benim dr planlı sezeryan 38+ 2 de olur demişti
benim dr planlı sezeryan 38+ 2 de olur demişti
ben bu bacakları açıp göbeğin yere değme olayını yaptım ama değmez yahu bayaa var.....ya yokmu bunun kesin bir yolu tarihi belli olan cihetinden.....oysaki benim göbüşü ben bacaklarda taşıyorum resmen daha ne kadar aşağı gelecek ki....nerdeyse vajinamın bitişine kadar geliyor:roflol:
aaaaaaaaaaaaaaaaa o nasıl bişey kız anlamadım bu da yeni mi çıktı
valla çiçek ben didemin yalancısıyım öle dedi.....şayet göbek yere değiyorsa doğum beklenmeliymiş ama çok zor yahu.....tuhaf bir vücut olur kanımcadelikafadulden
kızlar moralim çok bozuk ya kocamın şu an yolmak istiyorum yaa abim burda neyseki gıkımı çıkartmıyorum ayıp olmasın die ama 11 de işe gidecek abim o zaman gösterecem ben ona gününü
bizim doktor 38+5 e verdi eşşek ve son kararıymış yani 7 si olmuo gıcık biraz
sizinkilerde daha bi acayipmiş helede seninki rumelili kız ozamana kadar beklemez bence kız bebeklerbenim doktorda 39+3 veya 4 te yapıyormuş.....yuh yani o kadar beklemezse ne olacak çocuk birde normal doğuramazsam.....apar topar sezaryan sanırım bununda adı.....
ne yaptı kızkızlar moralim çok bozuk ya kocamın şu an yolmak istiyorum yaa abim burda neyseki gıkımı çıkartmıyorum ayıp olmasın die ama 11 de işe gidecek abim o zaman gösterecem ben ona gününü
ebru şallı sanırım 36 yada 37 de aldırmıştı bayaa konuşulmuştudoktorlar aslında haklı olarak bebişleri tutabildikleri kdr içerde tutmak istiolar. bu araa mankenlerin bebeklerini 35. haftada aldırdıklarını duydum çok bozulmamak için
doktorlar aslında haklı olarak bebişleri tutabildikleri kdr içerde tutmak istiolar. bu araa mankenlerin bebeklerini 35. haftada aldırdıklarını duydum çok bozulmamak için
bu erkekler var ya normalde hergün yaptıkları bişey bile olsa başkalarının yanında yapmaktan hoşlanmıyolar etiketleri bozuluyo heralde takma kafana kendi kendini iyice gaza getirme abin gidince güzelce anlat ama önce bebişini düşünçay içelim dedik zaten onca yemek yaptım ayakta kaldım yoruldum sofra kur kaldır ya eskiden olsa hiç koymazdı ama belim ağrıyor valla tezgahta ...
neyse oturduk çay içelim dedik koyarmısın dedim neyse kalktı koydu gittim demledim falan bardaklarıda hazırladım giidip alırmısın dedim anlayıyom anlatıyom anlamıyor zaten imalı bakışlar attı çayı alırmısın dedim die
ya çok ayrıntılı daha anlatmayayım sinirden ter atıyorum şu an
2 gündür hasta kaprisinden de geçilmiyor kim hamile ben anlamadım ya hiçbir ayrıcalığım yok
bişey istiyorum sanki ben yapacilirmişimde yapmıyormuşum gibi davranıyor beni sinir ediyor
bak öyle ağlamalar stresler kasılmaları tetikliyor aklını başına al :teselli:yok kızlar ben şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum içime atıyorum
görmüyormu kör hamile olduğumu yapamadığımı çocukmu bu ya zırt pırt izahmı etçez buna
kavga etmezsem rahatlayamam kırıp dökmek var içimde dindiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?