2009 Nisan Anneleri buraya

ceyo benimde neler neler oluyor bir bilsen...hele bu sabaha karşı kasıklarımda uyandığım ağrıyı düşününce bayaa soğuk kanlı olduğumu düşünmeye başladım

boşver soğukkanlı olmak en iyisi hepimizin sonu aynı nasıl olsa bu ebbekler öyle yada böyle en kısa sürede çıkacaklar

o bıcak saplaması gibi ağrı ben de oluyor...rahim doğuma hazırlanıyormuş korkulacak bir şey yok bence ...ama tabi senin haftan baya ileride ...yine de kendini çok dinleme canım iyice gerilirsin..

bakalım ilerleyen günlerde belki banada olur o sancılardan

kızlar ben geldim
abim gittiği giibi kendimi yatak odasına attım
başladım ağlamaya sanki volkan patlaması gibi bağıra bağıra ağladım tutamadım kendimi tabi
köyün delisi koşa koşa geldi ne oluyo diye içimden gelenleri söyledim bağırdım çağırdım
beni yuatışturmaya çalıştı

ya bu erkekler manyak yaa
insanlar her üzüldüğünde ağlarmı yani üzüldüğümüzü belli etmek için illa ağlamak mı gerek gözünün içine soka soka ....

böle söledim
inşallah o da üzülmüştür ,
bebişte yazık tepindi durdu yavrum
şimdide hıçkırık tuuttu acaba o damı annesiyle ağladı
bak yine gözlerim doldu ya offsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kıyamam ben sana ... ağlayıp en azından acılmışsındır inşallah ne olursun takma artık... a.s.

kızlar ben de çıkıyom kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ..hepinizi optum ...aman doğurmayın kaydirigubbakcemile3

ağlama be kızım bebekte stresten etkileniyo kasılmalar tetikleniyo üzme artık kendini

kızlar bende kaçtım kendinize dikkat edin sultan umarım sende terör estirmemişsindir evde
iyi geceler şeker

Canım ya bak harap etmişsin kendini.Kocan da üzülmüştür tabi.Artık unut şu konuyu lütfen.Uzatıp kendini daha fazla üzme.

bursasu hiçbirinin birbirinden farkı yok canım. değişen de bişey olmuyo. biz sadece kendimizi üzmüş oluyoruz. hepimize geliyo zaman zaman böyle krizler. üzme kendini de bebişini de. pişman olucağın şeyler olmasın sonra

Kızlar Sinehas giriyor mu?Sanki ne zamandır yok.Ben mi kaçırdım yoksa?Onun da erken doğum riski vardı ya merak ettim.

canım sağol ben bi görünüp bi kaybolduğum için geçmişte takılı kaldım bi türlü başaramadım bitirmeyi..risk var canım ama benimkide kazık çakacak bu gidişle şenayınkiler gib

ayy hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla gelir bebişin..

ben nedense doğumla ilgili hiçbişeyden korkmaz oldum hamilelik yordu beni ondan sanırım
hayatım boyunca içtiğim ilaç sayısını 6 ayda aldım..
neyse renkli ultrasonda bende bakıyorum resme ama ne kendime ne kocişe benzetemiyorum anneme benziyo sanki:bbo:

buradayım canım saattende anlaşıldığı kadarıyla geceleri uykusuzluğum hat safhada
kocam bu aralar evde bilgisayarın başından kalkmıyor,laptopta ağır geliyo tutuluyorum arada bakıp kaçıyorum

canım benim üzülme bütün kocalar birbirine benziyor benimkide yalnızken siler süpürür yemek yapar aklına gelecek bütün işleri yapar ama başkası varken parmağını kaldırmaz ben alıştım üzme kendini..

ağlama minnoşum yaa değermi hiç dicem ama bende günlük ağlama krizleri geçiriyorum maalesef..
eğer bişey yapmıyosa bile kocam oturan adama sataşıp kavga çıkartıyorum biz hamilelerde biraz gıcığız sanırım..
ama iyi değil yaf eskiden çıt deyince yanıma gelen adam artık hıçkırıklara boğulsam yanıma yanaşmıyo ,neymiş efendim sinirim geçince gelirmişde falan filan..
alıştıysan alıştın canım takma kafana boşver,topunun köküne kibrit suyu..

istesekte doğuramıyoz zaten iyi gecelernaniknanik

canım valla bende arkadaşımı kınadım yaa kız 41 . haftada bacaklarım havada oturuyorum artık diyo hiç yalancı sancı bile olmamış devlete gidiyor sezeryanda yapmıyolar çatlıcak kız ayol..
bende neden suni sancı istemiyo felan diye söylendim biraz başıma gelmesin sakın :S
malum erken doğum riski olanlar paşa gibi oturuyo

günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım nazr değdi uykularıma
5:30dan beri dolanıyorum evde
dün akşam yemeğindede pek bişey yememiştim
dayanamadım güzel bi kahvaltı ettim
şimdi bebişte uyudu hiç durmamıştı gece
aldım şimdide yorganımı yastığımı salonda yatıyorum
benimki hor hor horluyor
gözlerim çok ağrıyo valla inş.uyuyabilirim
hepiniiz e çok mutlu günler dilerimmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…