dr umda deli etti beni az önce konuştuk anla artık seni kandırıyorum 1 hafta 1 hafta diye oyalıyorum dedi yaaa sancılanmamı bekliyomuş 38 e kadarda beklicekmiş çok moralim bozuldu çünkü o bi hafta diyince ben psikolojimi ona göre hazırlıyorum herkesin kendi yapısı var ben belirsizlik olunca kafayı yiyorum en başta 38 deseydi ohh şimdi ne rahattım baştan beri 35 dedi kendimi ona göre hazırladım yaaa yani biliyorum şimdi diceksiniz ki aman bebeklerin sağlığı önemli tabiki benim içinde onlrın sağlığı önemli ama başta söyleseydi psikolojim böyle bozulmazdı kesin böyle kalıcam doğuramıcam ben yaa
canım haklısın benimde inan aynı psikolojim artık kavuşmak istiyoruz bide korkular devreye giriyo günler çekilmiyo sezaryana gittim 2kez geri döndüm artık güzel sonuca ulaşayım istiyor insan ama belki bu bebeklerde bizim içinde en hayırlısıdır canını sıkma daha uzun zaman varmış gibi düşünki vakit birden geçsin
maşallahbebişe her kontrolün böyle güzel geçer inşallah
ayyyy kıyamam ben sana doğru söylüyorsun günler geçmek bilmiyor doktorun kafadan çatlak galiba neyse 38 hafta lafı çıkmış ağzından bende çok sabırsızlanıyorum annem bugünlerin tadını çıkar bugünleri çok arıyacaksın diyor sen olayları duble yaşıyacaksın olsun az kaldı ya sabır
şenaycım sen tabi haklı olarak hazırladın kendini artık ha geldi ha bu hafta diye hep erteleniyor sinirlerim alt üst oluyo
cnm ama bebişlerin rahatı keyfi yerinde demekki hem onlar senin içinde durdukça herçen gün fayda dahada büyüyorlar
kilo alıyorlar ne kadar iyi bu yönden baksan
senay bu arada sende bekle canım işin mi var
hem bak ne güzel ikizler bu kadar kaldılar yaaaa
saglıkla gelecekler insallahhh
şenay peki ben artık taşıyamıorum al bu bebekleri desen almiicak mı?
,dağ çiçeğiiiiiiiiiiiiiiii
a.s. a.s.
çiçek senin sezeyan tarihin net bellimi 8 imi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?