yaa hiç güzel değil burdaki simitler şekerli bişey sevmiom ben banane ben ankara istiyom bi ara rüyama bile girdide kardeşim otobüsle yolladı 30 tanekaydirigubbakcemile3hemde dondurucuda duruyo son 1 kaldı onuda mücevher gibi saklıyom eşim gülüyo hep bi gece ytiycem onu dio valla yesin görür gününü
sağol güzelim.ben de bugüne kadar zor bekledim.atlattım. darısı başına.şimdi haftada 1 gidicez bakalım ne zaman gelicek bizim bebişler
Aliye komik ama ben de birşey soracağım.Elbise falan daha mı rahat olur acaba muayene yapılırken?Ya cidden komik oldu ama ne yapayım.
hadi hayırlısı bakalımselam kızlar
ancak girebildim bugün.
dr.a gittim. çatı muayenem yapıldı. korkulacak bişey değil bence. acıdı canım biraz ama sonuçta normal doğumu göze almışım acısı içbişey o yüzden. normal doğuma engel bir durum yok şu anda.
bebiş 2800 gr olmuş. 3 kg bekliyodum ama dr normal dedi.
haftaya tekrar çağırdı ama bide belkide daha önce gelirsin dedi. şaka mı yaptı yoksa bişey mi gördü bilemedim. bakalım görücez.
hee bacım bilmiyomuydun sen öğretmen olduğumu bide keki ısıtmıcaz nasıl olacak valla bu kek işine aklım ermiyoKızlar keki ısıtmıyosunuz buzluktan çıkınca 2 saat önce fln çıkarmanız yetrli olur.................................bide ikiye üçe bölüp koyun sonra tekrar dondurmak bakteri üretiyo biliyosunuz........................................
şenay ilkokul öğretmenimisin kıs sen......................
valla ne bilim başa gelince çekiliyo heralde türk filmi gibidir benim doğu maceralarımayyy aliyeeee... çok mu zor geçti çatı muayenesi... ay ben de korktum şimdi.. iyi hadi gözün aydın atlatmışsın Rabbim hakkında hayırlısını versin
şenaaaayy... maşallah sana.... ayy ben hiç göze alamıyom ne biçim eğitimciysem......
bana da hep erken gelicek gibi geliyor hadi hayırlısı. canım seni bırak buradaki kızlar doğurdukça panik oldum benBenimki son haftasına kadar bekleyecek gibi geliyor ama bakalım.Sen benden önce doğurursan gör bendeki paniğidelikafadulden
yok canım ya hiç zor değildi 3-5 sn sürdü. benim dr.um erkek bide. ama hiç bakmadı sadece eliyle baktı.ayyy aliyeeee... çok mu zor geçti çatı muayenesi... ay ben de korktum şimdi.. iyi hadi gözün aydın atlatmışsın Rabbim hakkında hayırlısını versin
şenaaaayy... maşallah sana.... ayy ben hiç göze alamıyom ne biçim eğitimciysem......
Aliye komik ama ben de birşey soracağım.Elbise falan daha mı rahat olur acaba muayene yapılırken?Ya cidden komik oldu ama ne yapayım.
hadi hayırlısı bakalım
hee bacım bilmiyomuydun sen öğretmen olduğumu bide keki ısıtmıcaz nasıl olacak valla bu kek işine aklım ermiyo
valla ne bilim başa gelince çekiliyo heralde türk filmi gibidir benim doğu maceralarım
nst olayı beni çok tedirgin ediyor.bizim doktor randevumuz sabahları.benim kızm sabahları pek hareket etmiyor.akşamcı.genelde şovuna 6 dan sonra başlıyor.hani bebek hareketien göre basıyormuşuz ya ben hareket hissetmeyince neye göre basacam da kasılma sancı anlaşılacak.çok uzattım ama kafama takılıp duruyoCADIARZU:uhm:
bende de ilk 3 aydaki gibi bir iştah var görmeyin yani çok yiyorum ya walla fil olucam yakında :roflol:bende niye hiç iştasızlık olmuyo :çok üzgünüm:
canım ben hepsini dilimleyip koyuyorum kaç dilim lazımsa o kadar alıyorum içinden.Kızlar keki ısıtmıyosunuz buzluktan çıkınca 2 saat önce fln çıkarmanız yetrli olur.................................bide ikiye üçe bölüp koyun sonra tekrar dondurmak bakteri üretiyo biliyosunuz
maşallah canım bebişine.iyi akşamlar nisan meleklerinin anneleri
biz bugün kızımla pek keyifliyiz.dr a gittik 34+3 2600gr olmuş prensesim.kan sayımı falan yapıldı herşey normal akıntım biraz fazla dedim alttan muayene edelim dedi doktorum çatı muayeneni de yaparız bu arada dedi süpriz oldu son haftalarda yapılacak sanıyordum
ama hiç korkmayın kesinlikle acımıyor kendinizi kasmayın yeter iyiki etek giymişim giderken daha rahat oldu
normal doğum yapabilirmişim tabi bizimki 3.5 kilo üstüne çıkmazsa :)
renkli ultrasonda gördüm tombiş yanaklarını aynı bana benziyor :)))
bana da hep erken gelicek gibi geliyor hadi hayırlısı. canım seni bırak buradaki kızlar doğurdukça panik oldum ben
yok canım ya hiç zor değildi 3-5 sn sürdü. benim dr.um erkek bide. ama hiç bakmadı sadece eliyle baktı.
canım komik olurmu ben de bugüne kadar hep onu düşündüm elbiseylemi gitsem diye. ama kilotlu çorap giyip çıkarmak zor olucaktı. zaten dr. yardımcısı bi örtü tutuyo o bile görmüyo hiçbiyerini. sonrada o örtüyü etek gibi tutup çıkıyosun masaya. üstüm örtülüydü zaten dediğim gibi dr hiç bakmadı zaten. elbise var gibi rahat oldu yani.
cevap veren olmuştur mutlaka ama geçmiş çok birikmiş dayanamadım yazayım dedim
bizim girdiğimiz nst aletindede düğme felan yok bende anlamadım madem biz anlayacaz bebek hareketini nst ye ne gerek var.benimki tekme atınca hemşire bakıyor tekme atmış diyor,düğme felan bilmiyorum bende canım..
bendede iştahsızlık yok keşke biraz olsa özellikle çikolata istemese canım çok mutlu olucam..
iyi akşamlar nisan meleklerinin anneleri
biz bugün kızımla pek keyifliyiz.dr a gittik 34+3 2600gr olmuş prensesim.kan sayımı falan yapıldı herşey normal akıntım biraz fazla dedim alttan muayene edelim dedi doktorum çatı muayeneni de yaparız bu arada dedi süpriz oldu son haftalarda yapılacak sanıyordum
ama hiç korkmayın kesinlikle acımıyor kendinizi kasmayın yeter iyiki etek giymişim giderken daha rahat oldu
kızlar haftasonu eşim sürpriz yaptı bana, ne zamandır doğum hediyesi alıcam sana diyordu bende gerek yok bebeğin başka bi ihtiyacını karşılarız diye geçiştiriyordum.. konu kapanmış gibiydi, bende çok takı takmasını seven biri değilim o yüzden dedim ki alma boşuna... o da düşünmüş doğum fotoğrafçısıyla anlaşmış, geçen bir arkadaşımız tutmuştu çok beğenmiştik resimleri... gerçi çoğu insana göre fazla lüks ama benim çok hoşuma gitti... sonuçta insan hayatında kaç defa doğum yapıyorki üstelik bizimki tüp bebek belki bir daha çocugum hiç olmayacak...hiçbişey beni bu kadar mutlu edemzdi.. tamam resimlerimizi çekecek birilerini bulurduk belki ama bu kadar profesyonel olmazdı sanırım.. o günü sabırsızlıkla bekliyorum..canım kocam benim arada hödüklüğü tutar ama bazende böyle ince düşünür işte çok seviyorum ben onu çokkkk....
şimdi hastaneden geldim meleğim çok iyiymiş veeeee dr teyzesi gün verdi 6 nisan geliyo kuzum inşallah tabii erkenci davranmazsa hayırlısıyla gel annem 6nisan büyük günümüz olacak inşallah
yok şirvancım etmedi bana geçen seferde sezeryan demişti kilolu olduğum için normal bana riskliymiş sezer ol dedi hatta bgn anestezi uzmanı ie görüştüm oda epidural yapalım o daha ugun dedi senin normailmi dedi en son
slm kızlar dr geliyorum yarın allah kısmet ederse 8.30 da sezaryana giriyorum haberiniz oln duanızı eksik etmeyin şuan çıkmalıyım annemlere gidiyorum inşş en kısa zamnda görşrz
canım haklısın benimde inan aynı psikolojim artık kavuşmak istiyoruz bide korkular devreye giriyo günler çekilmiyo sezaryana gittim 2kez geri döndüm artık güzel sonuca ulaşayım istiyor insan ama belki bu bebeklerde bizim içinde en hayırlısıdır canını sıkma daha uzun zaman varmış gibi düşünki vakit birden geçsindr umda deli etti beni az önce konuştuk anla artık seni kandırıyorum 1 hafta 1 hafta diye oyalıyorum dedi yaaa sancılanmamı bekliyomuş 38 e kadarda beklicekmiş çok moralim bozuldu çünkü o bi hafta diyince ben psikolojimi ona göre hazırlıyorum herkesin kendi yapısı var ben belirsizlik olunca kafayı yiyorum en başta 38 deseydi ohh şimdi ne rahattım baştan beri 35 dedi kendimi ona göre hazırladım yaaa yani biliyorum şimdi diceksiniz ki aman bebeklerin sağlığı önemli tabiki benim içinde onlrın sağlığı önemli ama başta söyleseydi psikolojim böyle bozulmazdı kesin böyle kalıcam doğuramıcam ben yaa
iyi akşamlar nisan meleklerinin anneleri
ya kızlar kereviz gebelikte sakıncalı diye bişi duydunuzmu ben bol bol yedim yaa içime kurt düştü
şenay bırak gaz yapsın sen ne düşünüosun kocan düşünsün ohhh fosur fosur hihahooooooooooooooo
ya kızlar ben ayak tırnaklarımı kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum...
iki büklüm oluyorum....
kestim ama ,, belim gitti, göbek sıkıştı....
yaa şişkolar nasıl yaşıyor... allah yardımcıları olsun vallla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?