2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba arkadaşlar. ben ağustos annesiyim.ama sizin sayfalarınızıda takip ediyorum.ilk sayfalarda doğum tarihlerinden cinsiyet tahmini yapmışsınız. nasıl olduğunu banada anlatyabilirmisiniz.

bizmi yapışız nasıl yapmışız ayol bizdende herşey beklenir ozaman şeyimizin renginden bile tahmin yapacak kapasiteye sahiptik:))))))))))))))))
çin takvimidir o bacım çin

bizmi yapışız nasıl yapmışız ayol bizdende herşey beklenir ozaman şeyimizin renginden bile tahmin yapacak kapasiteye sahiptik:))))))))))))))))

yok ya eşinizin kendinizin falan doğum yıllarını yazıp banada bak falan demişsiniz. onu merak ettim. çin takvimini biliyorum yoksa.:teytey:

tuğçe koltuk altım şişmiş dedin peki acıyo mu dokununca. yani o şişliği bi elle içinde sert bi doku var mı?

evet canım ya acıyo biraz sert dokuda var dün bişey yoktu anlamadımki yarın kontrolüm var dr soracağım bakalım ne diyecek.artık haftada 2gün kontrole gidiyorummirmirmirmir

Ben de gördüm o ihtimali sende:)

Canım benim seni anlıyorum.Arkadaşlar yazılabilecek herşeyi yazmışlar zaten.Bana sadece üzülme demek kalmış:)

Ekim doğurdu ya ne güzel.Biz de sağlıkla alsaydık bebeklerimizi kucağımıza.

Bu arada Çiçek yeni bir anket falan mı açsan kimler Şenay'dan önce doğuracak diyedelikafadulden

Son düzenleme:

canım sen çalışıyordun dimi;

kontrole 1 hafta sonra gitsen olmazmı ?

37. hafta da yeniden gidip rapor alman gerekecek...

kız benanberrrrrrrrrr iyi fikir heeee tuttum bu fikrii ulannnnnnnnn biriniz daha benden önce çıkarmaya kalkmayın sıpalarınızı kafamın tasını attırmayınnnnnnnnnnnn yarın arıcam dr perşembe geliyorum al bu sıpaları dicem

anam ayın 17 si olmuş ben halen doğurmadım iyice yerleşti bunlar içime
sultanım ben fesatmıyım diilmiyim onu sordum çiçeğe
kız niye fesat olasın ben senin bi fesatlığını görmedim

ya ben hatırlıyorum sanki
aynen ölee:roflol::roflol:
canım ben içiorm hiçbişey olmas hem tadı çok güzelmişşşşşşşş
saol cnm bende yapçam kendime şimdi kızlaar banabişey olursa sorumlusu çiçektir
ona göre :))

yok ya eşinizin kendinizin falan doğum yıllarını yazıp banada bak falan demişsiniz. onu merak ettim. çin takvimini biliyorum yoksa.:teytey:
sanırım onu selinay yapıyodu selinay bi tanıdığına soruyodu

benim takvime göre ben maşallah36. haftadayım değilmi 36+1.2 olunca inşallah 37.haftada olacağız doğrumu

Son düzenleme:

ay canım bende çok bozuluyom annem ilgilenmeyince,tavır alıyom hemen valla..........................

kızlar duygusallaşmışsınız yine üzmeyin bebişleri,bende de bugün sancı oluyor birde koltuk altım şişmiş ne oluyo anlamıyorum hayırlısı

belki süt bişrikmiştir..................................

çiçek bu göğüs kremlerini çok övüyorlar kurudukça yarıldı zaten.kıçımı kaldırıp bir cildiyeciye gitsem mi acaba?

karbonatlı su sür canım...............................

anam ayın 17 si olmuş ben halen doğurmadım iyice yerleşti bunlar içime
sultanım ben fesatmıyım diilmiyim onu sordum çiçeğe

kıs napacan ne kadar kalırlarsa o kadar iyi hayırlısı bakalım.............................

napacam ben iki tane koç burcuyla selinay ciğeri miğeri gelişmiştir bu sıpaların insan ikizse ikizliğini bilir dimii çıkın gelin herşeyiniz hazır nedir yani su malağı gibi yatırıyonuz beni

kızlar dün akşam halamın kızı doğum yapmış,,
normal doğum --3 saat sancı çekmiş,, ama sonunda kızına kavuşmuş...
dikişi varmış... biraz önce aradım.. sesi gayet iyi geliyordu..
allahın izniyele bizde bir kurtulalım ...

24 mart deniyordu... 17 martta doğum gerçekleşmiş,, 3400 gr.. maşallah. Elif Su

canım sen çalışıyordun dimi;

kontrole 1 hafta sonra gitsen olmazmı ?

37. hafta da yeniden gidip rapor alman gerekecek...

Aslında haklısında doktor beni geçen hafta için çağırmıştı gidemedim bu hafta gideyim diyorum.
bir de geçen gittiğimde kafamı karıştırdı bira. ben 31+6 biliyordum kendimi ultrasona çıknca doktor 12+5 dedi. şimdi benim hesaplarıma göre 35+6 da gideceğim.
belki diyorum 36+5 filan der raporu hemen alırım :lepi:

ya kızlar blg bazı tuşalrı çalışmıyor dün akşam su döktük ve sonrada g*0tt*0 ,bazı harfler gelmed*0 daha,fön mak*0nes*0yle kuruttuk ama anca bu kadar toparlandı ya,bu arada herkese günaydın d*0cem olmayacak ama ben d*0*0m y*0nede,muhtarcım sana msj attım ama aldınmı b*0lemed*0m hoş msj attım sonra baktım saatesöz br daha msj atmayacam akşam ,dün konuştuğum arkadaşlarımdan özür d*0l*0yorum,ş*0md*0 geçm*0ş*0 ok*0*0m gel*0yorum,du bakalım olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…