2009 Nisan Anneleri buraya

canım işin şakası bir yana ben Ankaranın kaldırımlarını bile özlemiştim şimdi hamd olsun çok zor ama güzel şehir

ayyy aliyeeee... çok mu zor geçti çatı muayenesi... ay ben de korktum şimdi.. iyi hadi gözün aydın atlatmışsın Rabbim hakkında hayırlısını versin
şenaaaayy... maşallah sana.... ayy ben hiç göze alamıyom ne biçim eğitimciysem......

Aliye komik ama ben de birşey soracağım.Elbise falan daha mı rahat olur acaba muayene yapılırken?Ya cidden komik oldu ama ne yapayım.

Aliye komik ama ben de birşey soracağım.Elbise falan daha mı rahat olur acaba muayene yapılırken?Ya cidden komik oldu ama ne yapayım.

yok bence komik değil... tecrübesini paylaşsın bizleeee...... aliyecik ne diyosun....

hadi hayırlısı bakalım

hee bacım bilmiyomuydun sen öğretmen olduğumu bide keki ısıtmıcaz nasıl olacak valla bu kek işine aklım ermiyo

valla ne bilim başa gelince çekiliyo heralde türk filmi gibidir benim doğu maceralarım

Benimki son haftasına kadar bekleyecek gibi geliyor ama bakalım.Sen benden önce doğurursan gör bendeki paniğidelikafadulden
bana da hep erken gelicek gibi geliyor hadi hayırlısı. canım seni bırak buradaki kızlar doğurdukça panik oldum ben

yok canım ya hiç zor değildi 3-5 sn sürdü. benim dr.um erkek bide. ama hiç bakmadı sadece eliyle baktı.

canım komik olurmu ben de bugüne kadar hep onu düşündüm elbiseylemi gitsem diye. ama kilotlu çorap giyip çıkarmak zor olucaktı. zaten dr. yardımcısı bi örtü tutuyo o bile görmüyo hiçbiyerini. sonrada o örtüyü etek gibi tutup çıkıyosun masaya. üstüm örtülüydü zaten dediğim gibi dr hiç bakmadı zaten. elbise var gibi rahat oldu yani.

valla aynı oluyo kek şenaycım hatta daha lezzetli oluyo........................

öğretmen olduğunu biliyorumda ilkokul olduğunu bilmiyodum ...........................................

dr umda deli etti beni az önce konuştuk anla artık seni kandırıyorum 1 hafta 1 hafta diye oyalıyorum dedi yaaa sancılanmamı bekliyomuş 38 e kadarda beklicekmiş çok moralim bozuldu çünkü o bi hafta diyince ben psikolojimi ona göre hazırlıyorum herkesin kendi yapısı var ben belirsizlik olunca kafayı yiyorum en başta 38 deseydi ohh şimdi ne rahattım baştan beri 35 dedi kendimi ona göre hazırladım yaaa yani biliyorum şimdi diceksiniz ki aman bebeklerin sağlığı önemli tabiki benim içinde onlrın sağlığı önemli ama başta söyleseydi psikolojim böyle bozulmazdı kesin böyle kalıcam doğuramıcam ben yaa

cevap veren olmuştur mutlaka ama geçmiş çok birikmiş dayanamadım yazayım dedim
bizim girdiğimiz nst aletindede düğme felan yok bende anlamadım madem biz anlayacaz bebek hareketini nst ye ne gerek var.benimki tekme atınca hemşire bakıyor tekme atmış diyor,düğme felan bilmiyorum bende canım..

bende de ilk 3 aydaki gibi bir iştah var görmeyin yani çok yiyorum ya walla fil olucam yakında :roflol:bende niye hiç iştasızlık olmuyo :çok üzgünüm:

bendede iştahsızlık yok keşke biraz olsa özellikle çikolata istemese canım çok mutlu olucam..

iyi akşamlar nisan meleklerinin anneleri
biz bugün kızımla pek keyifliyiz.dr a gittik 34+3 2600gr olmuş prensesim.kan sayımı falan yapıldı herşey normal akıntım biraz fazla dedim alttan muayene edelim dedi doktorum çatı muayeneni de yaparız bu arada dedi süpriz oldu son haftalarda yapılacak sanıyordum
ama hiç korkmayın kesinlikle acımıyor kendinizi kasmayın yeter iyiki etek giymişim giderken daha rahat oldu
normal doğum yapabilirmişim tabi bizimki 3.5 kilo üstüne çıkmazsa :)
renkli ultrasonda gördüm tombiş yanaklarını aynı bana benziyor :)))

Kızlar keki ısıtmıyosunuz buzluktan çıkınca 2 saat önce fln çıkarmanız yetrli olur.................................bide ikiye üçe bölüp koyun sonra tekrar dondurmak bakteri üretiyo biliyosunuz
canım ben hepsini dilimleyip koyuyorum kaç dilim lazımsa o kadar alıyorum içinden.
kendi kendine çözülmesini bekleyince daha ii oluyo ama acelesi varsa mikrodalgada da çözülünce gayet ii oluyo

maşallah canım bebişine.
çatı muayenesi de çıkmış aradan habersizce ii olmuş

Sağol Aliye ya valla kaç gündür aklıma takılıyordu.İçim rahatladı şimdi.

Sinehas sen iyisin değil mi?Birkaç gündür yoktun sanki ya da benim gözümden kaçtı.Merak ettim seni.

Maşallah canım kızına

ayy çok sevindim bizimki böyle şeylerden pek hoşlanmıyo anacım evlenir evlenmez buldu çocuğu kıymati yok bizimkinin ama senin adına çok sevindim inşallah hep kısmetli olur bebişinde sende..

şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah

hayırlısı olsun canım.Allah sağlıkla kavuştursun meleğine..

banada sezeryan kilolularda daha sakıncalı dedi dr bebeğe bakarken hareket edileceğinden daha zor kapanıyomuş dikişler acaba benimi kandırıyo bu adam...

slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz

dualarım seninle canım ama olmuşsundur büyük ihtimalle.
Allah sağlıklı bi evlat nasip etsin..

canım haklısın benimde inan aynı psikolojim artık kavuşmak istiyoruz bide korkular devreye giriyo günler çekilmiyo sezaryana gittim 2kez geri döndüm artık güzel sonuca ulaşayım istiyor insan ama belki bu bebeklerde bizim içinde en hayırlısıdır canını sıkma daha uzun zaman varmış gibi düşünki vakit birden geçsin

maşallah bebişe her kontrolün böyle güzel geçer inşallah

ya kızlar kereviz gebelikte sakıncalı diye bişi duydunuzmu ben bol bol yedim yaa içime kurt düştü

bende çok ydim bi sakıncası olsaydı çoktan olurdu heralde..
bu arada seninkilerin rahatı yerinde 36. haftayı gören ikizlerimiz 40 hafta otururlarsa rekor kıracaklar bu gidişle.

şenay bırak gaz yapsın sen ne düşünüosun kocan düşünsün ohhh fosur fosur hihahooooooooooooooo

alemsin çiçekcim heheheh
bu arada şenay rumelili didem deniz otururken kimler doğuruyor böyle nasıl iş bu
heralde çok heyecan yaptık bu gidişle hepimiz burada çene çalarken 40 haftayı bulacaz..

selam kızlar ..... ekim inşallah sağ salim yavrusuna kavuşmuştur darısı bizim başımıza...

bu arada galiba ben de grip odum :1no2:

ya kızlar ben ayak tırnaklarımı kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum...
iki büklüm oluyorum....

bende henüz< bi formül bulamadım canım bulan varsa heberim olsun..

kestim ama ,, belim gitti, göbek sıkıştı....
yaa şişkolar nasıl yaşıyor... allah yardımcıları olsun vallla...

bende bunu düşünüyordum tombullara kimse laf söyleyemez artık halbuki ne zormuş yaşam kilolular için..

geçmiş olsun iyuksel
sinehas nerelerdesin sen bakiim artık geceleri uyuyabiliyosun saınırım:))
chveneburi maşallah cnm bebeişine bende her gittiğimde renklide görüyorum bebişimi çok güzel oluyor tombiş tomiş yanakları görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…