2009 Nisan Anneleri buraya

bende yemek yaopmaya çalışıyorum malesef
annemi aradım gel bana yemek yap dedim vallaha
abimde bende kalcak evde tadilat var die çünkü gece işe gidiyor
uyuyamaz die 3gün bende ben ne yemek yaparım 3gün yaa
gelicekmi barii

her iki elime de bandaj yaparak yatıyorum ama uyumak ne mümkün. Ben sordum doktoruma yapacak birşey yok dedi.
benimkide öyle dedi katlanıcaz mecburen

elevinya bacım bende 6 sene kaldım muşta
bu şirvan çakma muşlu sor bakalım gitmişmi hiç muşa anca oğlanın adını baran koyar

aaah ah muş dedik bugün aklıma geldi 25 yaşında ünv.mezunu gencecik bi kızken 6 ay yolların kapandığı çoğu insanın türkçe bilmedi süphan dagında bi mezraya gittim ne günlerdi hatta o kadar ücra bi yerdiki köylü kadınlar aaa kadın öğretmen varmıymış buraya hep erkek geliodu dediler çok iyi insanlardı ama yaşam şartları çok zor allahım günümüze şükür

sorma hayatım ben de 20 yaşındaydım hasköyün köyüydü okulum ama 10 senedir kadın öğretmn göndermiyolarmış ilk ben gittim ne günlerdi ne yol yürüdük sırtımızda tüfekle 6 yılda herşeyi gördüm orda

kız şenay sen ne çok kalmışsın vay be desene sen şirvan dan daha muşlusun sonra ben en son da şivo he he he bu arada doğum izinlerimisd erken bitcek 6 nisanda doğarsa haziran başı okul yolu görünür karne gününe kadar rapor alayım seminere gideyim diom ama senin ikiz ya izinin yetişir galiba

çok kaldım valla 99 atamasıyım ben muştan sonra 2 bucuk sene çankırı şimdi ankaradayız ama ankarada çalıştığım okulu görsen muşa tayin iste dersin ikizlerde doğum öncesi 2 hafta fazladan izin var doğum sonrası bişey yok heyet raporu almam gerekecek

kızlar iyi akşamlar ....

yemeklerimi yaptım kocişimi bekliyom köfte,fırında kremalı patates,pilav bide zeytinyağlı barbunya yemek yapmayı çok seviyorum bide kocamın sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum ama maalesef benimkinin kilosu 76 boy 186 neresine yiyo bilmiyom yakıyor vücudu bende düzenli yiyim hemen kilo alrım erkekler bu konuda çık şanslı

şenay hangi mahalledesin yinede kızma ankaradasın en azından canım memleketim benim eşim van lı şimdilik uzun bi süre burda gibiyiz ama ankara burnumda tütüyo yazın gelcem türkiyenin en güzel şehrine aaah ah kızılayda ki simit dünyasından simit ayran ye bide samatyada kumpir yaaaa canım istiyo banane

ooooo süper menü afiyet olsun canım sen tuz atma sakınnn

kız orada da varya simit dünyası hem oranın yemekleri buraya göre süper simit dünyasına git benim yerime iran poğçası yee

gölbaşına bağlı bi köy ama konyaya daha yakın diyim sen anla artık bende batıkentte oturuyorum
kız orada da varya simit dünyası hem oranın yemekleri buraya göre süper simit dünyasına git benim yerime iran poğçası yee
iran poğçası ne kız hiç duymadım vana gittim 3-4 sefer kahvaltı salonları meşhur diye biliyorum ama iran poğaçasını hiç duymadım

offffffff ne yaptın öle çeşit çeşit.hamile hamile nasıl yaptın bu kadar....delikafadulden

selam kızlar
ancak girebildim bugün.
dr.a gittim. çatı muayenem yapıldı. korkulacak bişey değil bence. acıdı canım biraz ama sonuçta normal doğumu göze almışım acısı içbişey o yüzden. normal doğuma engel bir durum yok şu anda.
bebiş 2800 gr olmuş. 3 kg bekliyodum ama dr normal dedi.
haftaya tekrar çağırdı ama bide belkide daha önce gelirsin dedi. şaka mı yaptı yoksa bişey mi gördü bilemedim. bakalım görücez.

yaa hiç güzel değil burdaki simitler şekerli bişey sevmiom ben banane ben ankara istiyom bi ara rüyama bile girdide kardeşim otobüsle yolladı 30 tanekaydirigubbakcemile3hemde dondurucuda duruyo son 1 kaldı onuda mücevher gibi saklıyom eşim gülüyo hep bi gece ytiycem onu dio valla yesin görür gününü

Geçmiş olsun canım.Benimki de önümüzdeki pazartesi.Ben de atlatsam rahatlayacağım.

uf şenay köyün uzakmış gerçekten tuğçe bende duymadım iran poğaçası dalgamı geçion kız aklıma takma yarın buldururum sonra:)canlar ben çıkıyom komşuya gitcem oturmaya kocişte geç gelcek öptm görüşürüz yarın kuzucukların analarıııııııııııııııııı

Kızlar keki ısıtmıyosunuz buzluktan çıkınca 2 saat önce fln çıkarmanız yetrli olur.................................bide ikiye üçe bölüp koyun sonra tekrar dondurmak bakteri üretiyo biliyosunuz........................................

şenay ilkokul öğretmenimisin kıs sen......................

canım poğça şeklinde içi ful cevizli üzerinede fıstık döküyorlar çok leziz bende orada 1,5 yıl kaldım iş sebebiyle 10 kilo aldım ocak başı köpüklü ayranlar anammm neyse biryerimiz şişmesin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…