2009 Nisan Anneleri buraya

resmi ekledim ve koptum teşekkürler şekerler valla büyümüşüz demi göğsüm küçük ama vede tık yok diolarki doğum başlarken gelirmiş süt allahtanki,iyi oldu be büyümediği bide o eklenseydi ne yapardım demi nefes alamıyorum zaten,ya ne takıyosunuz çatlakları yahu buluruz onlarada bi hal çare,hııı 9 dk.selülitleri azaltanmı yokedenmi ne bişeyler çıkmıştı geçen gün fazla kulak kabartmadım ama buluruz yani takmayın yahu

kızlar ben kaçıyorum belim ağrıdı biraz uzanayım :CüvCüv:güzel meleklerin güzel annecikleri göbişlerinizden öpüyorum ve iyi akşamlar diliyorum:1hug:

şenay kıs az önce kocamla konuştum bende,bir o zırlattı özledim yanında olamıyorum diye şimdide sen ha,rabbim onları yanımızdan başımızdan ayırmasın inşallah

ya gidemiorum ama böle yazılanları okumasam bi eksiklik oluyor gibi geliyo beeeee off kafamçokkarıştı neyse şimdi gittim öptüm sizi :1hug:

şirvan kaçar.....

biraz da kocişle ilgilenim,, yarın görüşmek üzere...

herkese iyi uykular.....

bu arada ben yarın sabah doktora gidecem....
bilginiz olsunnnnnnnnn
öpüyorum sizleri ve sıpalarınızı ..............

şenay kıs az önce kocamla konuştum bende,bir o zırlattı özledim yanında olamıyorum diye şimdide sen ha,rabbim onları yanımızdan başımızdan ayırmasın inşallah

cnm ya ben kaçırmışım heralde sen anenlerin yanındaydın kocan istanbulda ama neden ki
üzüldüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…