herkese günaydın kıslar
kaç gündür giremedim doğru düzgün annem geldi sölemiştim.
sizin de çeneler düşmüş maşallah oku oku bitiremedim geçmişi okumadan da muhabbete balıklama dalmiyim diorum bu sefer de yetişemiyorum.
şirvancım dün laf atmışın konuş diye de ben akşam geçmişi bitiremeden kapattığım için ancak şimdi gördüm kusura bakmakaydirigubbakcemile3
kesik kesik okuduğum için geçmişi alıntı da yapmadım aklımda da pek bişi kalmadı kıslar ya.
odalarının resimlerini koyanlar hayırlı olsun kıslar güle güle kullanın.
göbişlerin resimlerini de gördüm. maşallah hepinize kocaman olmuş göbişler.
ekim de doğuruyomuş galiba bugün. maşallah. almıştır şimdi muhtemelen bebişini kucağına.çiçekin anket de gümledi yanikaydirigubbakcemile3
gedacım annenin gelmesini istemen tabiki normal ama şu aralar biraz hassasızya ondan bence sen geçmişide karıştırıp kendini üzüyorsun. Eminim annen üzüldüğünü bilse kalkar gelirdi yanına. belkide senin güçlü olduğunu düşünüyordur. yada eşinin ve ailesinin seninle ilgilendiğini. aklından geçenleri bilemezsinki ama muhakkak seni düşünüyordur.
mesela benim annem yakınımda oturuyor ama kayın validem gelirse eğer biliyorum ki annem çok fazla gelipte işime karışmaz kayın validenle hallet o kırılmasın der. bu örnek tabi. ama kendini üzme senin içinde bebiş içinde iyi olmaz
yok canım benim bebiş hala çok yukarda altta o kadar baskı hissetmiyorum hiç bacaklarımın arasında filan.
benimki de fazla yukarda hiç eğilemiyorum hemen batmaya başlıyo dimdik ya da geriye kaykılıp oturmam gerekiyo rahat olmak için
ayyy Rumeli de mi yoksa.... Rabbim yard olsun... çiçek bizim anket şaşırdı hepten...
kızlar yaa ben acayip bacaklarımı açarak yürümeye başladım ve çatı kemiğim çook mu açıkdı ne resmen bacaklarımın arası acayip ayrıldı valla doğurcakmışım gibi geliyo kemiğin büyüdüğünü sizde hissettiniz mi bacaklarınızın arasında ki???
yaa kızlar bişiy dicem size.. doğumla açılmayla ilgisi yok ama biras üzgünüm..
annem sakarya ya abimin yanına geldi... abim cumadan beri hasta hatta dün hastaneye kaldırılmış falan... grip... annem de bu sabah geldi... doğum olunca da bana gelecek... üzülme sebebim ise kıskançlık mı yoksa gerçek mi bilmiyom ama annemin bu tavrı beni üzdü...
düşünüyorum herkezin annesi yanına geliyo ya da doğumda yanında olcak benimki doğumdan sonra gelecekmiş.. dayanamazmış.... oysa şimdi benim bişiy yapamadığımı falan biliyo.. bel ağrılarımı... en azından destek olsa....
geleyim mi diye teklif bile yok... en başta da tavrını koydu doğumda ben gelemem diye... tamam tansiyon şeker falan var ama en azından gelirim desin ben gelme diyim... moralim bozuldu ağlamak istiyorum...
zaten evlenirken evi yerleştirirken de yoktu... her şeyi eşimle yaptık... son temizliği kaynanamla... annemler nikah salonuna geldiler ordan eve geldik her şey hazırdı yani... kaynanam nikahtan 2 gün önce geldi yard edeyim diye... (biz ist nikah yapıp sonra düğün yaptık) offfff bunlar şimdi nerden aklıma geldiyse sabah sabah... canım sıkıldı...... sizce ben abartıyo muyum..........
cnm bence canını sıkma benim annemde doğumdan sonra bakacak bana zaten hastane ortamı falan hiç duramaz gerek de yokki bi de o hastanede kötü olursa onunlamı uğraşıcaz hem o hem ben istemiyorum gelmesini bu yüzden seninkide doğumdan sonra gelecek yanında olucakmış ya zaten sıkma canını şimdi herşey kafamıza takılıyo zaten bunda üzülecek bişey yok bence:1no2:
The Business of Being Born (2008)
bursasu bugun bahsettiğim filmin orjinal adı buuuuymus sekerim
ekimin bebiş çıkmıştır şimdiye ne güzeldira.s.
ve kızlar ben 4.30 da bir sancıyla uyandım ve belimde ağrılar hafifi hafif devam ediyor....Allahım hayırlısını versin de 7.koyun olabilme ihtimalini görüyorum kendimde
yaa kızlar bişiy dicem size.. doğumla açılmayla ilgisi yok ama biras üzgünüm..
annem sakarya ya abimin yanına geldi... abim cumadan beri hasta hatta dün hastaneye kaldırılmış falan... grip... annem de bu sabah geldi... doğum olunca da bana gelecek... üzülme sebebim ise kıskançlık mı yoksa gerçek mi bilmiyom ama annemin bu tavrı beni üzdü...
düşünüyorum herkezin annesi yanına geliyo ya da doğumda yanında olcak benimki doğumdan sonra gelecekmiş.. dayanamazmış.... oysa şimdi benim bişiy yapamadığımı falan biliyo.. bel ağrılarımı... en azından destek olsa....
geleyim mi diye teklif bile yok... en başta da tavrını koydu doğumda ben gelemem diye... tamam tansiyon şeker falan var ama en azından gelirim desin ben gelme diyim... moralim bozuldu ağlamak istiyorum...
zaten evlenirken evi yerleştirirken de yoktu... her şeyi eşimle yaptık... son temizliği kaynanamla... annemler nikah salonuna geldiler ordan eve geldik her şey hazırdı yani... kaynanam nikahtan 2 gün önce geldi yard edeyim diye... (biz ist nikah yapıp sonra düğün yaptık) offfff bunlar şimdi nerden aklıma geldiyse sabah sabah... canım sıkıldı...... sizce ben abartıyo muyum..........
senden çok kaynananı anıyoz biznaniknanik eğilme işini bilmiyorum zaten ben eğilemiyorum dahain şenay bide dil çıkarıyoo..valla şu anda örgü yapıo ben de netteyim..amannn artık alıştık iice birbirimize napim katlancam artık canım kocam için...bu arad biraz önce yazmıştın ya bu adamı hakediyomuyum diye aynı şekilde benim eşimde melek gibidir ee bende azcuukk cadı olunca bu adamı hakediyom mu diom valla...kaydirigubbakcemile3delikafadulden...........
ya bide sabah cvplarsınız belki arkadaşlar şu eğilme işi kafamı bozdu be mecburen çok eğili bükülüyorum hiç eğilmesem 5 10 kez wcde eğiliyorum çünkü alafranga..canım sıkıldı yaa bişey olmaz demi..allah korusun oğlumun biyerleri kırılırsa ne yaparız...senağlama
herkesi çok çok öpüyorum dularım sizlerle kızlar valla..inşallah herşey çokkkk güzel olacak..sizde beni unutmayın emi kızlarrrrr...a.s.:teytey:
bu ne yaaaaaaaaa hay maşallahhhhhhhhhhhhvalla 7 kalktım iki odanın camını sildim (uyanınca dış kısmını kocama sildirdim tabi :) kahvaltı hazırladım kocişe amaann bugün ii yarın kötü olurum yine amma dengesiz haa vücudum da beynim de...
ahada 7 ci koyun belli oldu günüde doldu zaten kızlar 38 de gelir derlerekimin bebiş çıkmıştır şimdiye ne güzeldira.s.
ve kızlar ben 4.30 da bir sancıyla uyandım ve belimde ağrılar hafifi hafif devam ediyor....Allahım hayırlısını versin de 7.koyun olabilme ihtimalini görüyorum kendimde
bacaklarımızın arasındakini????????????:roflol::roflol::roflol:kızlar yaa ben acayip bacaklarımı açarak yürümeye başladım ve çatı kemiğim çook mu açıkdı ne resmen bacaklarımın arası acayip ayrıldı valla doğurcakmışım gibi geliyo kemiğin büyüdüğünü sizde hissettiniz mi bacaklarınızın arasında ki???
kuzum bak bende de benzer bi durum var gerçi biz aynı şehirdeyiz ama kayınvalideme bakıyorum görümcemin halen peşinde bebek gibi ilgileniyo onunla annem daha önce kız kardeşim doğum yaptı doğumlarda yanındaydı ama 3 gün falan sonra durmadı kızkardeşim yalnız baktı herkesin yapısı farklı ama görümcemle bende farklıyız o hep yardıma ihtiyaç duyar bende herşeyi kendi başıma yapmaya alışmışım çünkü annem hep öyle davrandı şimdi raporunu kullanmadı doğumda izin alabilmek için ama öyle kırk gün falan da durmaz yanımda taş çatlasın 5 gün daha bizler evlenmeden kimse bana güvenip çocuk doğurmasın derdi ama illaki bizi düşünüyolar eminim fakat yapı meselesi işte sineye ekiceksin geçmişide kurcalayıp kendinii iice üzmeyaa kızlar bişiy dicem size.. doğumla açılmayla ilgisi yok ama biras üzgünüm..
bi daha aç anket bak napıyorum sana pis sümüklü:mymeka:ya Allah'ın işi işte herkes şenaya oy verdi en az oyu alanalardan iri doğuruo hihihihihi yok bi daha anket falan yaaaaaaaaaa
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.:çok üzgünüm:benimde ailem sakaryada çok çok zor bi hamilelik geçirdim düşük tehlikem oldu doktorların en beterine çattım psikolojim altüsttü benimde annem geliyor fakat en fazla 1 hafta kalıyordu abim ve gelinlee birlikte oturuyolarlar torunu özledim falan diye dilinden düşürmüyor ve bi bahaneyle gidiyordu.arkasından çok ağlardım.benim kayınvalidem de yok biz evlenmeden önce rahmetli olmuş kayınpederimin 2. eşi var tabi onunda umurunda değilim.kendimi önemsiz değersiz hissedip bütün gün ağladığım oluyordu ama alıştım ne yapayım annem 1 2 hafta sonra gelecek o ara bişey olsa vicdan azabı duyacak eminim.sen kendini üzme bebişini düşün Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin yine her zaman onlar yanımızda :çok üzgünüm:
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, benim annemde sözde doğumdan önce yanımda olacaktı ama bir haftadır tansiyonu yüksek ve rahatsız... belki doğumda yanımda olamayacak, kayınvalidem geliyor şehirdışından, gerçi çok severim onuda o ayrı ama genede insan kendi annesini arıyor işte... aslında kadıncağızın suçu yok sonuçta hasta ama insan işte hamilelikten alıngan oluyor, annesine nazlanmak istiyor.. bizler anne olucaz ama bence hala annelerimizin kuzularıyız o yüzden endişelenme... ben artık üzülmüyorum hatta kendimi alıştırdım bile annemin gelmemesine.. ben kızımı kucağıma sağ salim alayımda gerisi elbet çözülebilir bir şekilde..bak istersen ben geleyim iki hamiş bağıra çağıra doğururuz ne dersin :teselli:
cnm benimde 2 abim var annemde büyük abmi çok sever yani onun yeri başkadırbenim abim bekar canım... tamam şimdi hasta ama normalde de genelde olduğu gibi ona düşkündür annem... hiç laf söyletmez... bi de benim eşimi pek sevmez... yani çok da onaylamadıkları bi evlilik yaptım... be istedim diye oldu... ama başka kızı da yok ki insan bööle soğuk olur mu....
herkesin annesi kızının evini yerleştireyim akıl vereyim diye uğraşır benim ki kaynananla temizleyin dedi....
eşyalar geldi ev yerleşti nikaha 2 gün kala kaynanam geldi son temizlik yaptık.. annemler de o esnada sakaryadaydı yine...
offffff... aslında doğum yaptığımı söylemesem ararlarsa söylsem ne güsel olur ama bu defa suçlu ben olurum... ayyy yaaaaa.... neler diyorum ama çok üzüldüm...
eşim annenin yanında daha rahat olursun o gelsin istersen doğumda dedi... ben de hasta o yollarda bişiy olur demiştim... şimdi annemin yanına geldiğini öğrenince neler düşüncek kimbilir... yani ben düşünürdüm... offf dua edin bana yaaa bu psikoloji çok kötü.....
şenay valla hiç güleceğim yoktu hee söölemesen farketmem nasıl yazmışım ööle 10 dk güldüm valla kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?