2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın.................

dün işe gelemedim agrılardan............

ben dogurcam artık herhalde....................

kendimi iyi hissetmiyorum salı günü doktor randevumuz var sanırım gün verır..........

allah kurtarsın söünü şu 1 haftadır daha iyi anlıyorum..............

günaydın kızlar ya bi kalktım yüzüm fln şişmiş ne bu anlamadım valla,iyice aldım başımı gidiyom....................kızı olan çirkinleşir derlerdi bide.........................

az kaldı artık rahat yok anneciklere

günaydın kızlar ya bi kalktım yüzüm fln şişmiş ne bu anlamadım valla,iyice aldım başımı gidiyom....................kızı olan çirkinleşir derlerdi bide.........................
tuza dikkat ediyomusun hiç

sultan akşamsende bebek de gerildiniz o yzdendir güzelim ya

günaydın bu arada nisan güzelleri mart kedileri

ayyy canım bakalım hayırlısı ne zamnsa o zaman gelsin kuzucuğun da sen de rahatla canım benim

kızlar benimde yüzüm falan değilde dudaklarım botoks mağdurları gibi oldu zaten dudaklarım büyüktü şimdi normal görünmüolar ya

kızlar göğüs uçlarının çatlamaması için krem başladınız mı? gerek warmı acaba yoksa badem yağı veya zeytinyağı falanmı sürsek ???

valla şenaycım tuzsuz yiyemiyorum ama normal ,çok tuzluda yemiyorum................................

canım tuzsuz yemiceksin oda sakıncalı tansiyonun düşer ama üzerine ekstra serpme dedi dr bana ben tadına bakmadan doldururumda genelde hep çok tuzlu ve acılı yiorum bacaklarım anormal şişince ekstra serpmiyorum salataya hiç koymuyorum

kızlar göğüs uçlarının çatlamaması için krem başladınız mı? gerek warmı acaba yoksa badem yağı veya zeytinyağı falanmı sürsek ???
ben başlamadım ama dün yazılanları oku şekerim bayaaaaa tecrübeli arkadaşlar vardısositososito

aaa şenay ööle deme sen sarışın bombamızsın bizim ayolllllllllll
harbi bomba patlıcam yakındadelikafadulden

gözlere bak -- daha uyanamamışım bile....

hadi sizler evinizdesiniz... ben o şiş halimle sabahın köründe sokaklara çıkıyorum....

urla geçmiş olsun canım ... .

bursasu --- sana da iyi uykular diliyoum..
kapa bilgisayarı da yat biraz.. bebek te uyumuşken ..

bende dün gece yemeği fazla abarttım ..
söylemesi ayıp 2 tabak mantı yedim... bol sarımsaklı yoğurtla birlikte...
ama ne yapim çok güzel olmuştu dayanadım...
sonrasında da yerinden kalkamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…