2009 Nisan Anneleri buraya

aay bi uyuyayım dedim tam daldım annem aradı oflaya puflaya tekrar uyudum 5 dk geçmedi eşim aradı deliriyordum yine uyku yok yani ( ama dinlendim en azından ve sizin pasta börek muhabbetinizi iyiki kaçırmışım kesin çok cnm çeker kalkıp bişiiler yapardım :)))

bu arada şirvan sabah eşim spora başladı yazmıştın sölicektim unuttum o arada
benim kociş nerdeyse bi yıldır haftada iki gün yüzüyo bi gün de fitnessa gidio ama tık yokkaydirigubbakcemile3
boğazını tutmadan olmuyo anacım

:lepi::lepi::lepi::lepi:

bursasu tuğçe şenay ve nisan anneleri teşekkküler... duanızı eksik etmeyin... sanırım hormonların yanı sıra anlayışsızlıklar de var çevremde.... bi eşim zaten... ALLAH onlardan mahrum etmesin....

tuğçe beni nasıl gördün ki.....

bırak zayıf olsun bizimki 85 kilo karaciğer enzimlerii vesaire durmadan ölçtürüyoruz kilo iyi bişi değilllllll ne kadar zayıf okadar sağlık

ben dr uma ulaşmaya çalışıyorum çarşamba telde görüşelim demişti gündüz çok yoğun oluyo rahat konuşulmuyo şimdi arayım dedim ulaşamadım yine

bende yemek yaopmaya çalışıyorum malesef
annemi aradım gel bana yemek yap dedim vallaha
abimde bende kalcak evde tadilat var die çünkü gece işe gidiyor
uyuyamaz die 3gün bende ben ne yemek yaparım 3gün yaa

tuğçe o zaman sen de koy resmini biz de seni görelim haksızlık olmasın dimi amakaydirigubbakcemile3
canım inşallah bende düşünüyorum ama kafam rahatlıyınca şimdi zor çekecende steye koyacanda ooooo ben uyuşuk oldum iyice 9 aydır yatıyuommirmirmirmir

seni görmedim canım yani çoğunuzu demek istedim sende gizemini koruyorsun,dr tarih verdimi sana bizim aynı zamana denk geliyordu

yok canım.. ama benim normal olcak sanırım yani hem drum hem ben ööle istiyoz.. kızıma da uyarsa:)

bende yemek yaopmaya çalışıyorum malesef
annemi aradım gel bana yemek yap dedim vallaha
abimde bende kalcak evde tadilat var die çünkü gece işe gidiyor
uyuyamaz die 3gün bende ben ne yemek yaparım 3gün yaa

Allah yard olsun canım... hele bu zamanlarında daha bi zor geliyo insana.....

yok canım.. ama benim normal olcak sanırım yani hem drum hem ben ööle istiyoz.. kızıma da uyarsa:)

inşallah gedacığım dilediğin gibi olur,hepimiz bebişlerimizle sağlıkla atlatırız inşallahkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…