ceyo benimde neler neler oluyor bir bilsen...hele bu sabaha karşı kasıklarımda uyandığım ağrıyı düşününce bayaa soğuk kanlı olduğumu düşünmeye başladım
o bıcak saplaması gibi ağrı ben de oluyor...rahim doğuma hazırlanıyormuş korkulacak bir şey yok bence ...ama tabi senin haftan baya ileride ...yine de kendini çok dinleme canım iyice gerilirsin..
kızlar ben geldim
abim gittiği giibi kendimi yatak odasına attım
başladım ağlamaya sanki volkan patlaması gibi bağıra bağıra ağladım tutamadım kendimi tabi
köyün delisi koşa koşa geldi ne oluyo diye içimden gelenleri söyledim bağırdım çağırdım
beni yuatışturmaya çalıştı
ya bu erkekler manyak yaa
insanlar her üzüldüğünde ağlarmı yani üzüldüğümüzü belli etmek için illa ağlamak mı gerek gözünün içine soka soka ....
böle söledim
inşallah o da üzülmüştür ,
bebişte yazık tepindi durdu yavrum
şimdide hıçkırık tuuttu acaba o damı annesiyle ağladı
bak yine gözlerim doldu ya offsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ağlama be kızım bebekte stresten etkileniyo kasılmalar tetikleniyo üzme artık kendinikızlar ben geldim
başladım ağlamaya sanki volkan patlaması gibi bağıra bağıra ağladım tutamadım kendimi tabi
köyün delisi koşa koşa geldi ne oluyo diye içimden gelenleri söyledim bağırdım çağırdım
insanlar her üzüldüğünde ağlarmı yani üzüldüğümüzü belli etmek için illa ağlamak mı gerek gözünün içine soka soka ....
böle söledim
iyi geceler şekerkızlar bende kaçtım kendinize dikkat edin sultan umarım sende terör estirmemişsindir evde
kızlar ben geldim
böle söledim
kızlar ben de çıkıyom kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ..hepinizi optum ...aman doğurmayın kaydirigubbakcemile3
Kızlar Sinehas giriyor mu?Sanki ne zamandır yok.Ben mi kaçırdım yoksa?Onun da erken doğum riski vardı ya merak ettim.
selam kızlar
ancak girebildim bugün.
dr.a gittim. çatı muayenem yapıldı. korkulacak bişey değil bence. acıdı canım biraz ama sonuçta normal doğumu göze almışım acısı içbişey o yüzden. normal doğuma engel bir durum yok şu anda.
bebiş 2800 gr olmuş. 3 kg bekliyodum ama dr normal dedi.
haftaya tekrar çağırdı ama bide belkide daha önce gelirsin dedi. şaka mı yaptı yoksa bişey mi gördü bilemedim. bakalım görücez.
iyi akşamlar nisan meleklerinin anneleri
biz bugün kızımla pek keyifliyiz.dr a gittik 34+3 2600gr olmuş prensesim.kan sayımı falan yapıldı herşey normal akıntım biraz fazla dedim alttan muayene edelim dedi doktorum çatı muayeneni de yaparız bu arada dedi süpriz oldu son haftalarda yapılacak sanıyordum
ama hiç korkmayın kesinlikle acımıyor kendinizi kasmayın yeter iyiki etek giymişim giderken daha rahat oldu
normal doğum yapabilirmişim tabi bizimki 3.5 kilo üstüne çıkmazsa :)
renkli ultrasonda gördüm tombiş yanaklarını aynı bana benziyor :)))
geçmiş olsun iyuksel
sinehas nerelerdesin sen bakiim artık geceleri uyuyabiliyosun saınırım:))
chveneburi maşallah cnm bebeişine bende her gittiğimde renklide görüyorum bebişimi çok güzel oluyor tombiş tomiş yanakları görmek
çay içelim dedik zaten onca yemek yaptım ayakta kaldım yoruldum sofra kur kaldır ya eskiden olsa hiç koymazdı ama belim ağrıyor valla tezgahta ...
neyse oturduk çay içelim dedik koyarmısın dedim neyse kalktı koydu gittim demledim falan bardaklarıda hazırladım giidip alırmısın dedim anlayıyom anlatıyom anlamıyor zaten imalı bakışlar attı çayı alırmısın dedim die
ya çok ayrıntılı daha anlatmayayım sinirden ter atıyorum şu an
2 gündür hasta kaprisinden de geçilmiyor kim hamile ben anlamadım ya hiçbir ayrıcalığım yok
bişey istiyorum sanki ben yapacilirmişimde yapmıyormuşum gibi davranıyor beni sinir ediyor
kızlar ben geldim
böle söledim
istesekte doğuramıyoz zaten iyi gecelernaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?