merhaba arkadaşlar. ben ağustos annesiyim.ama sizin sayfalarınızıda takip ediyorum.ilk sayfalarda doğum tarihlerinden cinsiyet tahmini yapmışsınız. nasıl olduğunu banada anlatyabilirmisiniz.
kız ne özeli neler konuşuyonuz bakim siz özelden
ya urla nerde bilen varmı
bide kızlar dün doğuş maaka varya onun böğürtle çayını aldım buraya yazmışsınız
bi zaararı yoktur dimi içicemde
bizmi yapışız nasıl yapmışız ayol bizdende herşey beklenir ozaman şeyimizin renginden bile tahmin yapacak kapasiteye sahiptik:))))))))))))))))
çin takvimidir o bacım çin
şenay cevapladım sorunu fesat değilsin canım:)
yok ya eşinizin kendinizin falan doğum yıllarını yazıp banada bak falan demişsiniz. onu merak ettim. çin takvimini biliyorum yoksa.:teytey:
tuğçe koltuk altım şişmiş dedin peki acıyo mu dokununca. yani o şişliği bi elle içinde sert bi doku var mı?
ekimin bebiş çıkmıştır şimdiye ne güzeldira.s.
ve kızlar ben 4.30 da bir sancıyla uyandım ve belimde ağrılar hafifi hafif devam ediyor....Allahım hayırlısını versin de 7.koyun olabilme ihtimalini görüyorum kendimde
yaa kızlar bişiy dicem size.. doğumla açılmayla ilgisi yok ama biras üzgünüm..
annem sakarya ya abimin yanına geldi... abim cumadan beri hasta hatta dün hastaneye kaldırılmış falan... grip... annem de bu sabah geldi... doğum olunca da bana gelecek... üzülme sebebim ise kıskançlık mı yoksa gerçek mi bilmiyom ama annemin bu tavrı beni üzdü...
düşünüyorum herkezin annesi yanına geliyo ya da doğumda yanında olcak benimki doğumdan sonra gelecekmiş.. dayanamazmış.... oysa şimdi benim bişiy yapamadığımı falan biliyo.. bel ağrılarımı... en azından destek olsa....
geleyim mi diye teklif bile yok... en başta da tavrını koydu doğumda ben gelemem diye... tamam tansiyon şeker falan var ama en azından gelirim desin ben gelme diyim... moralim bozuldu ağlamak istiyorum...
zaten evlenirken evi yerleştirirken de yoktu... her şeyi eşimle yaptık... son temizliği kaynanamla... annemler nikah salonuna geldiler ordan eve geldik her şey hazırdı yani... kaynanam nikahtan 2 gün önce geldi yard edeyim diye... (biz ist nikah yapıp sonra düğün yaptık) offfff bunlar şimdi nerden aklıma geldiyse sabah sabah... canım sıkıldı...... sizce ben abartıyo muyum..........
Slm güzel anneler
çiçek teşekkür ederiz bilgiler için.
Hatunlar bişey soracam bu hafta sonu doktora gidecem. 36. haftamız dolmuş olacak sizce doktor tahlil filan yaparmı.( çatı muayenesi,nst vb.)
şimdiden beni sıkıntı aldı
kız niye fesat olasın ben senin bi fesatlığını görmedimanam ayın 17 si olmuş ben halen doğurmadım iyice yerleşti bunlar içime
sultanım ben fesatmıyım diilmiyim onu sordum çiçeğe
ya ben hatırlıyorum sankibizmi yapışız nasıl yapmışız ayol bizdende herşey beklenir ozaman şeyimizin renginden bile tahmin yapacak kapasiteye sahiptik:))))))))))))))))
çin takvimidir o bacım çin
saol cnm bende yapçam kendime şimdi kızlaar banabişey olursa sorumlusu çiçektircanım ben içiorm hiçbişey olmas hem tadı çok güzelmişşşşşşşş
sanırım onu selinay yapıyodu selinay bi tanıdığına soruyoduyok ya eşinizin kendinizin falan doğum yıllarını yazıp banada bak falan demişsiniz. onu merak ettim. çin takvimini biliyorum yoksa.:teytey:
yaa kızlar bişiy dicem size.. doğumla açılmayla ilgisi yok ama biras üzgünüm..
annem sakarya ya abimin yanına geldi... abim cumadan beri hasta hatta dün hastaneye kaldırılmış falan... grip... annem de bu sabah geldi... doğum olunca da bana gelecek... üzülme sebebim ise kıskançlık mı yoksa gerçek mi bilmiyom ama annemin bu tavrı beni üzdü...
düşünüyorum herkezin annesi yanına geliyo ya da doğumda yanında olcak benimki doğumdan sonra gelecekmiş.. dayanamazmış.... oysa şimdi benim bişiy yapamadığımı falan biliyo.. bel ağrılarımı... en azından destek olsa....
geleyim mi diye teklif bile yok... en başta da tavrını koydu doğumda ben gelemem diye... tamam tansiyon şeker falan var ama en azından gelirim desin ben gelme diyim... moralim bozuldu ağlamak istiyorum...
zaten evlenirken evi yerleştirirken de yoktu... her şeyi eşimle yaptık... son temizliği kaynanamla... annemler nikah salonuna geldiler ordan eve geldik her şey hazırdı yani... kaynanam nikahtan 2 gün önce geldi yard edeyim diye... (biz ist nikah yapıp sonra düğün yaptık) offfff bunlar şimdi nerden aklıma geldiyse sabah sabah... canım sıkıldı...... sizce ben abartıyo muyum..........
kızlar duygusallaşmışsınız yine üzmeyin bebişleri,bende de bugün sancı oluyor birde koltuk altım şişmiş ne oluyo anlamıyorum hayırlısı
çiçek bu göğüs kremlerini çok övüyorlar kurudukça yarıldı zaten.kıçımı kaldırıp bir cildiyeciye gitsem mi acaba?
anam ayın 17 si olmuş ben halen doğurmadım iyice yerleşti bunlar içime
sultanım ben fesatmıyım diilmiyim onu sordum çiçeğe
canım sen çalışıyordun dimi;
kontrole 1 hafta sonra gitsen olmazmı ?
37. hafta da yeniden gidip rapor alman gerekecek...
benim takvime göre ben maşallah36. haftadayım değilmi 36+1.2 olunca inşallah 37.haftada olacağız doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?