2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

ImageShack - Image Hosting :: 59089742.jpg

ImageShack - Image Hosting :: 69666564.jpg

alın size şişmiş bir surat ve göbek..............

makyaj yapsan hiç de ööle aman aman bi hamile çirkinliği yok sende sür bakiim yanaklarına pembe bi allık hemen yüzünde güller açsın be şirvanımmmmmmmmm göbeğede maşallah seninki de sipsivriiiiii

ben başlamadım ama dün yazılanları oku şekerim bayaaaaa tecrübeli arkadaşlar vardısositososito

harbi bomba patlıcam yakındadelikafadulden

hımm tecrübe mii

tecrübe tabi senin varmı öyle tecrübelerin benim yok valladelikafadulden

günaydın mıhtar syuda koymuşun baş köşeyeee
ne cici çıkmışın maşallahhhhhh

ne cicisi kuzum yaaaa..

su varili gibiyim...

iş yerinde çok su içiyorum.. fakat evde olunca fazla aklıma gelmiyor...

hatta dün eğitimde montajcıların bile dikkatini çekmiş. ,, eşide yeni hamileymiş,,,
siz çok su içiyorsunuz... bir anlamı varmı diye sordu.....

bende kremi aldım ama , daha sürmeye başlamadım...

fakat doğumdan 1 ay öncesinde sürmeye başlamak gerekirmiş... diye duymuştum...

canım ben kremi sürüorum ama dediim gibi hiç bi deişiklik yok meme uçlarımda bana doğumdan önce kullanmak gereksiz geldi ne bilim zaten meme derisi hemen emmiyo o kremi vazelin gibi üstte kalı tişört sütyen falan hep yağ oluo sevmedim yaaaaaaaaaa

var var çok anlamlıııııı içim yanıyo deseydinnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

içimden hiç gelmiyor,, makyaj yapmak ...

aahhh eskiden öylemiydi,, sabah kalkar evden çıkmadan boyanırdım...

1 ay sonra bir bakıma girerim artık

herkese günaydın, off gene bu gece uyuyamadım yaaa... sinir olmaya başladım ben artık bu duruma... gün boyuda sersem mayın gibi geziyorum evin içinde...

herkese günaydın, off gene bu gece uyuyamadım yaaa... sinir olmaya başladım ben artık bu duruma... gün boyuda sersem mayın gibi geziyorum evin içinde...

aynen artık bende uyuyamıyorum.........................

gecmişi okuyordumki alıntılarımı yapıyordum net kesildiii............

özlem-didem göbeklere maşallah

birininde sanırım s_ebruydu oglan odasını güle güle kullansın...........

ben daha gecmişi bitirmedim okuyup gelıyım

Günaydın deyip kaçıyorum kızlar.
Doktora gidip geleyim bakalım bebiş ne yapıyo.

bursasu üzüldüm yaşadıklarına ama sıkma kendini erkek milleti hep böyle.ben dün akşam bizimkinin meyvesini bile soyup dilimleyip önüne koydum anla artıkın.takma boşveeeeeeeeeer.

urla 37 nin içindesin di mi?normal artık sanırım.dün benim de ağrım vardı.doktorum ağrılar daha da artacak korkmana gerek yok.doğuma hazırlanıyor vücut dedi.

ovtemizkanı ve ekimi merak ediyorum ben de.ekim ne güzel şimdi anneliğin tadını çıkarıyordur.

şenay sen de rahat ol canım ya.ne kadar erken gelirlerse senin için o kadar zahmetli olacak.durdukları kar aslında senin için.şimdi yatabiliyorsun.doğdukalrında buna fırsatın olmayacak.hiç değilse 38. haftada daha ele avuca gelirler.

kuzuuuuuuuuuum yatmakmı dedin o neki nasıl bişey kafamçokkarıştı

bende kremi aldım ama , daha sürmeye başlamadım...

fakat doğumdan 1 ay öncesinde sürmeye başlamak gerekirmiş... diye duymuştum...
şirvanCım resimlerin çok güzel çıkmış seninde benim gibi yüzün soluk banada hep yüzün soldu diyorlar ama hamilelik çook yakışmış.....

ben de kremi doğumdan 1 ay önce sürmeye başlayın diye okumuştum netden, 40 hftyı doldururmuyuz acaba ben daha almadım çalışamaz raporunu almaya gittiğimde dr sorayım diyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…