sağol hayatım amin inşallahhhhh cümlemizin sevdiklerini bizlere bağışlasın rabbimcanımm o da ne düşünüo bilio musun ben bu kadına çok aşığım kıyamam ona dio o yüzden sen acı çektiğinde o da acı çekio yanına koşuo elinden geleni yapmaya çalışıo. hem sen ona 2 kıymetli hediye veriosun. sıpalarınız için bunlara katlanıosun. Allah sevginizi hiç azaltmasın bitanem.
öp kız bak bizim kadar çırpınıyolar ellerindende bişi gelmeyince aciz hissediyo garipler:teselli:allah nazarlardan saklasın canımlayıkmısın ne demek tabikide layıksınnn sen ona bi defada 2 melek vereceksin canım benim yaa bide öle düşün tabiki ayaklarımızı öpseler az gelir allah herkezin mutluluğunu daim etsinnnn ay duygulandım şimdi kız şenay gidip kocişimi öpesim geldi senağlama
cnm ya ben kaçırmışım heralde sen anenlerin yanındaydın kocan istanbulda ama neden ki
üzüldüm yaa
maşallahhhhhhhh demir bebişe beeeeeeeeee
aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhhşenay kıs az önce kocamla konuştum bende,bir o zırlattı özledim yanında olamıyorum diye şimdide sen ha,rabbim onları yanımızdan başımızdan ayırmasın inşallah
çok şeker bi oda olmuş sağlıkla sıhhatle kullansın minin erkek
cok güzel olmus ellerine saglık roseberry
güle güle kullanın sekerimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?