neyse kızlar ben demin siz kek diyince kek yaptım 2 tane attım fırına birini akşama çıkarırım diğerini buzluğa atıvercem fiir verenin fikrine sağlık:)
kız sen ne hamaratsın öyle aferin valla
ya ben şu yemek yapmak olmasaydı ne olurdu yaaa keşke biri yemek yapsa hayatımın sonuna kadar
ben yemek yapmaktan nefret ediyorum
belkide kendi yemeğimi yemediğim için olabilir
ya ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum yaa
kız sen ne hamaratsın öyle aferin valla
ya ben şu yemek yapmak olmasaydı ne olurdu yaaa keşke biri yemek yapsa hayatımın sonuna kadar
şirvan cebin çalıyo bacım
,şşşş sakin ol şenay :):)
derin derin nefes al hih hoh hih hoh
heh öle heheheheh:roflol::roflol::roflol::roflol:
seninde mi göğsün yara oldu.vajina meselesi 2 ay falan önce göbekten dolayı orayı göremeyince tuvalette ha gayret yıkarken çizdirmişim kan geldi.dış yüzeyden.önce ben bebişe bişey oldu diye stres yaptım elimi yıkadım aynayı aldım baktım ohhh dedim.dıştan bir yeri kanatmışım.arkadaşlarda kendi aralarında çok komikmiş gibi yara ve kan konusunu paslaşarak bınu konuşarak eğleniyorlar,alay ediyorlar.durum bu.
sen ne yaptn sancılar falan?bebek nasılmış?:1hug:
cnm senin neden sürekli moralin bozuk yaa yapma böyleaynı sorun bende de var... yemek yapmak da yemek de istemiyorum... zaten psikolojim bozuk...
size çok katılamasam da okuyorum... ortamınıza olumsuz hava vermemek için sadece takip... kızım için bişiyler yemeliyim ama ne............
amin inşallah şirvançalsın boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr
,
bende göbeğinden bastırsam mı -- kolay çıksın inatçı keçiler...
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar inşallah doğumlarımızda böyle gülerek çabucak olur... :1hug:
napiim yapcak başka bişey olmayınca yemek yapıo insan dağ başında
niye kendi yaptığını yiyemiyosun gebeliktenmi hepmi öyleydikız sen ne hamaratsın öyle aferin valla
dağ çiçeki bu dondurucuda kek olayının sonuçlarını çok merak ediyorum yani ısıtırken ıslak ıslak olmazmıkinapiim yapcak başka bişey olmayınca yemek yapıo insan dağ başında
hayatım takma kafana artık bebişini düşün annesi üzülünce oda üzülür yazık prenseseaynı sorun bende de var... yemek yapmak da yemek de istemiyorum... zaten psikolojim bozuk...
size çok katılamasam da okuyorum... ortamınıza olumsuz hava vermemek için sadece takip... kızım için bişiyler yemeliyim ama ne............
katılıyorum bacımmmmbende geldim yürüyüşten sağsalim....car car konuştum diye yufkacıya yürüdüm 2 kilo aldım yufka akşam kendime iş çıkardım ohh ohh....gecede bugünün yemeğini yapmıştım zati 1.30 ta......yarında kek ve kurabiye yaparsam deymeyin keyfime...
bu arada alınan arkadaşlar olmuş ama burdada bu durumlarla neşe bulamıcaksak hiç yazışmayalım daha iyi...biz kişilerle ve çektiği acılarla değil; her birimizin ortak paydalarına gülüyoruz ne yapalım.....koskoca kadınlar olduk şimdiden bunları kafaya takarsak karnımızdaki bebekleri önyargılı yetiştiririz.....birazcık daha tölarans he birazcık....çiçekcim kekler neli güzelim
dağ çiçeki bu dondurucuda kek olayının sonuçlarını çok merak ediyorum yani ısıtırken ıslak ıslak olmazmıki
Allah neşenizi artırsın çatlak nisan anneleri hepimiz artık biran önce doğurmak istiyor gedacığım benimde moralim bozuk heran vucudumda bişey çıkıyor ya deli olacağım yinede çok şükür bebişe sorun olmasında bu arada herkesi sima olarak gördüm bir ben gizemimi koruyorum :))
anacım bizde öyle kekmiş poğacaymış börekmiş artmazzzzzzzzz hattaaaaaaa aaaaaaaaaa ne zaman bitti denirrr:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?