evet rumelili 38. haftadasın hatta bitiriosun her an herşey olabilir hem senin kız da sıkılmıştır artık:)
hayırlısı artık çiçekçim hep öyle dua ediyorum....ciğer gelişimi tamamlandıysa gelsin kuzum beklemesin tabi.......bakalım bugün devam edecek mi etmeyecekmi ama tek dileğim başka belirtilerinde olması.....yani ağrının eşiğini bilmediğim için suydu nişandı bir tüyo versin ama değil mi?:asigim:
valla ben çok severim ama yeşil yapraklı herşey vitamin demek ve süt yapıyo diye biliyorum..bu arada ciğer hamilelere yasak mı yaa ben onu merak ediyorum kızlaar?ya kızlar kereviz gebelikte sakıncalı diye bişi duydunuzmu ben bol bol yedim yaa içime kurt düştü
aynen ve doğurmak üzere bi hatun görmüştüm maşşallah kesip gelseydi keşke o ne ööle diye kınamıştım şimdi başımıza geliyo ama pedikür diye de bişii var di mi amaya kızlar ben ayak tırnaklarımı kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum...
iki büklüm oluyorum....
şenay inşallah bu konuda çocuklar sana çeker de az gazlı olur cnm yoksa iki bebiş ikisi de gazlı allah kolaylık versiin..ayyyyyy az önce öyle bi fena oldumki nefes alamadım koca sapıttı napacağını karnım taş gibi oldu banyoya soktu benii şimdi rahatladım biraz
kız ben öyle fosur fosur olabailsem koçiş keyiften 4 köşe olur kendisi gazmandan kırkbin beterdir su içse gaz yapar benimde o iş için illa tuvalete gitmem lazım bana sen ne biçim insansın bi kere duysam dünyalar benim olacak diyo deli adam
çiçek eğer sezeryan olacaksan kesin yüzde 99 çatına bakmıcak dr sen şanslısın yani ama herkes abartıyolar hiç de acımıyo diyoo inşallah öölediray inşallah çatıma bakmazlar benim ıyyyyyyyyyy...
özlemde mi gitti hakikaten yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
yaa kızlar bişiy dicem size.. doğumla açılmayla ilgisi yok ama biras üzgünüm..
annem sakarya ya abimin yanına geldi... abim cumadan beri hasta hatta dün hastaneye kaldırılmış falan... grip... annem de bu sabah geldi... doğum olunca da bana gelecek... üzülme sebebim ise kıskançlık mı yoksa gerçek mi bilmiyom ama annemin bu tavrı beni üzdü...
düşünüyorum herkezin annesi yanına geliyo ya da doğumda yanında olcak benimki doğumdan sonra gelecekmiş.. dayanamazmış.... oysa şimdi benim bişiy yapamadığımı falan biliyo.. bel ağrılarımı... en azından destek olsa....
geleyim mi diye teklif bile yok... en başta da tavrını koydu doğumda ben gelemem diye... tamam tansiyon şeker falan var ama en azından gelirim desin ben gelme diyim... moralim bozuldu ağlamak istiyorum...
zaten evlenirken evi yerleştirirken de yoktu... her şeyi eşimle yaptık... son temizliği kaynanamla... annemler nikah salonuna geldiler ordan eve geldik her şey hazırdı yani... kaynanam nikahtan 2 gün önce geldi yard edeyim diye... (biz ist nikah yapıp sonra düğün yaptık) offfff bunlar şimdi nerden aklıma geldiyse sabah sabah... canım sıkıldı...... sizce ben abartıyo muyum..........
cnm alınganlık yapman çok doğal üzmemeye çalış, bende de hemen hemen aynı şeyler var herkesin annesi temizlik vs.yapar benim annemde gelmiyo doğumda kim kalsın diyorum yanımda ben tek kızım kız kardeşim yok işte gelinlerden birisi klasın ben kalamam diyor, napalım insan gerçektende belli etmese de kırılıyor, zaten insan sevdiğine kırılırmış inş.doğumda sürpriz yapar ve gelir ben anneme açık açık diyorum gelir kalırsın filan diye ay uzun yazdım kusura bakma.yaa kızlar bişiy dicem size.. doğumla açılmayla ilgisi yok ama biras üzgünüm..
annem sakarya ya abimin yanına geldi... abim cumadan beri hasta hatta dün hastaneye kaldırılmış falan... grip... annem de bu sabah geldi... doğum olunca da bana gelecek... üzülme sebebim ise kıskançlık mı yoksa gerçek mi bilmiyom ama annemin bu tavrı beni üzdü...
düşünüyorum herkezin annesi yanına geliyo ya da doğumda yanında olcak benimki doğumdan sonra gelecekmiş.. dayanamazmış.... oysa şimdi benim bişiy yapamadığımı falan biliyo.. bel ağrılarımı... en azından destek olsa....
geleyim mi diye teklif bile yok... en başta da tavrını koydu doğumda ben gelemem diye... tamam tansiyon şeker falan var ama en azından gelirim desin ben gelme diyim... moralim bozuldu ağlamak istiyorum...
zaten evlenirken evi yerleştirirken de yoktu... her şeyi eşimle yaptık... son temizliği kaynanamla... annemler nikah salonuna geldiler ordan eve geldik her şey hazırdı yani... kaynanam nikahtan 2 gün önce geldi yard edeyim diye... (biz ist nikah yapıp sonra düğün yaptık) offfff bunlar şimdi nerden aklıma geldiyse sabah sabah... canım sıkıldı...... sizce ben abartıyo muyum..........
kızlar yaa ben acayip bacaklarımı açarak yürümeye başladım ve çatı kemiğim çook mu açıkdı ne resmen bacaklarımın arası acayip ayrıldı valla doğurcakmışım gibi geliyo kemiğin büyüdüğünü sizde hissettiniz mi bacaklarınızın arasında ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?