2009 Nisan Anneleri buraya

aliyecim cumartesi günü çatı muaynem var kısmetse...o zamana kadar kızım gelmezse tabi:))
evet şenay ve didem pişirip koyacağım keki ve kurabiyeyi......hiç koymadım daha önce ama araştırdığım kadarıyla birşey olmuyormuş....börek koydum ama hatta akşam bile buzluk böreği yaptık çokta güzel oluyor....

ben kaldığında börek poğaçayı koyuyodum buzluğa çıkarınca yeni yapmıştan farkı olmuyo ama diğerlerini ben de ilk defa denicem.
didemcim çok sağol canım iyi uykular.
senin neredeyse 39. haftanda yapacak demekki doktorun muayeneni. hayırlısı bakalım.
kızlar nasıl olduysa çok uykum geldi. hayret bişey. yatakta kesin dönüp durucam ama hazır gelmişken hemen gidip yatıyım ben. yarın görüşürüz. iyi geceler canlar

croxilex kızzz kaynanan napıyonaniknanik
hain şenay bide dil çıkarıyoo..valla şu anda örgü yapıo ben de netteyim..amannn artık alıştık iice birbirimize napim katlancam artık canım kocam için...bu arad biraz önce yazmıştın ya bu adamı hakediyomuyum diye aynı şekilde benim eşimde melek gibidir ee bende azcuukk cadı olunca bu adamı hakediyom mu diom valla...kaydirigubbakcemile3delikafadulden...........

ya bide sabah cvplarsınız belki arkadaşlar şu eğilme işi kafamı bozdu be mecburen çok eğili bükülüyorum hiç eğilmesem 5 10 kez wcde eğiliyorum çünkü alafranga..canım sıkıldı yaa bişey olmaz demi..allah korusun oğlumun biyerleri kırılırsa ne yaparız...senağlama

herkesi çok çok öpüyorum dularım sizlerle kızlar valla..inşallah herşey çokkkk güzel olacak..sizde beni unutmayın emi kızlarrrrr...a.s.:teytey:

yazılanları takip ediyorum kıslarr..hani altta misafir oluyo ya kesin biri benimdir heh hee..tüm melek annelerini öpüyorum allaha emanet olun inşallah..

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!! bu arada bütün hafta türkiye geneli soğuk olucakmış bööööööööö bi göremedik güneşi.

ayyy ekim ne zaman hber verir acaba?

ekim sezeryan olacağından 2 gün hastanede yatar...
anca 2 günden sonra haber verir,,

zilli , telefonunuda vermedi..ki arayalım....

ekim sezeryan olacağından 2 gün hastanede yatar...
anca 2 günden sonra haber verir,,

zilli , telefonunuda vermedi..ki arayalım....

arayıp o sezeryandayken sapıklık yapardık

herkese günaayydıııın.. bakayım akşam neler yapmışsınız.5 saat uyudum ama çok enerjiğim niyekine

maşallah o zaman sana bende az uyudum ama pek de enerjik sayılmam hihihih

valla 7 kalktım iki odanın camını sildim (uyanınca dış kısmını kocama sildirdim tabi :) kahvaltı hazırladım kocişe amaann bugün ii yarın kötü olurum yine amma dengesiz haa vücudum da beynim de...

ekimin bebiş çıkmıştır şimdiye ne güzeldira.s.
ve kızlar ben 4.30 da bir sancıyla uyandım ve belimde ağrılar hafifi hafif devam ediyor....Allahım hayırlısını versin de 7.koyun olabilme ihtimalini görüyorum kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…