2009 Nisan Anneleri buraya

fazla merakta bırakmıyım......

özlem ---

bilgisayarın üstüne su dökmüş,,, tuşlar takılıyormuş...

size cevap yazamıyor,, hallederse girecekmiş.....

roseberry canım oda çok şeker olmuş..iyi günlerde kullanın...

didem bu resim bir ay öncemi çekildi,,25 şubat yazıyor,,

yani kocaman - bir az daha biyüdü onu merak ettimmm

dedektif gibi hatunsun valla
kacmaz senden evet 1 ay önce cekildiii
simdi daha büyükkk
görenler ikizmi diyoooo

msj kimdennnn

slm
didemcim maşallah demir baya büyümüş. benim de sanki o kadar büyük değil karnım.
rosebarry odanız çok şeker cıvıl cıvıl olmuş iyi günlerde kullanın.
maşallah bu akşam da herkes burada

Karın germe: 3000-10000 YTL
mişşşşşşşşş
heheee sakar özlem benim koçiş diyoki saç kurutma makinasıyla hemen kurutması lazımmış

kızlar ben yarın kontrole gidyorum. dr çatı muayenesi yapacak. çok heyecanlıyım aslında karmaşık duygular içindeyim. şu ana kadar çatı muayenesi olan varmı aramızda.
sanki dr açılman var yatıyosun dicek gibi gliyo.bide benim bebiş sabahtan beri çok az hareket etti çok korktum ama akşam düzeldi çok şükür. zaten neredyse 2 haftadır da karnım çok kasılıyo. o yüzden böyle hissediyorum sanırım

ya didem fotolarım okuldaki pc de kalmış söz yarın koyacam foto mu belki göbüşlü olanı da koyarım..

ben bilmiorum çatı muayenesi falan herkese illaki yapılan bişey mi?

geçen gün seminerde doktora çatı muayenesi ne zaman yapılıypr diye sordummm

adam bana yağmurlar yağmaya başlamadan dediiii...

bütün herkes güldü.... şimdi her çatı konusunda o aklıma geliyor.....

sonradan cevapladı ama ilk olarak dalga geçti...
son haftada kontrol ediliyormuş,, bebeğin kilosuyla * baş genişliğyle alakalı olduğu için son zamana bırakıyorlarmışşş...

benim koçiş teknik servis müdürü laptap sa içine sirayet ettiyse su makina adam olmaz dedi masa üstü ise yeni klavyeyle kurtulurmuş ay yazık kıza yaaa lap top sa durduk yerde 150 _200 dolar beee

ya kızlar ben kasılmaları anlamıyom...ya ben salak mıyım ne ...valla kendime kızıyom...arada sanki karnım iyice geriliyo sanki içten buyuyo gibi ama ...kasılmayı anlamıyom...

Bu arada hastane çantası sorum arada kaynadı herhalde benneyaptımkisenağlama

kızlar farkındamısın yarım saat önce ben çıkıyorum diye yazmıştımmm..
ama ben hala burdayımmmmmmmmm

kopamıyorum sizlerden.....

benim koçiş teknik servis müdürü laptap sa içine sirayet ettiyse su makina adam olmaz dedi masa üstü ise yeni klavyeyle kurtulurmuş ay yazık kıza yaaa lap top sa durduk yerde 150 _200 dolar beee

ne şimdi ondan damı haber alamıyacağız.... ,
bir bardak su yüzündennnn

yok canım herkese yapılmıyo kemik yapın normal doğum yapmaya müsaitmi diye bakıyo dr.alttan muayene ediyo. ama bazı dr lar doğuma kadar bakmayabiliyomuş.

şirvan ya valla bravo sana. ben olsam her elefon sesinde yüreğim ağzıma gelir. hep kızlardan haber varmış gibi gelir. çok heyecanlanırım. muhtar olmak kolay değil. Allah yardımcın olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…