ayni fikirdeyim ööle bi anda gelmesi biraz düşündürücü bence
rica ederim güzelim. daha tam değil benim ki de ama fikir olur yine dealiye çok sağol canım
ben de hamileliğimin başından beri öyleyim yani kucağımda laptop inşallah çok zararı olmamıştır ama bu zamanda çocukları bu radyasyondan korumak çok mümkün olmuyor. evde bir de sürekli açık durması gereken kablosuz bağlantı var. onu napçaz?cannım zaten bütün gün masa başında oturuyorum...
birde akşamları masa başında oturamam..
koltukta ayaklarımı uzatmış öyle oturuyorummmm
kıslar bende yatcam çok halsizim inşallah sabah iyi uyanırım. öptüm hepinizi.
mıhtar dikkat et kendine
iyi uykular canım. bu saatte uykumun gelmesini ne çok isterdim. ben gece 3 e kadar uyuyamıyorum. bu arada çok geçmiş olsun canım. umarım sabah daha iyi kalkarsınkıslar bende yatcam çok halsizim inşallah sabah iyi uyanırım. öptüm hepinizi.
mıhtar dikkat et kendine
korkma canım ya. benim de çok yoğun akıntım var. benim de baya ıslaklıkla geliyo. suyummu geldi idye gidiyorum tuvalete. ama bakıyorum akıntı. son zamanlarda normalmiş zaten artması.aaaa doğurmayacağım... daha günüm varrrrrrrrr.
korkutmayın beni,, akşam uyuyamam şimdi....
sabah ekini beklerken benden msj geliyormuş.çiçek.. :)))
aman yok şakası bile kötü .. daha benim oğlan 34_3 haftalık..
bu arada ekin numarasını vermediii
kızlar son 1 saattir geçmiş okudum artık biriktirmeye gelmiyor sayfaları....bende sabahtan girip yzıcaktım ama kayınvalideme gittim..malum yalnız bırakmıyorlar saolsunlar beni....ya onlar bende yada ben onlarda......ekim şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum......çiçek,didem ve özlem maşallah göbeklerinize,zaten güzel hatunlardanız hepten güzelleşmişsiniz......bende üşenmesem kalkıp çekicem göbüşüde üşeniyorum...aslında kalkmaya değlde pc ye yüklemeye ve eklemeye diyelim:icecream:......
yarın muhtemelen evde olacağım inşallah doğum için gelecek olan misafirlere ikram hazırlayıp buzluğa atma niyetim var umarım gerçekleştirebiirim......herkesi öpüyorum
canım ben den tam bir hafta öndesin. temizliğini falan da bitirmiştin dimi sen?
ben de halıalrı falan gönderdim. perşembe de kısmetse temizlikçiyi çağırıcam. daha önce bişey olcak diye ödüm patlıyo valla. bu haftayı bi atlatsam. ben de sonra dediğin hazırlıklara başlıcam kısmetse. onlar yetişmese de olur zaten.
kız kardeşim yaprak sardı attık dondurucuya başka ne yapacaksınız
kızlar ben yarın kontrole gidyorum. dr çatı muayenesi yapacak. çok heyecanlıyım aslında karmaşık duygular içindeyim. şu ana kadar çatı muayenesi olan varmı aramızda.
sanki dr açılman var yatıyosun dicek gibi gliyo.bide benim bebiş sabahtan beri çok az hareket etti çok korktum ama akşam düzeldi çok şükür. zaten neredyse 2 haftadır da karnım çok kasılıyo. o yüzden böyle hissediyorum sanırım
ya didem fotolarım okuldaki pc de kalmış söz yarın koyacam foto mu belki göbüşlü olanı da koyarım..
şirvancığım ben bilgisayarı yanıma koymak istemiyorum o yüzden kalkıp neler yazdığınıza bakıyorum ama fazla oturamadığım için katılamıyorum dr bu kadar kalkmama bile müsade etmiyor sadece wc kalk diyor kısaca hızlıca yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum yine sizsiz olmuyor en azından takip edip arada yazıyom
kıslar bende yatcam çok halsizim inşallah sabah iyi uyanırım. öptüm hepinizi.
mutlu rüyalar sekerimm
mıhtar dikkat et kendine
tamam şekerim hadi iyi uykular ,, bende yatın barii sabah erken den kalkıyorum.. ,,
dinlenelim biraz.....
tatlı uykular herkeseeeeeeeeeee
iiyi geceler kızlar...optuk sizi
kızlar son 1 saattir geçmiş okudum artık biriktirmeye gelmiyor sayfaları....bende sabahtan girip yzıcaktım ama kayınvalideme gittim..malum yalnız bırakmıyorlar saolsunlar beni....ya onlar bende yada ben onlarda......ekim şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum......çiçek,didem ve özlem maşallah göbeklerinize,zaten güzel hatunlardanız hepten güzelleşmişsiniz......bende üşenmesem kalkıp çekicem göbüşüde üşeniyorum...aslında kalkmaya değlde pc ye yüklemeye ve eklemeye diyelim:icecream:......
yarın muhtemelen evde olacağım inşallah doğum için gelecek olan misafirlere ikram hazırlayıp buzluğa atma niyetim var umarım gerçekleştirebiirim......herkesi öpüyorum
kız kardeşim yaprak sardı attık dondurucuya başka ne yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?