biz ailecek formumuzu arttırmamaya borçluyuz
ya arkadaşlar betül ü biliyoruz hayat ist lada tanıştık çok şükür bi ege denizi kaldı gerçi o hem marta hem buraya yetişemiyo sanırım ama onuda bekliyoruz gelsin yanii nisan görünümlü mart annelerine nasılsa çogumuz martta doğurucaz
benim kociş de formunu benim haklarımı da yemeye borçlukaydirigubbakcemile3
hepinizin mi eşi kilolu .. benim ki de zayıfcık... tabi bööle tembel karı olunca o da haklı
valla bende yemek konusunda 0 sıfırım ama benim koca 98 kilo maşallaaaaaaaaaaaaaah:1shok:kaydirigubbakcemile3
canım inşallah bende düşünüyorum ama kafam rahatlıyınca şimdi zor çekecende steye koyacanda ooooo ben uyuşuk oldum iyice 9 aydır yatıyuommirmirmirmirtuğçe o zaman sen de koy resmini biz de seni görelim haksızlık olmasın dimi amakaydirigubbakcemile3
bursasu tuğçe şenay ve nisan anneleri teşekkküler... duanızı eksik etmeyin... sanırım hormonların yanı sıra anlayışsızlıklar de var çevremde.... bi eşim zaten... ALLAH onlardan mahrum etmesin....
tuğçe beni nasıl gördün ki.....
canım inşallah bende düşünüyorum ama kafam rahatlıyınca şimdi zor çekecende steye koyacanda ooooo ben uyuşuk oldum iyice 9 aydır yatıyuommirmirmirmir
seni görmedim canım yani çoğunuzu demek istedim sende gizemini koruyorsun,dr tarih verdimi sana bizim aynı zamana denk geliyordu
bende yemek yaopmaya çalışıyorum malesef
annemi aradım gel bana yemek yap dedim vallaha
abimde bende kalcak evde tadilat var die çünkü gece işe gidiyor
uyuyamaz die 3gün bende ben ne yemek yaparım 3gün yaa
yok canım.. ama benim normal olcak sanırım yani hem drum hem ben ööle istiyoz.. kızıma da uyarsa:)
her iki elime de bandaj yaparak yatıyorum ama uyumak ne mümkün. Ben sordum doktoruma yapacak birşey yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?