2009 Nisan Anneleri buraya

yahu bizim kocalara doğum stresi mi bastı ne... gün geçmiyorki canımızı sıkmasınlar...lohusalık sendromunu biz mi onlar mı yaşacak acaba...

kemal sunalın bir filmindeki gibi bebek ağlıyor diye onlarda ağlarsa vay bizim halimize laelaelaelaelae

Kızlar uyumuyonuzmu siz çenesi düşükler ne biçim hamişsiniz ben yatıom iyi geceler

kızlar iyi akşamlar!Bugün ne kadar konuşulmuş,ancak geçmişi bitirebildim,evde temizlik vardı,sanki ben yapmışım gibi yoruldum.Bütün gün ayakta olduğumdan herhalde kasılmalarım acayip arttı.Günüm de azaldı zaten,tırsmaya başladım.Yarın da kendimi bir bakıma alacağım,kaş bıyık saç baş operasyonu,valla bu gece bişey olmasın da !

Bu arada sizde kasılmayla birlikte vajinaya doğru bıçak saplanır gibi oluyor mu?Benim karnım döndükçe alttan da bişey geriliyor da..

canım sen 38 haftalıksın çok dikkat et kend,ne her an herşey olabilir artık

selam kizlar gecen sene bende 2008 nisan anneleri arasindaydim 10 nisanda dogum yaptim 24 gün sonra oglusum 1 yasina girecek insallah...

Allah hepinizin yardimcisi olsun sag saglim kucaginiza almayi nasip eder insallah...

ceyo benimde neler neler oluyor bir bilsen...hele bu sabaha karşı kasıklarımda uyandığım ağrıyı düşününce bayaa soğuk kanlı olduğumu düşünmeye başladım

o bıcak saplaması gibi ağrı ben de oluyor...rahim doğuma hazırlanıyormuş korkulacak bir şey yok bence ...ama tabi senin haftan baya ileride ...yine de kendini çok dinleme canım iyice gerilirsin..

rumelili sen doğum iöin sanki tarih falan söyluyordun içine dogan mıydı yoksa dr. bir şey soylediydi...

selam kizlar gecen sene bende 2008 nisan anneleri arasindaydim 10 nisanda dogum yaptim 24 gün sonra oglusum 1 yasina girecek insallah...

Allah hepinizin yardimcisi olsun sag saglim kucaginiza almayi nasip eder insallah...

Aminnnn teşekkür ederiz oğluna sağlıklı uzun ömürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…