama diye düşünüyorum bazen

olmuştur inşallah,sultancım saol canım,bu ka kolaymıydı ya valla ne beceriksizmişim ha hiç merakım yok be
canım maşallah göbişine tabi içindekine dea.s

bu karın germe operasonunu devlet karşılıyomuuu:roflol: kız karın germe operasyonları ne kadardırki acaba veyada pahalıysa taksitle yaparlarmısırnaşık şey

canımm o da ne düşünüo bilio musun ben bu kadına çok aşığım kıyamam ona dio o yüzden sen acı çektiğinde o da acı çekio yanına koşuo elinden geleni yapmaya çalışıo. hem sen ona 2 kıymetli hediye veriosun. sıpalarınız için bunlara katlanıosun. Allah sevginizi hiç azaltmasın bitanem.

allah nazarlardan saklasın canım layıkmısın ne demek tabikide layıksınnn sen ona bi defada 2 melek vereceksin canım benim yaa bide öle düşün tabiki ayaklarımızı öpseler az gelir allah herkezin mutluluğunu daim etsinnnn ay duygulandım şimdi kız şenay gidip kocişimi öpesim geldi senağlama

kızlar kaynım geldiii,, şunlara bir yemek ısıtım verimmmm bariii
ayıp olmasın....

gerek kalmadı...kociş hallediyorrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…