ya kızlar ben kasılmaları anlamıyom...ya ben salak mıyım ne ...valla kendime kızıyom...arada sanki karnım iyice geriliyo sanki içten buyuyo gibi ama ...kasılmayı anlamıyom...
Bu arada hastane çantası sorum arada kaynadı herhalde benneyaptımkisenağlama
ya kızlar ben kasılmaları anlamıyom...ya ben salak mıyım ne ...valla kendime kızıyom...arada sanki karnım iyice geriliyo sanki içten buyuyo gibi ama ...kasılmayı anlamıyom...
canım üzülme tek salak sen değilsin,, bende anlamıyorummmm
ben daha çanta hazırlamadım...
biraz önce bir akıntım geldiii.. maşallah.. çamaşır olduğu gibi ıslandı...
beyasım sı bir akıntı ile birlikte...
sizde de böyle oluyormu ...
canım üzülme tek salak sen değilsin,, bende anlamıyorummmm
ben daha çanta hazırlamadım...
biraz önce bir akıntım geldiii.. maşallah.. çamaşır olduğu gibi ıslandı...
beyasım sı bir akıntı ile birlikte...
sizde de böyle oluyormu ...
yok canım herkese yapılmıyo kemik yapın normal doğum yapmaya müsaitmi diye bakıyo dr.alttan muayene ediyo. ama bazı dr lar doğuma kadar bakmayabiliyomuş.
şirvan ya valla bravo sana. ben olsam her elefon sesinde yüreğim ağzıma gelir. hep kızlardan haber varmış gibi gelir. çok heyecanlanırım. muhtar olmak kolay değil. Allah yardımcın olsun şekerim
beyazımsı akıntı gelio tamam da çamaşırın o kdr ıslandıysa suyun gelmiş olmasın?
bende hiç öle bişi olmadı birdenmi geldi kız
şirvancığım ben bilgisayarı yanıma koymak istemiyorum o yüzden kalkıp neler yazdığınıza bakıyorum ama fazla oturamadığım için katılamıyorum dr bu kadar kalkmama bile müsade etmiyor sadece wc kalk diyor kısaca hızlıca yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum yine sizsiz olmuyor en azından takip edip arada yazıyom
yok suyum değil,, akıntı ,, daha öncelerde oldu...
biraz önce dedim ya... oğlan durmayaınca işeyesim geliyor diye...
sanki boşaldımmm
ayağa kalkınca geldi şekerimmmm
ben bilmiorum çatı muayenesi falan herkese illaki yapılan bişey mi?
geçen gün seminerde doktora çatı muayenesi ne zaman yapılıypr diye sordummm
adam bana yağmurlar yağmaya başlamadan dediiii...
bütün herkes güldü.... şimdi her çatı konusunda o aklıma geliyor.....
sonradan cevapladı ama ilk olarak dalga geçti...
son haftada kontrol ediliyormuş,, bebeğin kilosuyla * baş genişliğyle alakalı olduğu için son zamana bırakıyorlarmışşş...
valla laptop sa yazık olmuşturbenim koçiş teknik servis müdürü laptap sa içine sirayet ettiyse su makina adam olmaz dedi masa üstü ise yeni klavyeyle kurtulurmuş ay yazık kıza yaaa lap top sa durduk yerde 150 _200 dolar beee
herkeze iyigeceler tatlı rüyalar bebişleri fazla yormayın uykusuz kalmayın,bu arada aynı akıntı bende de oluyor dr sordum nerden de sordum alttan muayine etti gelen biriken akıntıymış kalkınca daha yoğun gelirmiş
tuğçecim en azından habrsiz bırakmıosun bizi sağol:)
şirvaaaaaaaan iyi misin merak ettik seniiiiiiiiiiiii
canım arada sırada selam ver yeter...
ben sabah ekran karşısına geçiyorum,,, akşamın bu saatine kadar...
inşallah bişeycik olmaz oğluma...
laptop kucağımda 3 saattir...
tuğçecim en azından habrsiz bırakmıosun bizi sağol:)
şirvaaaaaaaan iyi misin merak ettik seniiiiiiiiiiiii
sizde sağolun güzel nisan anneleri,şirvancığım en azından kucağına alma ya zararım varmış.
mıhtar seni korkutmayayımda pek hoşlanmadım bu durumdan yarın kontrolde bebişin amniyon sıvı miktarını iyice sorr
mıhtar seni korkutmayayımda pek hoşlanmadım bu durumdan yarın kontrolde bebişin amniyon sıvı miktarını iyice sorr
herkeze iyigeceler tatlı rüyalar bebişleri fazla yormayın uykusuz kalmayın,bu arada aynı akıntı bende de oluyor dr sordum nerden de sordum alttan muayine etti gelen biriken akıntıymış kalkınca daha yoğun gelirmiş
iyi geceler şekercim
mıhtar yarın sende sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?