2009 Nisan Anneleri buraya

offffffff ben uzancam biraz.belim koptu resmen.hadi güzel güzel sohbet edin sataşmayın birbirinize.he he he annelik moduna gireyim dedim.öptüm hepinizi.

neyse kızlar ben demin siz kek diyince kek yaptım 2 tane attım fırına birini akşama çıkarırım diğerini buzluğa atıvercem fiir verenin fikrine sağlık:)

kız sen ne hamaratsın öyle aferin valla

ya ben şu yemek yapmak olmasaydı ne olurdu yaaa keşke biri yemek yapsa hayatımın sonuna kadar
ben yemek yapmaktan nefret ediyorum
belkide kendi yemeğimi yemediğim için olabilir
ya ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum yaa

napiim yapcak başka bişey olmayınca yemek yapıo insan dağ başında

aynı sorun bende de var... yemek yapmak da yemek de istemiyorum... zaten psikolojim bozuk...

size çok katılamasam da okuyorum... ortamınıza olumsuz hava vermemek için sadece takip... kızım için bişiyler yemeliyim ama ne............

şirvan cebin çalıyo bacım

çalsın boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr

şşşş sakin ol şenay :):)
derin derin nefes al hih hoh hih hoh
heh öle heheheheh:roflol::roflol::roflol::roflol:
,

bende göbeğinden bastırsam mı -- kolay çıksın inatçı keçiler...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar inşallah doğumlarımızda böyle gülerek çabucak olur... :1hug:

Ben aslında doktora bebeğin hareketleri yavaşladı diye gitttim.Ama sancıda çıkınca çok şaşaırdım.Tabii doktorda şaşırdı.Çünkü beni gelecek salıya doğuam çağırdı.Ozamana kadar açılman olacak devam ettireceğiz dedi.Hatta hastanedeyken 24 mart sabahına en erken saate randevu aldırdı bana.
Bebişimin hareketleri iyiyce azaldı.Dün iki kere nst çekildi çok şükür herşey iyi görünüyor.Ama bekliyorum çünkü sancılarım var.Zaten doktorda bekle dedi her an.
Bu arada dün doktora gitmeden bende kestim kendimi.Sıkma canını bu konuda hepimiz yapıyoruz.Ebe muayene ederken bir de kananmam oldu.Korktum birşey olacak diye.

bende geldim yürüyüşten sağsalim....car car konuştum diye yufkacıya yürüdüm 2 kilo aldım yufka akşam kendime iş çıkardım ohh ohh....gecede bugünün yemeğini yapmıştım zati 1.30 ta......yarında kek ve kurabiye yaparsam deymeyin keyfime...
bu arada alınan arkadaşlar olmuş ama burdada bu durumlarla neşe bulamıcaksak hiç yazışmayalım daha iyi...biz kişilerle ve çektiği acılarla değil; her birimizin ortak paydalarına gülüyoruz ne yapalım.....koskoca kadınlar olduk şimdiden bunları kafaya takarsak karnımızdaki bebekleri önyargılı yetiştiririz.....birazcık daha tölarans he birazcık....çiçekcim kekler neli güzelim

cnm senin neden sürekli moralin bozuk yaa yapma böyle

amin inşallah şirvan

niye kendi yaptığını yiyemiyosun gebeliktenmi hepmi öyleydi
napiim yapcak başka bişey olmayınca yemek yapıo insan dağ başında
dağ çiçeki bu dondurucuda kek olayının sonuçlarını çok merak ediyorum yani ısıtırken ıslak ıslak olmazmıki
hayatım takma kafana artık bebişini düşün annesi üzülünce oda üzülür yazık prensese
katılıyorum bacımmmm

ya hep böyledim de hamileliktendahada beter oldumk hep hazır şeyler var dolapta sebze arsan bulamazsın
zaten alsamda bozuluyor
yapıyorum yemeği yerken midem kalkıyor kesin çıkarıyorum yaafisfisfis

kızlar kek, börekten bahsediyorsunuzzzz..

açıktık burda,,,,

akşam yemeğinde ne yaptınız bariii ..
onlarıda yazın fikir olsunnnnnn

Allah neşenizi artırsın çatlak nisan anneleri hepimiz artık biran önce doğurmak istiyor gedacığım benimde moralim bozuk heran vucudumda bişey çıkıyor ya deli olacağım yinede çok şükür bebişe sorun olmasında bu arada herkesi sima olarak gördüm bir ben gizemimi koruyorum :))

ben musakka yaptım ama yalnızca patlıcandan değil kabak ve patateste var içinde yani kendini musakka zanneden ama musakka olmayan bir yemek ve şehriye çorbası.......cacıkta yapıcam o gadder

ya arkadaşlar betül ü biliyoruz hayat ist lada tanıştık çok şükür bi ege denizi kaldı gerçi o hem marta hem buraya yetişemiyo sanırım ama onuda bekliyoruz gelsin yanii nisan görünümlü mart annelerine nasılsa çogumuz martta doğurucaz

tuğçe o zaman sen de koy resmini biz de seni görelim haksızlık olmasın dimi amakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…