2009 Nisan Anneleri buraya

ayyyy kıyamam ben sana doğru söylüyorsun günler geçmek bilmiyor doktorun kafadan çatlak galiba neyse 38 hafta lafı çıkmış ağzından bende çok sabırsızlanıyorum annem bugünlerin tadını çıkar bugünleri çok arıyacaksın diyor sen olayları duble yaşıyacaksın olsun az kaldı ya sabır

sağolun kızlar:çok üzgünüm:

şenaycım sen tabi haklı olarak hazırladın kendini artık ha geldi ha bu hafta diye hep erteleniyor sinirlerim alt üst oluyo
cnm ama bebişlerin rahatı keyfi yerinde demekki hem onlar senin içinde durdukça herçen gün fayda dahada büyüyorlar
kilo alıyorlar ne kadar iyi bu yönden baksan

mrb

amma cok yazmıssınız bir saattir gecmiş okuyorummmm

bursasu göbişe masallah diyorum:::)))))

geda canım beni de aglattın ama artık sende anne olacagına göre daha saglam duracaksın ve alındıgın, üzüldüğün seyleri bebişine yapmayacaksın, sen süper bir anne olacaksın

betül sekerim kızdırmıs bu kızlar seni, ama küsme hamileliklerine var catladılar iyice napacaksın,
gögüs ucu için ayva kabugunu kaynayıp süreceksin birde kuru soganı 2 ye bölüp sür derler
umarım işine yarar, iyileşmesinde fayda var biran önce cünkü emzirirken cok canım acıyabilir, geçmiş olsun canımmmmm

oztemizkan naptın, kanama neymiş, gittin mi canım doktaoraaa

yuksel hain hemsommmm nerde kız fotolarrrrrrr

ebru dan haber yok herhalde, RABBıM yar ve yardımcısı olsun insallah

bu arada bugun bir teyze söle söledi yok daha senin 2 haftan var dogurmaya dedi
yere oturun bacaklarınızı 2 yana acın göbek yere değiyorsa okkkkk bekleyin
benim 3 parmak falan var değmesineee 7 kuzuuu sanırım ben değilimmm:::)))))))

cok öpüyorum siziiiii
saglıcakla kalınnn

senay bu arada sende bekle canım işin mi var
hem bak ne güzel ikizler bu kadar kaldılar yaaaa
saglıkla gelecekler insallahhh

bu psikolojiyle onlara faydam varmı bilmiyorum

evet haklısın keşke ööle oyalamasaydı seni düzgün bişekilde gittiği yere kadar bekliicez deseydi. neyse bebişler iyi sende iyisin no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…