2009 Nisan Anneleri buraya

ya beniminde de bi sürü eksik var son hali hazır deil canım

canım üzülme tek salak sen değilsin,, bende anlamıyorummmm

ben daha çanta hazırlamadım...

biraz önce bir akıntım geldiii.. maşallah.. çamaşır olduğu gibi ıslandı...
beyasım sı bir akıntı ile birlikte...

sizde de böyle oluyormu ...

beyazımsı akıntı gelio tamam da çamaşırın o kdr ıslandıysa suyun gelmiş olmasın?

bende hiç öle bişi olmadı birdenmi geldi kız

eeee zor canım muhtar olmak.

ama ne yapalım sizler için katlanıyoruzzz

şirvancığım ben bilgisayarı yanıma koymak istemiyorum o yüzden kalkıp neler yazdığınıza bakıyorum ama fazla oturamadığım için katılamıyorum dr bu kadar kalkmama bile müsade etmiyor sadece wc kalk diyor kısaca hızlıca yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum yine sizsiz olmuyor en azından takip edip arada yazıyom

canım arada sırada selam ver yeter...

ben sabah ekran karşısına geçiyorum,,, akşamın bu saatine kadar...

inşallah bişeycik olmaz oğluma...
laptop kucağımda 3 saattir...

yok suyum değil,, akıntı ,, daha öncelerde oldu...
biraz önce dedim ya... oğlan durmayaınca işeyesim geliyor diye...

sanki boşaldımmm

ayağa kalkınca geldi şekerimmmm

mıhtar seni korkutmayayımda pek hoşlanmadım bu durumdan yarın kontrolde bebişin amniyon sıvı miktarını iyice sorr

herkeze iyigeceler tatlı rüyalar bebişleri fazla yormayın uykusuz kalmayın,bu arada aynı akıntı bende de oluyor dr sordum nerden de sordum alttan muayine etti gelen biriken akıntıymış kalkınca daha yoğun gelirmiş

ben bilmiorum çatı muayenesi falan herkese illaki yapılan bişey mi?

ben de 37 den itibaren yapılıyo diye biliyorum. benimki biraz erken galiba ama bakalım yarın görücez ne olacağını. anladığım kadarıyla ilk ben milli olucam bu konuda:lepi:
bazı kişilerde zor olabiliyomuş bu muayene normal doğumdan vazgeçenler bile olabiliyo

benim koçiş teknik servis müdürü laptap sa içine sirayet ettiyse su makina adam olmaz dedi masa üstü ise yeni klavyeyle kurtulurmuş ay yazık kıza yaaa lap top sa durduk yerde 150 _200 dolar beee
valla laptop sa yazık olmuştur

ben çok bariz anlıyorum canım ya. hatta olmadan önce anlıyorum. içimde bişeyin toplandığını burulduğunu hissediyorum.bide içime fenalık geliyo böyle nefes darlığı çarpıntı falan oluyo. karnın bi yerde top gibi semsert oluyo canım. en kolay tarifi bu.
çantaya gelince.ben
gecelik sabahlık
pijama
iç çamaşır
emzirme sutyeni
çorap
terlik
taç
gece pedi
göğüs pedi
koydum kendime
makyaj malz, diş fırçası macun falan koymadım daha
bebişe
tam takım hastane çıkışı
ilk giymesi için vereceğim kıyafetleri ayrı bir poşet içinde zıbın alt üst takım şapka çorap eldiven bez olarak koydum
ince polar battaniye
ağız mendili
emzik
bebek bezi
ıslak mendil bebek için
normal ıslak mendil
kağıt havlu
kolonya
koydum hatırladıklarım bunlar ama eksiklerim var benimde

tuğçecim en azından habrsiz bırakmıosun bizi sağol:)

şirvaaaaaaaan iyi misin merak ettik seniiiiiiiiiiiii

canım arada sırada selam ver yeter...

ben sabah ekran karşısına geçiyorum,,, akşamın bu saatine kadar...

inşallah bişeycik olmaz oğluma...
laptop kucağımda 3 saattir...

sizde sağolun güzel nisan anneleri,şirvancığım en azından kucağına alma ya zararım varmış.

mıhtar seni korkutmayayımda pek hoşlanmadım bu durumdan yarın kontrolde bebişin amniyon sıvı miktarını iyice sorr

iyi geceler şekercim
mıhtar yarın sende sor

tamam kızlar yarın doktora soracağım...

ama tuğcenin dediği gibi... geçenlerde ... bugudininde öyle olmuştu,, oda korkarak doktora gitti,,, tuğcenin dediğini demişş,,

bu arada benim kendi doktorum her gittiğimde suyun iyi diyor...
bakalım yarınki doktor ne diyecek.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…