gelicekmi bariibende yemek yaopmaya çalışıyorum malesef
annemi aradım gel bana yemek yap dedim vallaha
abimde bende kalcak evde tadilat var die çünkü gece işe gidiyor
uyuyamaz die 3gün bende ben ne yemek yaparım 3gün yaa
benimkide öyle dedi katlanıcaz mecburenher iki elime de bandaj yaparak yatıyorum ama uyumak ne mümkün. Ben sordum doktoruma yapacak birşey yok dedi.
inşallah gedacığım dilediğin gibi olur,hepimiz bebişlerimizle sağlıkla atlatırız inşallahkaydirigubbakcemile5
elevinya bacım bende 6 sene kaldım muşta
bu şirvan çakma muşlu sor bakalım gitmişmi hiç muşa anca oğlanın adını baran koyar
kızlar iyi akşamlar ....
yemeklerimi yaptım kocişimi bekliyom köfte,fırında kremalı patates,pilav bide zeytinyağlı barbunya yemek yapmayı çok seviyorum bide kocamın sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum ama maalesef benimkinin kilosu 76 boy 186 neresine yiyo bilmiyom yakıyor vücudu bende düzenli yiyim hemen kilo alrım erkekler bu konuda çık şanslı
şenay hangi mahalledesin yinede kızma ankaradasın en azından canım memleketim benim eşim van lı şimdilik uzun bi süre burda gibiyiz ama ankara burnumda tütüyo yazın gelcem türkiyenin en güzel şehrine aaah ah kızılayda ki simit dünyasından simit ayran ye bide samatyada kumpir yaaaa canım istiyo banane
gölbaşına bağlı bi köy ama konyaya daha yakın diyim sen anla artık bende batıkentte oturuyorumşenay hangi mahalledesin yinede kızma ankaradasın en azından canım memleketim benim eşim van lı şimdilik uzun bi süre burda gibiyiz ama ankara burnumda tütüyo yazın gelcem türkiyenin en güzel şehrine aaah ah kızılayda ki simit dünyasından simit ayran ye bide samatyada kumpir yaaaa canım istiyo banane
iran poğçası ne kız hiç duymadım vana gittim 3-4 sefer kahvaltı salonları meşhur diye biliyorum ama iran poğaçasını hiç duymadımkız orada da varya simit dünyası hem oranın yemekleri buraya göre süper simit dünyasına git benim yerime iran poğçası yee
kızlar iyi akşamlar ....
yemeklerimi yaptım kocişimi bekliyom köfte,fırında kremalı patates,pilav bide zeytinyağlı barbunya yemek yapmayı çok seviyorum bide kocamın sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum ama maalesef benimkinin kilosu 76 boy 186 neresine yiyo bilmiyom yakıyor vücudu bende düzenli yiyim hemen kilo alrım erkekler bu konuda çık şanslı
kız orada da varya simit dünyası hem oranın yemekleri buraya göre süper simit dünyasına git benim yerime iran poğçası yee
selam kızlar
ancak girebildim bugün.
dr.a gittim. çatı muayenem yapıldı. korkulacak bişey değil bence. acıdı canım biraz ama sonuçta normal doğumu göze almışım acısı içbişey o yüzden. normal doğuma engel bir durum yok şu anda.
bebiş 2800 gr olmuş. 3 kg bekliyodum ama dr normal dedi.
haftaya tekrar çağırdı ama bide belkide daha önce gelirsin dedi. şaka mı yaptı yoksa bişey mi gördü bilemedim. bakalım görücez.
gölbaşına bağlı bi köy ama konyaya daha yakın diyim sen anla artık bende batıkentte oturuyorum
iran poğçası ne kız hiç duymadım vana gittim 3-4 sefer kahvaltı salonları meşhur diye biliyorum ama iran poğaçasını hiç duymadım
Geçmiş olsun canım.Benimki de önümüzdeki pazartesi.Ben de atlatsam rahatlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?