2009 Nisan Anneleri buraya

ya Allah'ın işi işte herkes şenaya oy verdi en az oyu alanalardan iri doğuruo hihihihihi yok bi daha anket falan yaaaaaaaaaa

teşekkürler canım... ne bileyim belki hassaslıktan ama çok kırılıyom bu hallerine... aklıma geçenler gelince birden soğuyorum sonra da saçmalama deyip kızıyorum kendime....
keşke öyle kaynanasını kırmayalım diye düşünüyo olsa....
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

benim bebek de çok yukarda bende eğilemiyorum baskı yok zaten kemiğim çok açılmış gibi resmen bacaklarımı kapatamıyoruumm kafamçokkarıştı

ayyy Rumeli de mi yoksa.... Rabbim yard olsun... çiçek bizim anket şaşırdı hepten...

güzelim anket falan hikaye oldu:)

canım benimde bebek inio aşağı gece alttan karnımı tutarark yürüorum hele arabada hoplayıp zıpladıkça alttan çıkıcak gibi oluo. off az kaldı

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.:çok üzgünüm:benimde ailem sakaryada çok çok zor bi hamilelik geçirdim düşük tehlikem oldu doktorların en beterine çattım psikolojim altüsttü benimde annem geliyor fakat en fazla 1 hafta kalıyordu abim ve gelinlee birlikte oturuyolarlar torunu özledim falan diye dilinden düşürmüyor ve bi bahaneyle gidiyordu.arkasından çok ağlardım.benim kayınvalidem de yok biz evlenmeden önce rahmetli olmuş kayınpederimin 2. eşi var tabi onunda umurunda değilim.kendimi önemsiz değersiz hissedip bütün gün ağladığım oluyordu ama alıştım ne yapayım annem 1 2 hafta sonra gelecek o ara bişey olsa vicdan azabı duyacak eminim.sen kendini üzme bebişini düşün Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin yine her zaman onlar yanımızda :çok üzgünüm:

biliyorum canım zaten o geleyim dese ben anne sonra gel diyecem ama onun böyle ilgisiz olması beni üzüyo.. ama bana şunu da dedi... doğumdan sonra ben çok kalamam kaynanan 40ın çıkana kadar kalsın....
ben ikisini de istemiyorum ama annem bunları söyleyleyince içim acıyo..... bana kalsa doğumu da yalnız yapayım ne anne ne kaynana... eşim olsun yeter ama işte..... neyse sizi de meşgul ettim kusura bakmayın....

Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!
Dünkü tembellikten sonra bugün erken kalktım.45 dk yürüdüm.Üstüne güzel bir kahvaltı yaptım ve geldim.
Şimdi geçmişe bakayım.

günaydın kızlar

The Business of Being Born (2008)

bursasu bugun bahsettiğim filmin orjinal adı buuuuymus sekerim

saol didemcim

kız rumelili neyin var yaw zaten bensenden bi hareket bekledğimi yazmıştım :))

geda hiç üzülme cnm bak benim annemde bursada ama gelip gitmesi yok gideyim kızıma yardım edeyim temizlik yapayım yok neymiş
ben çağırcakmışım kendisi akıl edemiyormuş sonuçta ben yapamıyorum ne zaman gelse yapabilir
ama inan içlerinde kötü niyet yok mesela diyorki doğuma giderken beni çağırma dayanamam
senin acı çekmene diyor
alınma annene bazen düşünemiyolaar işte
idare etçen

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, benim annemde sözde doğumdan önce yanımda olacaktı ama bir haftadır tansiyonu yüksek ve rahatsız... belki doğumda yanımda olamayacak, kayınvalidem geliyor şehirdışından, gerçi çok severim onuda o ayrı ama genede insan kendi annesini arıyor işte... aslında kadıncağızın suçu yok sonuçta hasta ama insan işte hamilelikten alıngan oluyor, annesine nazlanmak istiyor.. bizler anne olucaz ama bence hala annelerimizin kuzularıyız o yüzden endişelenme... ben artık üzülmüyorum hatta kendimi alıştırdım bile annemin gelmemesine.. ben kızımı kucağıma sağ salim alayımda gerisi elbet çözülebilir bir şekilde..bak istersen ben geleyim iki hamiş bağıra çağıra doğururuz ne dersin :teselli:

kızlar duygusallaşmışsınız yine üzmeyin bebişleri,bende de bugün sancı oluyor birde koltuk altım şişmiş ne oluyo anlamıyorum hayırlısı

senden çok kaynananı anıyoz biznaniknanik eğilme işini bilmiyorum zaten ben eğilemiyorum da
bu ne yaaaaaaaaa hay maşallahhhhhhhhhhhh

ahada 7 ci koyun belli oldu günüde doldu zaten kızlar 38 de gelir derler

bacaklarımızın arasındakini????????????:roflol::roflol::roflol:

kuzum bak bende de benzer bi durum var gerçi biz aynı şehirdeyiz ama kayınvalideme bakıyorum görümcemin halen peşinde bebek gibi ilgileniyo onunla annem daha önce kız kardeşim doğum yaptı doğumlarda yanındaydı ama 3 gün falan sonra durmadı kızkardeşim yalnız baktı herkesin yapısı farklı ama görümcemle bende farklıyız o hep yardıma ihtiyaç duyar bende herşeyi kendi başıma yapmaya alışmışım çünkü annem hep öyle davrandı şimdi raporunu kullanmadı doğumda izin alabilmek için ama öyle kırk gün falan da durmaz yanımda taş çatlasın 5 gün daha bizler evlenmeden kimse bana güvenip çocuk doğurmasın derdi ama illaki bizi düşünüyolar eminim fakat yapı meselesi işte sineye ekiceksin geçmişide kurcalayıp kendinii iice üzme

ya Allah'ın işi işte herkes şenaya oy verdi en az oyu alanalardan iri doğuruo hihihihihi yok bi daha anket falan yaaaaaaaaaa
bi daha aç anket bak napıyorum sana pis sümüklü:mymeka:

benim abim bekar canım... tamam şimdi hasta ama normalde de genelde olduğu gibi ona düşkündür annem... hiç laf söyletmez... bi de benim eşimi pek sevmez... yani çok da onaylamadıkları bi evlilik yaptım... be istedim diye oldu... ama başka kızı da yok ki insan bööle soğuk olur mu....
herkesin annesi kızının evini yerleştireyim akıl vereyim diye uğraşır benim ki kaynananla temizleyin dedi....
eşyalar geldi ev yerleşti nikaha 2 gün kala kaynanam geldi son temizlik yaptık.. annemler de o esnada sakaryadaydı yine...
offffff... aslında doğum yaptığımı söylemesem ararlarsa söylsem ne güsel olur ama bu defa suçlu ben olurum... ayyy yaaaaa.... neler diyorum ama çok üzüldüm...

eşim annenin yanında daha rahat olursun o gelsin istersen doğumda dedi... ben de hasta o yollarda bişiy olur demiştim... şimdi annemin yanına geldiğini öğrenince neler düşüncek kimbilir... yani ben düşünürdüm... offf dua edin bana yaaa bu psikoloji çok kötü.....

bak şimdi annem taşınıyor dün gittim tek başına bir iş yapamıyor yani hala daha ben gidiyorum yardıma
onun bana yardım etmesi gerekirken
ama insan kıyamıyor annesine hele ben hiç kıyamıyorum zaten yaşlandılar
bazen dşünüyorum annem babam ölürlerse ben ne yaparım diye düşünsenize ne kadar büyük bi boşluk yıllarca anne diye ağlıyorsun baba diye koşuyorsun sarılıyosun ve bir anda yok oluyor çok kötü anlatamıyorum bile...senağlama

gözüm yaşlı güldürdün beni:) iki hamiş ha.... ben annemin gelmesinde değilim... ilgisiz ve soğuk oluşuna ağlıyorum... ve kendime engel olamıyorum....

şenay valla hiç güleceğim yoktu hee söölemesen farketmem nasıl yazmışım ööle 10 dk güldüm valla kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

cnm benimde 2 abim var annemde büyük abmi çok sever yani onun yeri başkadır
evlendi hala öyle ben bile bazen derdim senin oğlun var git ona söle falan diye çok sitem etmişimdir
ama heralde çocukların biri daha çokmu seviliyor ne belkide ilk göz ağrısı diye
bende evin tek kızıyım ve en küçüğüyüm belkide en küçük olmak ii olmadı çünkü anne babalarımız yaşlandılar bize yararları kalmadı :)
olsun onlar başımızda olsun yeter

betül19, ayem2007, behiyeesen, benanber, bursasu, chveneburi, cicekcicek, dinozzo, dozkan, Esennn, galatea79+, geda, megul, Ruveydax, selinay2002, sev_rey, s_ebru, tuğçe8, şen_ay, ŞıRVAN
selam milleet !!! dün sola doğru yatmaya çalışırken birazda göbek küstüne yattım farkındayım.sabah bebek hareket edince çok sevindim.bu arada siz işleri bitirdiniz mi ya!benim evi bişey götürüyor.
bir de gögüs ucum yara oldu.sizinkiler ne alemde.krm aldım 13 güne iyileşir mi?offfffffffffffff

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
hayyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhh topige gel vatandaşşşşşşşşşşşş gelllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…