2009 Nisan Anneleri buraya

pardon betülcüğümde gögüsünü yara yapmayı nasıl becerdinnnnnnnnn merak ettim bak şimdiii

kızlar üzülmeyin yaa Allah bizlere öyle bir güç verecekki bebişleri kucağımıza aldığımızda zaten kimseye o kdr da ihtiyacımız olmayacak . ama eğer çok üzülüosanız neden bunu annenize söylemiorsunuz ben onu anlamadım ben herşeyi söölüorum naz yapıorum o zaman işe yarıo

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. iyiki varsınız... içimi döküp rahatlayabileceğim kimse de yok şuan herkes işte... ben yalnız bunalım..... şimdi sizler olmasanız çok daha kötü olurdum heralde.... çok çok sağolun....

delikafadulden
pardon betülcüğümde gögüsünü yara yapmayı nasıl becerdinnnnnnnnn merak ettim bak şimdiii

anam ben bişey yapmadım ucu kendiliğinden yarıldı.nedeni hamilelik ve göğüslerimin aşırı büyümesi olabilir.şimdiden böyle olunca insan steres giriyor.açılan göğüs kapanır mı ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!delikafadulden

anneme söylesem kabul etmez.... o yüzden içimde yaşıyorum canım.... evet engel olabilirsem bırakcam üzülmeyi ağlamayı... gidip kahvaltı yapcam.....

betül bence krem sürüceene açık bıraksan o yarar urusa hatta sütyen falan da giymesen daha iyi yinede sen bilirsin bence krem sürerek yarık kapanmaz

çiçek bu göğüs kremlerini çok övüyorlar kurudukça yarıldı zaten.kıçımı kaldırıp bir cildiyeciye gitsem mi acaba?

olmuştur inşallah,sultancım saol canım,bu ka kolaymıydı ya valla ne beceriksizmişim ha hiç merakım yok be

ay öslem maşallah kıs hiç 88 gibi durmuyosun ayrıca................................

yapmayın yaaa. böyle kırmızı çizgilerlemi dolanıcaz biz...,
ben bir daha bikini giyemeyecekmiyim...

sedef rengi olacak hehe giyersin bikini belli olmaz ama bu sene zor.............................

iide ben buraya degil avatara yapmak istiyommmm

ay didem maşallah canım ya hala yukarda gibi göbüş ama...............................

oğluşumun odasından görüntüler

güle güle kullanın canım çok güsel....................................

merhaba arkadaşlar. ben ağustos annesiyim.ama sizin sayfalarınızıda takip ediyorum.ilk sayfalarda doğum tarihlerinden cinsiyet tahmini yapmışsınız. nasıl olduğunu banada anlatyabilirmisiniz.

Şimdiden güle güle kullan saçlarını.Kendine gelirsin, iyi olur.

Hadi canım hayırlı olsun.Sağlıkla gelsin kızın inşallah.

teşekkür ederim.

saçlarımı boyattım kestirdim oooooohhhh güzel oldumm kendime geldimm yaa... zaten şişkoyuzz. neyse az kaldııı bebişimin karnımdaki hareketlerini özleyeceğim walla yaaa

anam ayın 17 si olmuş ben halen doğurmadım iyice yerleşti bunlar içime
sultanım ben fesatmıyım diilmiyim onu sordum çiçeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…