2009 Nisan Anneleri buraya

Aliye komik ama ben de birşey soracağım.Elbise falan daha mı rahat olur acaba muayene yapılırken?Ya cidden komik oldu ama ne yapayım.
ya elbise etek,giyersen çorap çıkarcan pantolon giyersen daha kolay olur bence çorap giymeside çıkarmasıda zor zaten..
valla aynı ben acaip sinir olurum biri oyaladığı zaman sonuna kadar haklısın ama az kaldı cnm ya bebişlerin için daha ii olduğunu düşünüp bekliceksin..
Bu arada sizde kasılmayla birlikte vajinaya doğru bıçak saplanır gibi oluyor mu?Benim karnım döndükçe alttan da bişey geriliyor da..
benim 3 gündür var aynı bıçak saplanması yeni başladı yani ama anlamadım neden olduğunu herşeyin bi açıklası var ya bu ne acaba

şirvan fotolar çok hoş.makyajsız da güzelsin .:CüvCüv:

ben boyanıppppppppp

geliyorummmmmm

gaza geldimmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar ya bi kalktım yüzüm fln şişmiş ne bu anlamadım valla,iyice aldım başımı gidiyom....................kızı olan çirkinleşir derlerdi bide.........................
selinay senın oglan 600 gr almıştı 1 haftada sen ne yemiştin o zamanlar yaaaaaa

canım benımde olmuştu bi ara hatta iş yerındeydim yazmıştım sizeee

ANA HER NİSANDA BİR DOĞUM -- MAŞALLAH GÜZELİM SANA.....

URLANIN GELECEĞİNİDE BÖYLE GÖRÜYORUM

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

heheheheheh sen elime düşersennnnnnnnnnnnn varyaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

annemde hazırladı sigara böregi......
sarma,,,,,,,,nohut ve kuru fasulye haşladı bi soganlıcaz yapılacagı zaman o kadar bide köfteeeeeeee

bana zahmet olmasın diye yapmış kıyamam

benım karnım acıktı aslında güzel kahvaltı yapmıştım.................

gecmişi okurken yıne net kesildiiiiiiiiii

bu aralar hep böyle kesiliyor nedense

bursasu sıkma canını her erkek aynı....................

of unuttum kimlere cevap verecegimi................

rumelili bitirdinmi bütün hazırlıklarını ........................

valla oturunca kilolu gözüküyonda ayaktayken zayıfsın bacım.......................................................

sen saçlarını sarı yapa sana çok yakışıyo......................

Bu arada sizde kasılmayla birlikte vajinaya doğru bıçak saplanır gibi oluyor mu?Benim karnım döndükçe alttan da bişey geriliyor da..
aynen cnımmmmmmmmm cok agrıyor..........

maşallahhhhhhhhhhhhhh
ya biri demişti unuttum

yere otur bacaklarını aç göbek yere degerse yakınmış
ben onu evde denemeye calışcagım ama
ben bacaklarımı ayıramammmmmmmmmmmm o ayrılan yerler agrıyor işte ölüyorum o annnn

bagıra cagıra dönüyorum artık kocişte bakıp kalıoooooooo

benım 20 günüm falan var..........
artık kocişte degişti herseyın farkına varmaya başladı cok tedırgın bişey olsa ne oldu ne kaldı
saba evden cıkarken ben gec cıktım o gitii arabayı calıştırmaya
cıkmamışım diye nasıl gelmiş ne oldu diyoo yok bişey dedim ancaaaaa
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bana dün akşam soruyoo canta burda demi diye...........evet dedim saglık karnem burda v.s
eheheheheh ay allahım korusunnnnnnnnnnn kocişlerideeeeee
seviom ben bu adamı.............

yok cnm daha renk gelmiş yüzüne hepimizde çirkinleştim sendromu var artık neyse az kaldı inş.doğumdan sonra güzelliğimiz hemen geri gelirkaydirigubbakcemile5

Şirvan kendine haksızlık etme ,gayet hoş görünüyorsun şeker.ama boyalıyı tercih ederim şahsen:sm_cool:

valla oturunca kilolu gözüküyonda ayaktayken zayıfsın bacım.......................................................

sen saçlarını sarı yapa sana çok yakışıyo......................

yok cnm daha renk gelmiş yüzüne hepimizde çirkinleştim sendromu var artık neyse az kaldı inş.doğumdan sonra güzelliğimiz hemen geri gelirkaydirigubbakcemile5

doğurim bir hemen gidip röfle yaptırtacağım...

şirvan bu resim yolladığın siteye resmi yükledikten sonra nasıl koycaz buraya???

browse - tıklayıp resmini seçiyorsun - sonradan
stard uplaod - bastıktan sonra - resim geliyor..
sonra sayfanın en sonunda Show image to friends yazıyor.. - yanındaki kutucuktaki
adresi kopyalayıp yapıştır buraaya...

umarım anlatmışımdır.

günaydııın kızlar...bugun işi astım evdeyim zaten haftaya izine çıkıyom ama yarın dr. gidecem biraz dinleneyim benim dr. valla bağlar psikopata "ben size dinlenin demedim ilknur hanııııımmmm" diye başlar ...zaten kantara çıkacaz sinir oluyommm neyse...ay bu adam beni fıtık etti bebeğimi göreceğime sevinemiyom onun yuzunden yok ne der ne yapar...

Ammmmaaaannnn-tatlicadiarzu-

şirvan gercekten cok tatlı çıkmışsın ve boya falan hikaye sen guzelsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…