2009 Nisan Anneleri buraya

ayni fikirdeyim ööle bi anda gelmesi biraz düşündürücü bence

aaaa doğurmayacağım... daha günüm varrrrrrrrr.

korkutmayın beni,, akşam uyuyamam şimdi....
sabah ekini beklerken benden msj geliyormuş.çiçek.. :)))

aman yok şakası bile kötü .. daha benim oğlan 34_3 haftalık..

bu arada ekin numarasını vermediii

aliye çok sağol canım
rica ederim güzelim. daha tam değil benim ki de ama fikir olur yine de

cannım zaten bütün gün masa başında oturuyorum...
birde akşamları masa başında oturamam..

koltukta ayaklarımı uzatmış öyle oturuyorummmm
ben de hamileliğimin başından beri öyleyim yani kucağımda laptop inşallah çok zararı olmamıştır ama bu zamanda çocukları bu radyasyondan korumak çok mümkün olmuyor. evde bir de sürekli açık durması gereken kablosuz bağlantı var. onu napçaz?

2429. sayfada bırakıyorum sizleriiii

hadi sizde çıkın yatın bakimm..

sabah ta geç girecem.. çok birikmesin... okumak zor oluyor sonra....

öpüldünüz şekerler...

kıslar bende yatcam çok halsizim inşallah sabah iyi uyanırım. öptüm hepinizi.

mıhtar dikkat et kendine
iyi uykular canım. bu saatte uykumun gelmesini ne çok isterdim. ben gece 3 e kadar uyuyamıyorum. bu arada çok geçmiş olsun canım. umarım sabah daha iyi kalkarsın

korkma canım ya. benim de çok yoğun akıntım var. benim de baya ıslaklıkla geliyo. suyummu geldi idye gidiyorum tuvalete. ama bakıyorum akıntı. son zamanlarda normalmiş zaten artması.
yarın yeni bi doktora gidiceksin şirvan

kızlar son 1 saattir geçmiş okudum artık biriktirmeye gelmiyor sayfaları....bende sabahtan girip yzıcaktım ama kayınvalideme gittim..malum yalnız bırakmıyorlar saolsunlar beni....ya onlar bende yada ben onlarda......ekim şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum......çiçek,didem ve özlem maşallah göbeklerinize,zaten güzel hatunlardanız hepten güzelleşmişsiniz......bende üşenmesem kalkıp çekicem göbüşüde üşeniyorum...aslında kalkmaya değlde pc ye yüklemeye ve eklemeye diyelim:icecream:......
yarın muhtemelen evde olacağım inşallah doğum için gelecek olan misafirlere ikram hazırlayıp buzluğa atma niyetim var umarım gerçekleştirebiirim......herkesi öpüyorum

canım ben den tam bir hafta öndesin. temizliğini falan da bitirmiştin dimi sen?
ben de halıalrı falan gönderdim. perşembe de kısmetse temizlikçiyi çağırıcam. daha önce bişey olcak diye ödüm patlıyo valla. bu haftayı bi atlatsam. ben de sonra dediğin hazırlıklara başlıcam kısmetse. onlar yetişmese de olur zaten.

bitti canım temizlik şükür,,,,,bende halıları vermiştim çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık........kaydirigubbakcemile3.........aslında yapmasamda olur ama hep bana evde meşkale olsun hemde hazır bişeyler olması elimin altında güzel olur diye düşünüyorum.....

ya galiba pişirip koysak daha iyi olur. öbür türlü hamuru çözdür yuvarla pişir. yine baya zaman alır değil mi
rumelili sana yapmadılarmı çatı muayenesi. sen avrasyada doğum yapacaksın değilmi

hayırlı haberlerle gel canım insallaahhhh

ya didem fotolarım okuldaki pc de kalmış söz yarın koyacam foto mu belki göbüşlü olanı da koyarım..

bekliyorum hemsom seniii

tugce merak ettirme kendini ama yormada sekerimmm

kıslar bende yatcam çok halsizim inşallah sabah iyi uyanırım. öptüm hepinizi.

mutlu rüyalar sekerimm

mıhtar dikkat et kendine

tamam şekerim hadi iyi uykular ,, bende yatın barii sabah erken den kalkıyorum.. ,,
dinlenelim biraz.....

tatlı uykular herkeseeeeeeeeeee

tatlı rüyalarrr

iiyi geceler kızlar...optuk sizi

hemsom bekliyom fotoyuuuu, mutlu rüyalarrr

ne atacaksınız buzluga kızlarrrr
ii fikir ama aklıma hiç gelmemişti
neler yapılabilir ki

kız kardeşim yaprak sardı attık dondurucuya başka ne yapacaksınız

yaprak sarması, süpersiniz ama beni asarrrr:CüvCüv:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…