ya elbise etek,giyersen çorap çıkarcan pantolon giyersen daha kolay olur bence çorap giymeside çıkarmasıda zor zaten..Aliye komik ama ben de birşey soracağım.Elbise falan daha mı rahat olur acaba muayene yapılırken?Ya cidden komik oldu ama ne yapayım.
valla aynı ben acaip sinir olurum biri oyaladığı zaman sonuna kadar haklısın ama az kaldı cnm ya bebişlerin için daha ii olduğunu düşünüp bekliceksin..dr umda deli etti beni az önce konuştuk anla artık seni kandırıyorum 1 hafta 1 hafta diye oyalıyorum dedi yaaa sancılanmamı bekliyomuş 38 e kadarda beklicekmiş çok moralim bozuldu çünkü o bi hafta diyince ben psikolojimi ona göre hazırlıyorum herkesin kendi yapısı var ben belirsizlik olunca kafayı yiyorum en başta 38 deseydi ohh şimdi ne rahattım baştan beri 35 dedi kendimi ona göre hazırladım yaaa yani biliyorum şimdi diceksiniz ki aman bebeklerin sağlığı önemli tabiki benim içinde onlrın sağlığı önemli ama başta söyleseydi psikolojim böyle bozulmazdı kesin böyle kalıcam doğuramıcam ben yaa
benim 3 gündür var aynı bıçak saplanması yeni başladı yani ama anlamadım neden olduğunu herşeyin bi açıklası var ya bu ne acabaBu arada sizde kasılmayla birlikte vajinaya doğru bıçak saplanır gibi oluyor mu?Benim karnım döndükçe alttan da bişey geriliyor da..
makyaj yapsan hiç de ööle aman aman bi hamile çirkinliği yok sende sür bakiim yanaklarına pembe bi allık hemen yüzünde güller açsın be şirvanımmmmmmmmm göbeğede maşallah seninki de sipsivriiiiii
hımm tecrübe mii
şirvan fotolar çok hoş.makyajsız da güzelsin .:CüvCüv:
şirvanCım resimlerin çok güzel çıkmış seninde benim gibi yüzün soluk banada hep yüzün soldu diyorlar ama hamilelik çook yakışmış.....
ben de kremi doğumdan 1 ay önce sürmeye başlayın diye okumuştum netden, 40 hftyı doldururmuyuz acaba ben daha almadım çalışamaz raporunu almaya gittiğimde dr sorayım diyorum.....
selinay senın oglan 600 gr almıştı 1 haftada sen ne yemiştin o zamanlar yaaaaaagünaydın kızlar ya bi kalktım yüzüm fln şişmiş ne bu anlamadım valla,iyice aldım başımı gidiyom....................kızı olan çirkinleşir derlerdi bide.........................
canım benımde olmuştu bi ara hatta iş yerındeydim yazmıştım sizeeekontrol ediyorum hemde kaç kez gidip kontrol ettim ama ikisinde de bişey yok şimdi offf panik oldum haaaa psikolojik olarak da galiba kasıklarımada ağrı girdi neyse biraz bekliyim eğer tekrar gelirse bişey hemen giderim doktora yaaa ellerim titredi wallasenağlama
ANA HER NİSANDA BİR DOĞUM -- MAŞALLAH GÜZELİM SANA.....
URLANIN GELECEĞİNİDE BÖYLE GÖRÜYORUM
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
annemde hazırladı sigara böregi......kızlar geçmişten gördüm bahsetmişsiniz bi ara doğumdan önce doducuya pasta börekmi hazırlıyacakınız bende düşünüyorum çok gelen olur çayın yanında annemler ısıtırlar valla hazırla baş edemeyiz oda olur ama yanına lazım bişeyler ama hmur yoğurmak uğraştırıcı şeylerde zoruma gider pratik tariflerinizi yazında yapalım kızlar şöyle tuzlu tatlı kurabiye poğaça filan bekliom haa bide bgn benim göbüş aşağı inmiş sabah şok oldum sizinki ne durumda
selinay senın oglan 600 gr almıştı 1 haftada sen ne yemiştin o zamanlar yaaaaaa
canım benımde olmuştu bi ara hatta iş yerındeydim yazmıştım sizeee
heheheheheh sen elime düşersennnnnnnnnnnnn varyaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
annemde hazırladı sigara böregi......
sarma,,,,,,,,nohut ve kuru fasulye haşladı bi soganlıcaz yapılacagı zaman o kadar bide köfteeeeeeee
bana zahmet olmasın diye yapmış kıyamam[/QU
kek,pasta,börek,çörek heheh o hafta hergün bi arkadaşımdaydım ..............................................
şirvan ne güzel zayıfsın sen kıs.............................................
selinay ne zayıfı bacımmmm varil gibi oldum..
ImageShack - Image Hosting :: 26432697.jpg
boyandım geldimm.. ama yanımdaki malzemelerle anca bu kadar oldu..
ben bir fark göremedim anacım...
bu hamilelik çirkinleştirdi beniii..
saaçlarımı boyatmadan moralim düzelmeyecek galiba....
aynen cnımmmmmmmmm cok agrıyor..........Bu arada sizde kasılmayla birlikte vajinaya doğru bıçak saplanır gibi oluyor mu?Benim karnım döndükçe alttan da bişey geriliyor da..
maşallahhhhhhhhhhhhhhselam kızlar
ancak girebildim bugün.
dr.a gittim. çatı muayenem yapıldı. korkulacak bişey değil bence. acıdı canım biraz ama sonuçta normal doğumu göze almışım acısı içbişey o yüzden. normal doğuma engel bir durum yok şu anda.
bebiş 2800 gr olmuş. 3 kg bekliyodum ama dr normal dedi.
haftaya tekrar çağırdı ama bide belkide daha önce gelirsin dedi. şaka mı yaptı yoksa bişey mi gördü bilemedim. bakalım görücez.
yok cnm daha renk gelmiş yüzüne hepimizde çirkinleştim sendromu var artık neyse az kaldı inş.doğumdan sonra güzelliğimiz hemen geri gelirkaydirigubbakcemile5selinay ne zayıfı bacımmmm varil gibi oldum..
ImageShack - Image Hosting :: 26432697.jpg
boyandım geldimm.. ama yanımdaki malzemelerle anca bu kadar oldu..
ben bir fark göremedim anacım...
bu hamilelik çirkinleştirdi beniii..
saaçlarımı boyatmadan moralim düzelmeyecek galiba....
valla oturunca kilolu gözüküyonda ayaktayken zayıfsın bacım.......................................................
sen saçlarını sarı yapa sana çok yakışıyo......................
yok cnm daha renk gelmiş yüzüne hepimizde çirkinleştim sendromu var artık neyse az kaldı inş.doğumdan sonra güzelliğimiz hemen geri gelirkaydirigubbakcemile5
şirvan bu resim yolladığın siteye resmi yükledikten sonra nasıl koycaz buraya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?