betül19, ayem2007, behiyeesen, benanber, bursasu, chveneburi, cicekcicek, dinozzo, dozkan, Esennn, galatea79+, geda, megul, Ruveydax, selinay2002, sev_rey, s_ebru, tuğçe8, şen_ay, ŞİRVAN
selam milleet !!! dün sola doğru yatmaya çalışırken birazda göbek küstüne yattım farkındayım.sabah bebek hareket edince çok sevindim.bu arada siz işleri bitirdiniz mi ya!benim evi bişey götürüyor.
bir de gögüs ucum yara oldu.sizinkiler ne alemde.krm aldım 13 güne iyileşir mi?offfffffffffffff
pardon betülcüğümde gögüsünü yara yapmayı nasıl becerdinnnnnnnnn merak ettim bak şimdiii
pardon betülcüğümde gögüsünü yara yapmayı nasıl becerdinnnnnnnnn merak ettim bak şimdiii
kızlar üzülmeyin yaa Allah bizlere öyle bir güç verecekki bebişleri kucağımıza aldığımızda zaten kimseye o kdr da ihtiyacımız olmayacak . ama eğer çok üzülüosanız neden bunu annenize söylemiorsunuz ben onu anlamadım ben herşeyi söölüorum naz yapıorum o zaman işe yarıo
hepimiz birimiz birimiz hepimiz için göbeklerin gücü adınaaaaaaaaaaaa
delikafadulden
anam ben bişey yapmadım ucu kendiliğinden yarıldı.nedeni hamilelik ve göğüslerimin aşırı büyümesi olabilir.şimdiden böyle olunca insan steres giriyor.açılan göğüs kapanır mı ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!delikafadulden
yapmayın yaaa. böyle kırmızı çizgilerlemi dolanıcaz biz...,
ben bir daha bikini giyemeyecekmiyim...
çiçekkk özele bak
Şimdiden güle güle kullan saçlarını.Kendine gelirsin, iyi olur.
Hadi canım hayırlı olsun.Sağlıkla gelsin kızın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?