günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ImageShack - Image Hosting :: 59089742.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 69666564.jpg
alın size şişmiş bir surat ve göbek..............
ben başlamadım ama dün yazılanları oku şekerim bayaaaaa tecrübeli arkadaşlar vardısositososito
harbi bomba patlıcam yakındadelikafadulden
makyaj yapsan hiç de ööle aman aman bi hamile çirkinliği yok sende sür bakiim yanaklarına pembe bi allık hemen yüzünde güller açsın be şirvanımmmmmmmmm göbeğede maşallah seninki de sipsivriiiiii
hımm tecrübe mii
günaydın mıhtar syuda koymuşun baş köşeyeee
ne cici çıkmışın maşallahhhhhh
bende kremi aldım ama , daha sürmeye başlamadım...
fakat doğumdan 1 ay öncesinde sürmeye başlamak gerekirmiş... diye duymuştum...
var var çok anlamlıııııı içim yanıyo deseydinnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:ne cicisi kuzum yaaaa..
su varili gibiyim...
iş yerinde çok su içiyorum.. fakat evde olunca fazla aklıma gelmiyor...
hatta dün eğitimde montajcıların bile dikkatini çekmiş. ,, eşide yeni hamileymiş,,,
siz çok su içiyorsunuz... bir anlamı varmı diye sordu.....
tecrübe tabi senin varmı öyle tecrübelerin benim yok valladelikafadulden
o yavrucak da mı küstü acep?ovtemizkandanda ses çıkmadı heee
makyaj yapsan hiç de ööle aman aman bi hamile çirkinliği yok sende sür bakiim yanaklarına pembe bi allık hemen yüzünde güller açsın be şirvanımmmmmmmmm göbeğede maşallah seninki de sipsivriiiiii
yamaaaaaaaaa yama yamaaaaaaa:)
o yavrucak da mı küstü acep?
herkese günaydın, off gene bu gece uyuyamadım yaaa... sinir olmaya başladım ben artık bu duruma... gün boyuda sersem mayın gibi geziyorum evin içinde...
kuzuuuuuuuuuum yatmakmı dedin o neki nasıl bişey kafamçokkarıştıbursasu üzüldüm yaşadıklarına ama sıkma kendini erkek milleti hep böyle.ben dün akşam bizimkinin meyvesini bile soyup dilimleyip önüne koydum anla artıkın.takma boşveeeeeeeeeer.
urla 37 nin içindesin di mi?normal artık sanırım.dün benim de ağrım vardı.doktorum ağrılar daha da artacak korkmana gerek yok.doğuma hazırlanıyor vücut dedi.
ovtemizkanı ve ekimi merak ediyorum ben de.ekim ne güzel şimdi anneliğin tadını çıkarıyordur.
şenay sen de rahat ol canım ya.ne kadar erken gelirlerse senin için o kadar zahmetli olacak.durdukları kar aslında senin için.şimdi yatabiliyorsun.doğdukalrında buna fırsatın olmayacak.hiç değilse 38. haftada daha ele avuca gelirler.
şirvanCım resimlerin çok güzel çıkmış seninde benim gibi yüzün soluk banada hep yüzün soldu diyorlar ama hamilelik çook yakışmış.....bende kremi aldım ama , daha sürmeye başlamadım...
fakat doğumdan 1 ay öncesinde sürmeye başlamak gerekirmiş... diye duymuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?